Plugg!

Nu har tentan skickats in och jag har tagit tag i nästa kurs, Psykologi. Väldigt intressant och roligt, dock ganska invecklat ibland.

Psychology: Themes and Variations [With Study Guide]

Sjukt tjock bok, drygt 1000 sidor pärm till pärm och dyr, 1500:-... Om man vill ha en nyare upplaga. Turen var med mig och jag lånade den på bilblioteket, tror dock att jag ska köpa mig en, kanske en äldre version, känns som att detta är en bok man kommer att ha nytta av i alla moment. Känns jäkligt roligt att ta tag i detta nu. Inser att det kommer bli mycket pluggande, trodde kanske att det skulle vara svårare att läsa litteraturen på engelska, men tycker att det flyter helt ok. Det svåraste är nästan att omsätta det hela till svenska. Jag förstår då jag läser, hela innebörden och vikten av det viktigaste, men att får en fråga på svenska och svara på svenska med egna ord känns som den stora utmaningen.

Kul är det i alla fall och faktiskt ganska perfekt att studera intensivt då Hugo sover och sedan ta paus och göra något annat (leka...) och sedan åter sätta sig då han sover. Jag menar, istället för att bara softa i soffan eller surfa omkring på nätet....

Nu, fixa iordning mig, packa, väcka Hugo, dra till mamma och pappa, vidare till Huvudstaden, besöka läkaren och sedan SHOPPA! Suger lite i mina shoppingfingrar och pengarna vill gärna byta ägare nu!

Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

Hej! Tack för att du deltagit i Dagens blogg, jag meddelar dig när en vinnare är dragen, med andra ord så hittar du nog en kommentar från mig imorgon bitti! :) Kram Sara

2011-01-14 @ 22:02:25
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

Hej! Nu finns vinnaren av Dagens Blogg uppe, gårdagens vinnare då alltså. Kika in och se efter om det var du som vann, eller anmäl dig till Dagens tävling! :)

2011-01-15 @ 08:56:06
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack :)

2011-01-17 @ 10:13:13
URL: http://mandarinklyfta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0