Helgen

Blev inte så mycket bloggande under helgen, men det finns ju en helgen, men det finns ju en hel del andra saker att göra. Ganska mycket faktiskt.

Lyckats putsa fönster, så nu kan vi till och med se vad det är för väder då vi vaknar... Och alldeles underbart när solen skiner in!

Igår blev det en hel del fix i trädgården på förmiddagen, sedan bio med Moa tillsammans med våra respektive vänner. Smurfarna! Åhhh, de är sååå söta. Gillade faktiskt filmen mer än vad jag trodde innan! Efter det bar det av till badhuset. Moa hade först träning och sedan skulle hon promt tävla. Och så bra hon gjorde det. Nu fick hon bara simma 25 meter rygg, klockan sprang iväg, och hon behöver hem och sova en söndag. I alla fall simmade hon sjukt bra (till mammas stora glädje!!!). Klockren teknik och hela 14 sekunder snabbare än sist. Ha ha, det är ganska mycket på 25 meter det... Det märks att hon vuxit lite och mer koll på armar och ben. Ni skulle sett, det var superbra verkligen. Så nu är hon taggad som 17 för att tävla ännu mer. Vi försöker bromsa lite, men hon älskar verkligen att simma.

Som hon säger så ska hon vara med på Knattesim i Enköping i november. Bara det att hon typ är 3 år yngre än de i yngsta åldersklassen, vilket hon dock inte bryr sig om... Och som hon säger, det ska bli ett OS-guld på 25 meter frisim... Ha ha. Sötnöt.

Lite smått nervös då jag väntar svar på en uppgift från skolan, känns lite jobbigt och som att jag har bommat... Men det återstår att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0