Ledig onsdag!

Åhhh, vilken mysig onsdag jag haft så här långt. Började lite segt imorse, det tog en liten stund innan jag kom upp ur sängen, men väl uppe tycker jag att vi fått massor gjort.

Moa gick till granntjejen så jag passade på att plcka upp lite, sätta på en tvättmaskin osv. Skulle hämta Moa för att vi skulle åka och handla, men fick två små söta damer med mig till affären. Det gick hur bra som helst. Vilka änglar. Vi käkade lite lunch där och sedan hem för att sätta igång med bakning. Så nu har jag och två småtjejer bakat bullar, banan- chokladsockerkaka, kladdkakor med garnering. MMMmmmmumma! Gissa hur köket såg ut!? Vips var klockan fyra och hela dagen har gått.

Mamma och pappa kom förbi mitt upp i allt och fick såklart provsmaka. Pappa hade som vanligt spenderat pengar på saker till Moa. Ett par Levi´s jeans, urcoola och två söta klänningar. Bild kommer senare!

Jag är definitivt helt slut nu. Kroppen känns inte ok, men jag har några timmar kvar på denna dagen innan jag kan ta det så lugnt som jag egentligen vill.

Jag tror Moa-gumman var lite trött hon med, för hon har lagt sig framför Mamma Mu så jag ska nog mysa lite med henne innan det är dags för middagsbestyren.

Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0