Tandläkarbesök


Idag har jag besökt tandläkaren igen... Eller vaddå igen, vi kom fram till att det var fyra år sedan... Jag gick dit första gången då jag var höggravid med Moa eftersom jag kräktes så enormt mycket under graviditeten, vilket jag även gjort denna gång. Hur som helst så rök ju en flisa för en och en halv vecka sedan. Måste ju fixas.

Sov hos mina föräldrar eftersom de bor närmare tandläkaren och vi har ingen bil och jag skulle vara där 7.45. Sov inte alls bra, men det hade jag inte förväntat mig heller... Vaknade många gånger, del på grund av skräcken inför besöket.

Hur som helst så körde min pappa mig dit och VÄNTADE snällt på mig som likt en bambi på hal is travade in... tandläkaren kom såklart ihåg mig och min mage... Det var ingen större fara med tanden. han kollade så att det inte ilade eller gjorde ont vilket det inte gjorde. Tvättade och fixade tanden slät och sedan lade igen sprickan. Slipade till allt (fy 17 vilket ljud) och det hela gjorde inte ett dugg ont. trots det så höll jag på att svimma. Nalle Puh bilden i taket ovanför stolen snurrade bra fort ett tag...

Han tyckte absolut att jag skulle komma dit för en koll och ta lite bilder (vilket man inte får när man är gravid) eftersom det är typ 4 år sedan som sagt. Hur som helst kunde han inte med blotta ögat se några fel... SKönt skönt skönt. Han frågade dock om han kunde lita på att jag ringer och bokar en tid när bebisen kommit ut... Njaaaa, kanske inte riktigt!

Väl klar å tillbringade vi några timmar hos mamma och pappa med fika och läsa tidningar. Mysigt! jag och Moa fick ta bussen hem efetrsom vår bil är trasig. det tog ungefär två timmar istället för knappt 30 minuter... ha ha, vad bortskämd man är. Höll på att frysa ihjäl. Brrr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0