Smart inför veckan!

Kom på en sak som vi är väldigt duktiga med i perioder och det är att skriva en "veckomatsedel" för att inte bara spontan handla. Man tjänar faktiskt ganska mycket pengar på det samt att man alltid vet vad som ska lagas när man kommer hem från jobbet. Alla ingredienserna finns hemma och det är skönt! I alla fall när man har barn som behöver rätt och nyttig mat. (det behöver ju vi med!!!)

Vi brukar försöka handla någongång under helgen och se till att vi då handlar det som ska finnas till hela veckan. Visst kan man ibland få komplettera med vissa färskvaror, men faktiskt så händer det inte så ofta.

Ibland kan det ju faktiskt vara så att man inte alls är sugen på just det som står, men då kan man ju faktiskt kasta om och ta morgondagens mat idag och dagens mat imorgon, eller hur!?

Hur som helst så kommer vi att äta ungefär det här kommande vecka:

Blodpudding och baccon (JAG ÄTER INTE BLODPUDDING!!!! Det går faktiskt inte ner, men då jag jobbar sent måndagar så är det perfekt mat för ina två andra familjemedlemmar som verkligen gillar det!!!)

Tunnbrödsrulle med egengjorda fiskpinnar och sallad

Köttbullar och makaroner

Pytt i panna och Ägg

Bakad Potatis med två röror och sallad

Lasagne

Kassler och ris

och naturligtvis så räcker det till matlådor, det är bara det att jag är ganska dålig på att komma ihåg att ta med den varje dag... Men vad är väl godare än en sallad till lunch!?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0