Vattkoppsinvation

Oj oj oj, nu har lilla fröken definitivt vattkoppor! Herregud vad många prickar hon har. Vi räknade till 32 i ansiktet... Inklusive två i örat... Så det var tydligen inte så lindrigt som vi trodde.

Idag har jag varit hos doktorn, men jag vet egentligen inte vad jag gjorde där. Träffade en smärtpsykolog. Mötet skulle ta ca 1 1/2 timma. Hon ställde en del frågor, men var mest tyst, precis som hon väntade på att jag skulle börja prata. Mycket frågor om ångest och om jag verkligen var säker på att jag inte fick panikångestattacker... Jag har ingen ångest och visste inte riktigt vad jag skulle svara mer än nej... Och att jag borde börja ta sömntabletter för att sova... Men jag vill inte ta massa tabletter, jag vill må bra och orka allt jag tidigare gjort. Inte lullig i huvudet när jag vaknar och åker till jobbet... Efter ca 20 minuter så frågade hon om jag ansåg att vi behövde träffas igen, hon ansåg inte det utan att mitt problem var just smärtan... Grattis! Mitt i prick!

Ska träffa min läkare på onsdag och det känns fruktansvärt skönt. Då ska jag även få svar på ALLA prover och ALLA underökningar jag gjort.ö Det känns som att det verkligen kommer att ge någonting och om det inte gör det blir jag grymt besviken...

Sitter nu och väntar på att Mr Right ska komma hem så jag kan åka in och jobba. Orkar verkligen för jag har grymt ont efter denna dag med flängande hit och dit. Man ska vara frisk för att orka ta sig till sjukhuset!
Men tydligen kunde ingen annan stänga och det är min dag så det är bara att pallra sig dit. Har lite annat att göra med så jag hoppas jag hinner det.


 Moas mellisbricka som vi åt på altanen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0