En dag i badhuset...

Söndagen tillbringades från morgon till kväll i åkersberga badhus. En trevlig dag med alla härliga simmare och föräldrar. Inte gjorde det då något heller att regnet vräkte ner precis hela dagen! Många fina simningar visade klubbens duktiga simmare upp. Tror Moa stod för bästa pers, 14 sekunder på 50 fjäril👍! Att denna lilla kropp kan plöja fram så fort i vattnet?! Fattar inte. Sedan finns det ju så klart en massa saker att förbättra, men det kommer! 

Två silver; 50 fjäril och 50 frisim, samt två fjärdeplatser 50 rygg och 50 bröst. I finalen som var 100 medley knep hon tredjeplatsen och fick en efterlängtad pokal!

Skruttunge!

Jag då, vad gjorde jag?! Jo i den fyra timmar långa pausen bestämde jag mig för att simma ett pass på 4000 m. Värdelöst. Inget flyt, inget vattenläge, ingen teknik, ingen fart... Det enda och absolut enda som kändes ok var att simma ryggsim imorgon samtidigt dra i linan... 

Hade dessutom en hel bassäng för mig själv! För psyket dock bra att ta dig igenom, men det var så tråkigt.

Roligare var det då att köra de intervaller jag gjorde i lördags. Efter 100-200-409-800-1000-800-400-200-100 med en minuts vila mellan, uppjogg, nedjogg, löpstyrka och styrketräning utomhus var jag mer än nöjd.

Och trött.

Det är svårt att få till det riktiga flowet då träningen ideligen störs av sjukhusvistelser. Men så är det och bara att bita ihop! Tycker ändå att jag får en hyfsad träning med tanke på hur livet i övrigt ser ut. Även om jag saknar det där sista fokuset. 

Idag blir det väl som vanligt hemmaträning när Hugo slöar och sedan simning ikväll när Moa kör som landträning. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0