Varmare Breddgrader!

För ett tag sedan berättade jag att vi ska åka till Grekland, Kreta, i maj! Åhhh vad jag längtar! Hade kanske inte valt Kreta sjäälv om jag fått välja. (men hallå, hur lät inte det där.... usch, fy, vad snorkigt, inte meningen). Jag VANN den här resan! Jag var med i en tävling som Apollo hade för sina återförsäljare där det gällde att svara på några frågor och sedan skriva en slogan för deras reklam i höstas/vintras. Och LILLA JAG VANN! Hade jag aldrig vågat hoppas på! Det har aldrig hänt tidigare. Det ska bli så underbart. Anledningen till att jag inte skulle valt Kreta själv är att jag redan varit där och eftersom man är i resebranchen så vill jag alltid upptäcka nya ställen... Men detta kommer bli helt perfekt och jag längtar så enormt mycket!



Åhhh, ser det inte härligt ut? Bada, sola och framför allt varmt och skönt! Jag vill åka nu! Det vill vi alla tre. Tänk vad härligt, bara få ligga och sola och mysa tillsammans! Inte ett enda måste-göra! Njuta av god mat!



Kanske en grekisk sallad och ett glas vin? Mumma!



Här är en vy från hotellet som vi ska bo på! Greece, here we come! det är faktiskt bara en månad kvar. Fyra futtiga veckor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0