Njutbart!



Dagens stoooora kopp med starkt kaffe och tippad med lite vispad mjölk❤️. Satt fint efter alla ärenden kan jag lova!

Efter att nu vara hemma med Hugo inför kommande operation inser jag återigen hur mycket jag saknar jobbet. Visst, mysigt att vara hemma med honom, men skulle gärna även ha en bit av vuxencivilisationen med! 

Insåg igår att mycket ska ordnas innan det är dags. Att advent, födelsedag för Moa, jul, adventskalendrar, luciafirande osv inte låter sig förskjutas är ganska självklart. Men för barnens skull tror jag det är viktigt att traditionerna behålls. Så, det var liksom bara att ta tag i det. Klart gossen ska ha adventsljus på sjukhuset! Liksom att Moa ska få ha det hemma! 

Vill verkligen inte vara med om denna operation. Det känns ärligt talat skit. Kan han inte bara få vara en vanlig fyraåring med ovetskap om cancer? Jag försöker skjuta undan tankarna i helgen, för nu ska vi med Moa på simtävling! Kul! Och spännande! Dessutom får vi åka nya bilen! 

Men först ska jag bege mig ut på en löprunda. Alla sover så huset är tyst. Det är fortfarande mörkt ute. Och säkert höstruskväder, men tankarna behöver klarhet och kroppen lite boost. 
Let's go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0