Holabandola!

Goddagens!

Hoppas ni alla haft en un´derbar midsommarhelg! Vi har haft det bra, och solen har till och med varit framme ett par gånger.

Jag kom inte upp ur sängen före halv tre på midsommarafton. Mådde inget vidare, men just ja, jag hade tvingat mig själv att åka in till ICA för att byta tre marängbottnar som skulle vara till tårtan. Men det var bara små smulor av allting så jag kände att bjuda på tårta med marrängkross var ingen höjdare. Och 100 spänn tänker jag inte låta gå till spillo... Så efter jag bytt dem låg jag ett bra tag i sängen för att samla kraft för att fixa mina tårtor. Med en djävulsk vilja fixade jag det och dom blev supergoda. Det var en riktig succé till och med! Kvällen var rolig även om jag inte direkt mådde tipp topp.

Igår blev det en tidig morgon som klarades av med hjälp av tabletter. Lite solsken på min kropp gjorde susen som fick den att värka så mycket mindre. Kändes så skönt att kunna vara i goda vänners lag utan att lida och pina sig genom det. Hade riktigt roligt!!!

Jag lovar att det kommer bilder senare, men som jag skrev förra veckan så går det typ inte att ladda upp några... Men det SKA gå!

Nu blir det pizza snart! Faktiskt sugen på det för en gångsskull!

Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0