Mindre än 2 månader kvar till nästa resa!

Japp, idag betalde jag handpenningen för en liten tripp i oktober. Då ska jag för tredje gången besöka Egypten. Denna gång blir det dock ingen tur till pyramiderna. Nej, det blir sol och bad och en massa vila. Moa ska få vara med i Bamseklubben. Åhhh, herregud, jag trodde aldrig att jag skulle bo på ett sådant hotell... Är egentligen fullkomligt emot allt som har med stora familje- hotellanläggningar att göra. Men just i detta fallet känns det skönt. Jag ska åka själv med Moa och då känns det extra tryggt att ha allt inom räckhåll. Dessutom kommer jag att kunna vila och mysa under de ca tre timmarna hon är med i Bamseklubben varje dag! Hon kommer bli så nöjd med att deltaga där.

Till min förtjusning finns det vattenrutschkanor på hotellet och det är all inclusive (är egentligen inget fan av det heller, men va fan, alla kan väl ändra sig). Gud, jag kommer bara att ligga där och jäsa!

Visa stora bilder

Jag tror ärligt talat att jag kommer att trivas sjukt bra här. Moa jag och lilla magen...
Ingen Mr Right tyvärr, han måste vara hemma och jobba så att vi kan resa igen i maj... Ha ha, är inte det mannens uppgift ibland?!


(Skojade bara, klart vi vill åka tillsammans, men just under hösten ser det inte ut som att det kommer att gå, då han inte har någon möjlighet att ta ledigt, men jag hoppas som vanligt in i det sista på att han ska kunna ta ledigt och åka med...)


Kommentarer
Postat av: Ullis

Hej tjejen!

Hoppas du känner dig piggare idag!

Jag tror ni kommer få en jätte mysig resa , all inclusive blir nog perfek för er två och...(???)



Sköt om dig!

KRAM

2009-08-10 @ 07:54:56
URL: http://ulrikasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0