Välkommen Hugo!!!

Tänka sig, nu har han, den lille Hugo, äntligen gjort entré! Gissa om han som spökat i magen under så lång tid var mer än välkommen!!! Lik sin pappa och storasyster som 17. Åhhh, vad vi myser nu!

Förlossningen gick fort, med exakt samma förlopp som med Moa, på minuten i stort sett. Kom in till Danderyd ca kvart i 12 den 24 januari. Vi fick ett rum och CTG kopplades på. Fick ligga där till ca 13 eftersom han sov och inte var så aktiv. Väl när de kollade hur öppet det var så visade det sig att det faktiskt var öppet 5 cm, vilket vi inte trodde eftersom jag inte alls hade specielt ont. Jag tror inte barnmorskan trodde det heller eftersom hon sa att tittade hon bara på mig och gjorde en bedömning utifrån det så såg jag inte alls påverkad ut. Då fick vi i alla fall stanna kvar och klockan 14.00 var det skiftbyte, precis som med Moa, och in kommer en av de mest underbara människor jag någonsin träffat. Hon frågar om jag har det jobbigt och faktiskt så var det det då. Frågar även om jag vill att de undersöker om det hänt något. Och jaaa, det vill jag eftersom jag faktiskt haft SKITONT. Det visar sig att det är öppet 10 cm!!! Och dags att snart få ut den lilla plutten. Jag tackar ja till lustgas, vilket jag endast hinner suga i mig lite av. 14.49 kom så vår lille Hugo till världen! Mr Right grät sig genom de sista värkarna och det rann floder då Hugo kom ut.

Gissa om vi är lyckliga!? Och så sköööönt att slippa de smärtsamma sammandragningarna som jag dragits med i över tre månader, men det var det värt!


Hann i alla fall smaka på den!!!

Hugo har anlänt!!! Väldigt lik sin syster som nyfödd!

Sover sött i baljan medan vi käkar middag som var mindre god...

Fortsätter sova men på pappas mage!

Kommentarer
Postat av: Elin

Har följt Hugos väg mot världen via Charlotta (vi är gamla skolkamrater). Grattis till den underbara lilla killen och bra kämpat under graviditeten som jag förstått varit jobbig! Nu får ni njuta av världens fantastastiskaste Hugo...!!

2010-01-26 @ 19:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0