När en bebis fiser luktar det inte gott:-)

Nä, vår lilla tuss fiser som en redig karl... Å andra sidan har han fortfarande inte gjort nr 2 på fyra dygn... Finns väl en del gammalt där som luktar... Ha ha! Wiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee.

Fick dock råd från BVC att ge lite ersättning med någonslags laktulos i. Har aldrig hört talas om det innan, men det kan vara värt att testa så att han inte har så ont i magen, för nu ser man verkligen att han är lite påverkad av att inte få ut det som finns i magen.

Annars gick besöket bra, vi har nu en 5 kilos klump som är 58 cm lång! Han ligger precis på kurvan, jag hatar kurvor på allt som anses NORMALT, för vad är normalt!? Fick i alla fall ingen bassning för att han sover hela nätterna eftersom han gått upp som han ska! Hon tyckte dock att det var lite ovanligt att så små sover en hel natt, men han gör verkligen det. Har gjort det i en vecka nu i alla fall.

Läkarbesöket gick också bra, allt verkar vara som det ska, utom hans andning. Vi har ju besökt akuten 2 gånger för att vi tycker det låter så konstigt, men de har ju sagt att det kan vara astma eller så och att då de lyssnar tycker de att det låter normalt... Men idag hörde läkaren precis samma som vi hört. Hon reagerade ungefär med att det inte låter normalt och att hans andning är något snabb. Vi hade rätt!!! Föräldrar vet bäst!!! Så nu blev det lite fart. Hon tyckte vi skulle vidare till sjukhuset idag men det fanns ingen tid så det blev imorgon förmiddag. Jag är faktikskt ganska nervös inför det. Man vill ju inte att det ska vara något tok på tussen. Men lungorna och hjärtat låter bra så det är skönt.

Håll tummarna för vår Älskade lilla Hugo imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0