Nu... Är jag trött

Var sjukligt pigg efter tävlingen igår. Inte alls trött och lite irriterad på mig själv för att jag inte tog ut mig mer. Måste våga gå på.
Så vad resulterar det i? Jo, ett intervallpass med 5x500 löpning med 1 min ståvila mellan. Höll, för mig, ett bra tempo; runt 3.57 km/h. Och var ff pigg i kroppen men ändå den där Spykänslan att man tagit i. Och jag stod på på alla.

Avslutade dagen med 4000 m simning i öppet vatten med runt 20 andra glada simmare! Underbart. Idag fokuserade jag på att ta i. Och bibehålla farten samt navigeringsteknik. Tycker att det gick bra! Så nu är jag både tröttare än vad jag var igår efter tävlingen och grymt taggad på Vansbro! 

Vansbro simmas nu i helgen, fredag till söndag. Skulle deltagit i alla loppen, dvs halvsimmet 1500 m, 3000 m och tjejsimmet på 1000. Tyvärr blir det inget av att åka upp på fredag då sjukhusbesök stundar för Hugo. Och det kan liksom inte struntas i...
Lördagens 3000 m lopp är avkortat till 1500 m pga endast 12 (!!!) grader i vattnet. Och så tjejsimmet på söndag. Ska bli sjukt roligt! Men nu är jag fasen trött i armarna! Sjukt trött. Nu ska de få vila!


Min lilla fis simmar och tycker det är kallt... Det tyckte jag med, trots våtdräkt...


Den stora fisen fick för sig att det var varmare att bada med kläderna på sig...

Kommentarer
Postat av: Storbadaren

Visst är det roligt att bada med kläderna på, kanske t.o.m. varmare också.

2014-10-04 @ 01:46:47
URL: http://www.kladsim.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0