Inte helt 100...

Nej. Här är det nog inte riktigt 100 nu.

Besöket vid ALB i torsdags gick bra, som förväntat. Orken tryter men det visste vi ju redan. Helt otrolig rent motoriskt sett. Mot alla odds. Känsel och att stå på höger ben, nja, inte så bra. Men i alla fall ok. Uttröttbar vilket verkligen märktes denna gång. Jag fick bära Hugo till bilen efter det 45 minuter långa besöket. 

Ryggen, ja. Sjukgymnasten beordrade oss att ringa Huddinge och ortopedläkaren eftersom det skilde ca tre-fyra cm på skulderbladens nivå. Sagt och gjort det gjorde vi under fredagen. Fick då reda på att operationen var inom kort och att det enda som de väntade på var tid för inskrivning och skiktröntgen. 

I fredagskväll gjorde vi dock en ny upptäckt:


Ryggen ser inte riktigt ok ut... Upptill svullet och det ser it som något sticker ut. Nedtill ser det bara superkonstigt ut. Hugo har blivit tröttare och tröttare. Vill inte bada, cykla, springa, gå eller något. Igår valde han självmant att åka rullstol bara här ute vid oss. Detta leder ju så klart till fler samtal... Operation som det ser ut nu 13 maj, inskrivning skulle ske under nästa vecka. Efter bara ett tag ringde den lediga läkaren upp... Fatta, på sin fritid! Han lät onekligen bekymrad efter min beskrivning. Dock inte överraskad. Efter bara tio minuter så har vi en helt ny plan. Akuttid tidigt imorgon, läkarbesök, inskrivning inför operation, narkosbrdömning och två röntgen. Imorgon. Utifrån vad som kommer fram imorgon då får vi se hur operationen kommer göras och när. Jag hoppas ju på att det datum vi fått kvarstår. Skulle vara skönt rent jobbmässigt så att jag hinner få klart allt. Men så klart så är det Hugos bästa som går först. Åh. Låt stagen sitta där de ska!!!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Lycka till imorgon!!

Svar: Tack Åsa! Hoppas du mår bra!!!
Joseharaton

2015-04-21 @ 21:18:28
Postat av: Veronica Cederberg

Fy, vilket jä#*a helvete ni går igenom! 😞 Stor kram och lycka till 😘💚

2015-04-21 @ 22:17:10
Postat av: A-H

Lycka till! Vilken kämpe han är Hugo!

2015-04-22 @ 11:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0