Heeeej!

Hoppas er torsdag började bra!

Det gjorde min. Moa kom upp då jag stod och gjorde frukost så vi hann med en liten mysstund bara vi. MYS o LYX! Sedan brakade det löst. Vi gick in för att väcka Hugo, DAGENS MISSTAG. Denna lilla underbaring som aldrig annars är på dåligt humör hade uppenbarligen inte sovit klart... Jisses, vilken fight, men med lockand om både titta på katt/bambi/häst/elefant (!?) så var han i alla fall tyst. Tills han kom till frukost bordet. Kastade sin napp allvärldens väg, leverpastekjen flög ocskå iväg. Men precis som han förstod att det var fel tittade han under luggen och det såg ut som om han skämdes... Och jag smälter ju liksom då... Men sitta skulle han inte och jag pallade inte att ta ännu en kamp, tiden springer av någon konstig anledning iväg på mornarna. Så unge herrn stod och åt...

Borsta tänderna gick som vanligt bra, men blöjan skulle han verkligen inte ha, inte kläder heller... Tillslut hade den svettiga mamman lyckats få på både sig själv och två barn kläder och iväg för att passa bussen för Moa. Hon som varit glad hela morgonen vände som en sida i boken och skulle inte alls åka buss... Tyvärr måste jag ju typ tvinga henne på bussen, börjar jag vela är det kört nästa gång, och bussen väntar liksom inte. Inte ens om den liten ledsen människa har så stora tårar att det skulle kunna bildas en hel flod. Det gör bra ont i hjärtat att skicka upp en 5-åring på bussen som är ledsen. ankar som finns med hela dagen. Som tur är vet jag, efter att ha ringt fröken, att hon inte var ledsen när hon klev av bussen utan att allt var som vanliogt.

Tur att den andra vinkade glatt till sin mamma idag...

Ja ni, är det inte den ena så är det den andra.



Hur som så åkte jag hem och la in alla enkäter i SPSS (wow, lyckats!!!) filen och har åstadkommit en hel massa cirkeldiagram, korstabeller och spridningsmått... Efter det sken solens strålar så pass mycket att det resulterade i en liten löprunda, gissa hur skönt det var!!! Värken behövde botas och humöret steg igen!

Nu, flera timmar senare har jag snart åstadkommit slutresultatet av en psykologisk problemanalys. Och shit vad jag känner mig nöjd med mig  själv just nu. Men innan dagen är slut ska det bakas tårta, fixas mat, tvättas och pluggas för dugga 1.

Som ni ser så går dagarna och resan imorgon är så jäkla välkommen! Hoppas att pluggandet inte ska hänga över mig utan att jag hinner det jag tänkt idag!

Ha en underbar torsdag! Snart stundar helgen:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0