Simmarhelg

Sicken helg!
Hur kul som helst att få tillbringa tid med Moa. Att vara i en simhall 24/7 kastar mig genast tillbaka i tiden. Shit, genomled mina föräldrar detta?! Fuktigt, varmt, svettigt, människor till bristningsgränsen, simmare högt och lågt, väntan, tidtagningsfel, ljudnivå utN dess like... Men fan vad kul! Haft en kanongelg med alla härliga tränare, barn och föräldrar! Många prydliga personliga rekord. Skratt och flams! Precis som det ska vara!










Fast besluten stt dra iväg på 200 frisim gjorde hon det. På sitt eget vis. Som alltid. Har hon bestämt sig så har hon. Men oj vad duktig hon är. Inte illa att simma 200 fritt på en tävling när man är åtta år. Frågade i bilen hem vad dom var roligast på hela helgen; att simma 200 och leka Sanning och konka. Fast hon var tydligen inte med, utan tittade bara på.., så skön ju!

För egen del har jag avverkat några simpass. 3 st. Känns som trycket och kraften i armtagem finns nu. Simmade riktigt bra på armserien idag. Kan det var det ihärdiga nötandet av ny teknik som börjar sitta tro?!

Möttes såklart av Hugos underbara kramar när jag kom hem! Han har haft det bra, riktigt bra med pappa och mormor och morfar!

Nu är det dags för sängen; imorgon jobb, handling, telefonsamtal, bakning, fikabesök, middagslagning, läxläsning och ett simpass! Skulle sitta fint med en timmes sömn med Hugo oxå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0