Godmorgon och mot VM!

Underbart väder, inte hört hur Hugo bökat i natt, båda barnen vaknade kvart i sju på strålande humör och dessutom somnade båda ca kvart i åtta igår. Shit vad man kan känna sig pigg bara av att få en natt med sammanhängande sömn. Jag skulle önska att jag inte var så lättväckt. Jag vaknar annars av att Hugo eller Mr Right typ bara vänder huvudet....

Hade dock sjukt ont i kroppen igår, antagligen eftersom jag inte tränat, trots det och några värktabletter sov jag alltså skönhets sömn i natt. Kroppen värkte son fXn på morgonen, men håller på med ett träningspass nu... Ja, faktiskt. Stått på trampmaskinen en timma och ska köra styrka nu efter att Hugo ätit... Perfekt med vila mellan...:-)

Har nu på morgonen även fått besked om vad jag ska simma på VM. Det blir 200 och 400 medley, 400 och 800 frisim samt 50 fjäril. Och lagkapp som det verkar. Börjar bli nervös och redan nu lite smått panik för att jag inte ska hinna träna mig i form efter graviditeten. Kroppen är väl i form, men styrkan fattas. Åhhh, jag vill ju så mycket och det är tur att det inte är fler grenar än fem. Vad jag förstod så var fem grenar det mesta man fick simma, exklusive lagkapp. Känns som jag har ganska tunga grenar, så den där 50 meter fjäril kommer bli grymt skön att simma!!! Nu är det liksom verklighet, VM i sommar!

Vet ni, nu när jag tränat klart och duschat ska jag dra på mig bikinin och gå ut på altanen. Där ska jag njuta av solen och fixa iordning dopklänningen. Perfekt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0