Massor har hänt...

...sedan jag skrev sist. Tyvärr så har det även inträffat att vårt internet knappt gåt alls. Så irriterande när man äntligen tar sig i kragen för att skriva och uppdatera lite... Har en massa trevliga bilder att visa och delge er med, men det går inte att ladda upp just nu, så ni får vackert vänta!

Jag har varit ledig torsdag, fredag och ska nu vara ledig idag lördag och imorgon söndag med! Lyxigt värre, men så välbehövligt. Tyvärr har vädret blivit kallare och min kropp tar stryk direkt. Fasen, vill inte kännas vid detta liv igen. Jag bara vill inte att vinterns krämpor ska få slå klorna om mig igen. Men tyvärr känner jag hur det värker mer och mer för varje dag. Skulle gåt och och målat det sista idag, men jag kommer helt enkelt inte upp på grund av värk. Nej nej nej säger jag bara.

Har i alla fall hunnit boka en resa till:-) Men det är långt fram i tiden, maj nästa år. Gissa om det är härligt att ha det att se fram emot redan nu!? Åhhh, vad härligt det ska bli. DÅ ska så klart min Älskade Mr Right åka med och jag hoppas att den semestern blir precis lika underbar som den på Kreta var. Vi har rest mycket tillsammans och brukar alltid ha kul, men av någon anledning så tyckte vi båda att Kreta var super som semester. Allt var bara underbart. Mauritius var det likaså, men en speciell känsla var det att baar få vara tillsammans på Kreta. kanske för att det varit så enormt mycket att göra på huset och tomten sista tiden. Hur som helst så ser jag rdan fram emot det även om jag och Moa åker om inte ens en månad:-)

Jag har simmat på ganska bra tycker jag, slarvat lite sista veckan, kanske beror den ökade värken på grund av det:-)=

Igår kollade vi på Män som hatar Kvinnor. Bra! Boken var riktigt bra likaså filmen. En myskväll helt enkelt med ost och kex och grönsaker och dipp.

Hmmm, ska vila lite nu och sedan är det dags för kalas klockan 1.

Ha en supertrevlig och underbar dag så länge! Bilder kommer läggas upp så snart som möjligt!

Kram

Kommentarer
Postat av: Ullis

Hej tjejen!

Kul med lite uppdaatering.

Bra att du har resor att se fram emot, den bästa medicinen för en värkande kropp. Njut av ledigheten, ladda batterierna ;)

KRAM KRAM

2009-09-05 @ 10:10:55
URL: http://ditasthoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0