Känslor

Ikväll har det verkligen varit full fart i min mage. Ganska häftigt och coolt att man har en liten minimänniska där inne som mer än gärna gör sig på mind. En härlig känsla som värmer hela mig och Mr Right. Men i samma stund som jag reser mig upp så börjar djävulska sammandragningar som ger mig en känsla av oro och smärt och det ligger helt utanför min kontroll. Tänk att man kan hysa så mycket och så olika känslor för en och samma "sak". I nästa sekund när det försvinner kommer hoppet om att det nog inte var så farligt och att barnet ska ju faktiskt vara där inne ett tag till... Men så kommer nästa sammandragning och vips så känns det som om barnet kommer titta fram...

Det är faktiskt lite läskigt med dessa elaka sammandragningar som kommer i stort sett hela dagen lång. Inget kul, men just nu så ser allt bra ut även om jag tvingas ta det mycket lugnt.

Oj oj oj, nu kom Moa upp.... Det händer väldigt sällan, men nu ska jag lägga henne igen. Kanske var hon lite kissnödig eller kanske har hon drömt något.... Det får vi se.

Kram God Natt!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Hej!

Hoppas sammandragningarna lugnar sig så du får må bra resten av graviditeten och att ni tjejor kan åka på en härlig semester!!!

Ha en bra mysig, LUGN fredag!

KRAM

2009-09-25 @ 11:01:21
URL: http://ditasthoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0