Nä, men godmorgon då

Åh, satan vad trött jag är. Har tränat på bra, hårda pass blandat med lite lugnare. Att våga ta det lugnt är en ny förmåga hos mig. Men ack så viktig. 

I söndags blev en bra genomkörare på Stockholm royal park Aquathlon. Bestämde mig sent att delta. 2000 meter simning i öppet vatten, i Djurgårdsbrunnsviken/kanalen. Efter en extremt tidig morgon möttes jag av en väl anordnad tävling, många vänner och glada deltagare och funktionärer. Efter lite buffel i starten kändes simningen helt ok. Kom upp som tvåa ur vattnet och inser med coachens hjälp att jag fortfarande behöver träna på navigering och att lita på mig själv. 







Kul var det och det blir garanterat ett besök även nästa år! 

Sedan dess har jag hunnit med två bra löppass varav ett intervallpass, styrketräning och ett lugnt simpass. Men som sagt satan så trött jag är nu. Helt sjukt. Kroppen värker och skriker efter vila. Hör och häpna; idag tar jag en vilodag för att gå på skönhetssalong och sedan ger vi oss ut till en ö! Kanske blir det träning sent ikväll, men nu, just, är mina armar och ben i stort behov av vila. 

Eventuellt blir det tävling även i helgen. På Tjörn. Förra året avverkade jag 1000 m där vilket gick hur bra som helst, och även det en mycket välordnad tävling så det skulle vara kul att simma. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0