En vecka med sol!

En varm vecka med underbar sol som strålat från en blå himmel! Så härligt för en soldyrkare som jag😃.

Veckan har bestått av besök här och där, en del vad och en hel del smärta i Hugos lilla kropp. Tre nätter har han vaknat och haft mycket ont i nacke och huvud. Benen och fötterna gör ont då han går och står. Men ändå, han är pigg däremellan 💗. Igår kom även papper från läkare där de på riktigt överväger cytostatika. Urk. Men det får vi ta då, inte nu. Orkar inte grubbla på det just nu. Den 24 juli och den 5 augusti kommer nästa bedömning av Hugo göras och strax därefter en ny magnetröntgen. Låt det bara bli efter bröllopet så vi kan vara så avslappnade vi kan då. 

Just ja, apropå bröllop så är planeringen nu i full gång och det är ju faktiskt bara en månad kvar❤️. Jag tror vi har koll på det mesta, känns som det mest är det praktiska som ska ordnas nu. Ha ha, tänk att lilla jag ska gifta mig!!! Dessutom med den bästa!


Lek på Fejan! Två härliga gyttjebad blev det. Tack snälla för att vi fick våldgästa er:-).


Bad på Väddö! Tyvärr öppnade ju inte After beachen innan vi begav oss hemåt... Tur i alla fall att vi blev uppassade ordentligt, supertack fina ni!


Bortforsling av massorna från poolgropen... Underbart dån som förgyllde middagen...


Fotbad...


Träning bestående av intervaller och styrketräning i kvällssolen, naturligtvis en resorb efteråt!


Dagens morgonjogg en mil senare!

Ikväll ska jag återigen få njuta av ett glas rose i kvällssolen. Inte lätt att välja rosebubbel inför bröllopet. Därför går det just nu åt en hel del flaskor... 

Igår var det rosekväll med fina granntanter. Lite kallt efter midnatt, men otroligt trevligt och det var längesedan jag skrattade så mycket. Faktiskt lite träningsvärk i magen idag!

Kommentarer
Postat av: Ulle

Mitt i allt elände så vill jag bara säga GRARTIS till att ni ska gifta er!!! Så himla skoj! Hoppas ni får en fin dag 💕

2014-07-11 @ 23:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0