Det närmar sig

Om en vecka är amfibiemannen över. Huha. Träningen inför tävlingen avlöper enligt plan. Löpning, simning och styrka varvas om vartannat. Bästa träningen var i tisdags. Ett långt swimrun-pass i avklippt våtdräkt.

Betydligt lättare att springa. Panikkänslan över att musklerna trycks ihop fanns inte. Dock blev det lite kyligt under simningen. Men hellre att det känns någorlunda fritt under löpningen. Den paniken som kan infinna sig då det börjar koka i en våtdräkt är inte så rolig. 

Simning redan klockan sex stod på schemat en morgon. Sjön var spöklikt vacker och en mystik rådde. Ångan låg som dimma över hela sjön. Det var magiskt. Och ännu ett bra pass med simintervaller avklarades! Det har blivit löppass med kvalité men oxå lite längre mer kondition. Försöker köra styrka enligt plan, men timmar lite på det... 


Skulle ställt upp i ett lopp, simning, imorgon, men det blev inställt. Känns ganska skönt dock. 

Efter amfibiemannen väntar återhämtning och vila! Det behöver min kropp. Visst, ett och annat pass blir det säkert, men då bara lugnt utan fokus. Då laddar jag om inför SM i höst. Det blir en deltävling mot em i vår.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0