Helgens äventyr...

blir Astrid Lindgrens Värld med Mr Right och Moa samt en kompis familj! Åhhh, våra små tjejer kommer ha sååå roligt där.

Vi åker tidigt, runt klockan fem. Ska bli riktigt mysigt att gå upp och packa iordning lite frukostfika som vi ska stanna och äta på vägen.

Idag har jag och Moa hälsat på ett par kära vänner och deras söta treåring. Jag hade hur trevligt som helst i solskenet. sedan bar det av till jobbet för att avsluta dagen med en simträning på ca 5000 meter... Det var ett roligt men riktigt jobbigt pass med mycket medley. Armarna kändes bra tunga efter att ha simmat mycket fjäril. Men kul var det.

Det var dagen i korthet, jag lovar att jag ska bli lite bättre med bilder igen, men har faktiskt glömt kameran hemma de senaste dagarna. Det är inte så vanligt men tydligen har jag varit lite förvirrad de senaste dagarna...

Jag sänder en stor omtanke till en vän som just nu inte har det så lätt och jag hoppas verkligen att hon får må mycket mycket bättre snart! Hon är värd det! (Du vet vem du är!)

Kram och godnattpussar till er!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Hej!!!

Hoppas att ni får en jätte bra och rolig dag!!!

MÅNGA KRAMAR!!!

2009-05-30 @ 11:34:32
URL: http://ulrikasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0