Lugn morgon!

Idag är min första dag som halvtidssjukskriven.... Trist som 17 och har verkligen ingen lust med det, men man måste ibland tänka på barnet som kommer i januari (eller i december...). Vaknade så klart halv sju. Moa fick sova i vår säng och det är hur mysigt som helst att sova bredvid henne och bara bkunna snusa på henne när man vill, men å andra sidan inte helt enkelt. Hon är som en elvisp i sängen och snurrar ganska mycket. Hur som helst så har jag läst tidningen på morgonen och fixat Moa och tar det bara lugnt. Jättekonstigt att vara hemma och liksom bara ha en dag att ta det lugnt på... Konstig känsla. Jag som ALDRIG tar det lugnt annars, men idag ska det så förbli. Känns bra än så länge och inte mycket sammandragningar. Väldigt skönt att inte vara påverkad av det. Morogn TV:n är på och allt är alldeles tyst runt omkring.

Låter ju som värst lyxlivet, men lovar att jag hellre hade varit på jobbet. Tur att jag jobbar imorgon så att jag får min dos av det... Hoppas att vilan kan resultera i att jag kommer att kunna åka på semester!!! Hoppas hoppas hoppas!

Lite mys i hörnet och ett sladdbo som vi ännu inte riktigt vet hur vi ska lösa.... Det är dock det enda sladdboet vi har!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0