Kvällsaktivitet

Oj, det lät ju, kan tolkas på vilket sätt man vill, men jag menade i alla fall att efter middagen begav vi oss ut på promenad/löprunda. Jag försöker få igång Mr Right. Tycker att det är dags att han använder sina löparskor som legat oanvända i förpackningen i 3 år nu...

Så vi (mest jag:-) har bestämt att på tisdagar ska vi ut en runda. Tanken är att vi går en bit och sedan springer han en runda tills vi möts och sedan är det min tur, men jag brukar springa åt motsatt håll, så det blir liksom en och en halv runda... Ja ja, bara för att jag springer fortare än honom...

Hur som helst så var det första gången han skulle springa och han var helt övertygad om att han skulle slå min tid från förra veckan. Men icke! Dessutom var han helt slut och erkände för första gången att han nog var ganska otränad och hur han inte fattade att jag orkade...  Det finns något som kallas för träna... och inte köra gärnet från början. Även om vi båda är tävlingsmänniksor när det gäller all idrott!
Senaste nytt inom motion
Jag tycker det är underbart skönt att vara ute och springa. Så skönt med frisk luft och man rensar tankarna väldigt bra. Efteråt känner jag mig som ny. Av min värk i kroppen känner jag som vanligt mig ganska bra i ca 2 timmar innan den åter fångar mig... Jag vet inte vad det beror på, men tänkte fråga läkaren imorgon, men det känns bättre att springa än att gå samma runda. Skulle jag gå så skulle jag ha så ont att efter ca 1 km skulle jag inte kunna ta mig hem. Antagligen beror det på hur man belastar olika delar av kroppen.

Det värsta jag någonsin gjort var när jag förra sommaren skulle ut och springa med min fasters man på Smögen. Han frågade om jag ville med ut och springa i bergen. Ja klart jag hänger på. Men hallå, för någon som aldrig sprungit i bergen så var det fruktansvärt jobbigt. En stor skillnad från att springa spår eller på asfalt. Jag höll allvarligt på att dö... Men att ge upp det finns inte i min värld. Så jag tog mig genom det passet med, men har aldrig varit så slut efter någonting. Och vilken träningsvärk jag hade dagen efter. Det låter säkert inte så jobbigt, testa så får ni se! Hur som helst så var det samtidigt oerhört vackert att springa bland klipporna och havet i kvällssolen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0