En kvar!

Åh, jag räknar ner. Dagens tenta "avnjöts" på de maximalt 45 minutrarna för att besvara 35 underbara frågor... NOT. Från början var den maximala tiden tänkt att vara 30 minuter, jag tackar och bugar för att det var 45 minuter. DET var knappt om tid. Han inte läsa en del frågor ordentligt. Mycket text, sex svarsalternativ där alla kunde vara rätt, en del eller ett... Så utformande mässigt så var detta den klart svåraste hittills och väldigt långa och kluriga frågor. Men klarade mig med ett poäng, tack och lov. Hade antagligen varit hur missnöjd som helst, men vet ni, det är jag inte, för den var svår, riktigt svår, knappt om tid och jag har feber. Feber och ont i halsen, varför då liksom? Det sköna är att nu är det bara en tenta kvar, på fredag smäller det sedan är denna helvetiska termin över... Så antar att det är därför jag börjar bli sjuk. Kroppen slappnar av och blir plötsligt mottglig för allt. Grrr. Ja ja, bara att ta tag i minnespsykologin nu. Fatta, 225% är snart till ända!!! Trodde inte att jag skulle palla, men nu är det gjort, snart då...

Egentligen vill jag krypa ner i sängen och sova bort det som sitter i kroppen, men riktigt den tiden finns inte just nu.

Memory in Mind and Culture  Memory

Blir till att plöja, tänkte väl ta en kaffe snart och bara sjunka ner i dessa två. Lyxigt va... Om en vecka kan jag byta fakta till skönlitteratur, jäkligt nice!

Hur som så blir det plugg till två, då kommer Moa och vi ska packa matsäck för att bege oss till Hugos dagisfest. Mys, hoppas på regnfritt... För barnfritt lär det ju inte bli...

Egentligen skulle jag till läkaren nu 11, men på grund av sjukdom så får jag inte utföra testerna så man kan ju nästan säga att jag tjänade tre timmar idag:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0