Sorry

Jag vet, det har varit en urusel uppdatering här. Men jag har varken haft lust, tid eller orkat skriva någonting. Helgen spenderades i sex timmar på Barnakuten, Danderyd. Min stora flicka var såååå duktig så jag lovade att vi skulle gå in i leksaksaffären så att hon fick välja vad hon ville. Och vad tar hon, jo en doktorsväska... Inte lite influerad av händelserna kring Hugo sedan han kom. den har vi nu lekt med varje morgon klockan sju då hon glad i håden kommer instapplandes till mig... Jag är så lagom road just då. Men man behöver ju inte göra så mycket, bara grymta om hur ont man har... Efter ett tag är hon nöjd  och går och kollar på Bolibompa. Man skulle ju kunna tro att man kan somna om då, men icke, då är det dags att mata den lille. Sedan är man pigg och måste ju ändågå upp.

Jag ska villigt erkänna att jag nu lider med alla som har barn som är vakna på nätterna... Har nog inte fattat hur trött man kan bli av det. Hugo gallskrek, jag menar verkligen GALLSKREK i över ett dygn, jag sov nog inte på två, och han var inte alls sig själv. Orkar bara inte dra storyn just nu, men som ni vet har han trånga luftrör och det ena skapar det andra så det var inte så kul... Han har knappt ätit på två dygn, igår fick jag i honom ca 60 ml drygt på kvällen, han brukar få i sig ca 200 ml plus amning... Så han har varit slö som en trasa, men så idag mitt på dagen vände det och han drog i sig som vanligt, hoppas det vänt nu! Orkar bara inte mer just för denna gång.

Nu sover han i alla fall och jag hoppas att han kan sova hela natten igen, men mår han inte 100 så är det inte så lätt. Men hoppas kan man ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0