Vilken ⭐️

Söndagen bestod av simtävling, Swim of Hope, till förmån för barncancerfonden. Självklart att vår tjej ville vara med. 50 meter av alla simsätt, samt lagkapper. Mia började dagen med att simma 50 meter frisim på nytt personligt rekord och fick ett brons genom det! Vilket följdes av 50 bröstsim, och pers med sju sekunder och silvret var ett faktum! Brons och ytterligare ett pers med sju sekunder på 50 ryggsim. 50 fjäril simmade hon för första gången och knep guldet! Sicken tjej vi har. Glädjen över att simma fort och ta medaljer var stor! 



Mellan heaten var det konstant bad. Lite vattenvana är ju aldrig fel! Tack alls simmare, föräldrar och tränare som var med och gjorde dagen!

Nästa tävling är Simiaden. Redan taggad unge här hemma, väl medveten om att hon har klister under fötterna i starten, livrädd för att bli diskad. Garanterat att hon vunnit guld på 50 m bröst och silver på 50 frisim om hon varit snabbare i väg.  Men vad gör det, huvudsaken att hon har roligt, och det garanterar jag att hon har. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0