Allt planerat går inte som planerat

Något vi den senaste tiden blivit varse om är att det vi planerat inte blir som det ska. Ingenting. Att leva med ett cancersjukt barn är ungefär som att leva med en tickande bomb... I hopp om att allt ska vara som det är och vi bokar in saker inser vi sakta att det inte fungerar så. Allt, verkligen allt från en mysig lugn kväll hemma till en resa, utflykt, middag, partaj eller jobb så kastas man mellan tvära kast. Från att ha haft hoppet uppe att nästa läkarbesök ska ske 24 juli och 5:e augusti så blev det inte så. Febertoppar som fortsätter, minnesluckor, flygande hus och illamående i över en veckas tid innebar att vi i fredags ringde onkologmottsgningen för att rådfråga. Inte bra enligt dem. De ville att vi skulle åka in bums, men ute på sjön är det lite svårt... Så onsdag blir ännu ett läkarbesök för att se om behandling ska påbörjas. VILL INTE. Det är svårt att se, han är så pigg just nu, även om han lägger sig och vilar rätt som det är då är han glad och pigg! Som vem som helst egentligen. 

Låt dem avvakta ett tag till. 

Blä. 

På torsdag ska stagen kontrolleras, och planeras inför nästa operation i november, känns lugnt eftersom han inte har ont av dem. Det märks knappt att de sitter där. Skönt med ett besök som man kan vara relativt förberedd på. 

Imorgon JOBB!!! Tjoho!

Kommentarer
Postat av: linda

Jag kan verkligen inte föreställa mig
hur era liv är just nu! Fy vad hemskt, jag förstår att du samtidigt inte vill till läkarna för att riskera att få ett svar du inte vill ha. Fan så orättvist!! Men ni är starka, skit starka!! Vilka kämpar 💖

Svar: Tack Linda! Det värmer, även om vi inte är det...
Joseharaton

2014-07-20 @ 20:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0