???????

Ingen rubrik, vet inte vad jag ska skriva... Vet inte ens om jag har någonting att skriva, mer än att kroppen värker... Men hallå, något måste väl ha hänt idag!? Nja, inget utöver detvanliga mer än att Moa hade ont i magen i natt och kräktes. Säkerligen på grund av att hon promt skulle äta dressingen igår. Antar att det var mjölk i den. Stackars liten, jag vet ju hur dåligt hon mår. Pluttan. Men hon var bättre nu på kvällen och var lika sprallig och go som vanligt. Men oj så ynklig hon var i natt.

Annars så har jag och Hugo varit och handlat blåbärssoppa till Moa, som till sin stora glädje fick prova att vara hemma ensam försata gången... Det gick två minuter så hade hon ringt till Mr Right och sedan till mig... Sötunge. Men oj så stolt hon var (mamma, grannarna visste att hon var hemma själv och hade lite koll:-) att hon "klarat" av att vara hemma alldeles ensam och hon var noga med att hon verkligen suttit i soffa och tittat på Bolibompa hela tiden.

Sedan blev det röj i först tvättstugan, verkligen grovrengöring i alla skåp som dammsögs och torkades, det slängdes och rensades som bara tusan. Fixade lunch och stoppade Hugo i säng. Jag och Moa fortsatte med ALLA köksskåp på samma sätt för att sedan gå ut i trädgårn och fortsätta rensa... Hugo sov över tre timmar så vi hann även en sväng på kontoret. Middagsbestyr och ut och rensa maskrosor igen. Bada barn natta ochstäda upp alla saker vår lilla man drar ut (men nu ska spärrarna på... tror att han kommer bli bra arg imorgon ha ha).

Så sammanfattningsvis så har vi ju gjort massor idag... Mohahhaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0