Ok, vi existerar fortfarande

Tack, TACK, för alla fina meddelande på ett eller annat vis. Tänk att så många ändå följer vår resa. Då många frågat kände jag att det antagligen ör dags med en liten uppdatering. Jag har gjort många försök, men inte riktigt lyckats sortera tankar på ett bra sätt.

Nu har det gått ca fem-sex veckor sedan vårt yrväder opererades. Jag moste säga att han mår bra. Under rådande omständigheter. Tycker återhämtningen efter operationen gick snabbare än tidigare, men han har betydligt mer ont. Och ryggen ser aningen mer deformerad ut... Nacken klagas det över konstant. Stickningar, som nålar in i ryggen, har tillkommit. 'Kulor' på ryggen syns och känns tydligt. Vad det är vet jag inte. 

Hur som helst ledde detta sammantaget till tidigare undersökningar. Så, så klart, imorgon kör vi igång med sjukhusbesök igen. Så klart min första riktiga arbetsdag på sex veckor... Japp. Hm, hade jag trott något annat?! Nog för att jag arbetade förra veckan, typ två heltidstjänster, men då var det hemifrån. Dygnet runt. Men ändå, Hugo gick sin första vecka på förskolan och det gick ju så klart bra! Som om han aldrig varit borta. Fullt ös. Sedan Totaldäckad. Ingen skillnad med andra ord. 


Så vi myser på i soffan! Nu har vi tre möjliga orsaker till att han har så ont. 
- stag som håller på att lossna
- stag som irriterar och skaver i nerver och muskler under huden
- för stor tumörpåverkan 

Detta ska det nu tittas på lite närmare. Om stagen håller på att lossna eller om de orsakar tokigheter i nerv- och muskelvävnad vet jag inte riktigt vad de hittar på. Det är inte på tal att ta bort dem då Hugo förmodligen skulle falla ihop som ett korthus på ca tre dygn. Ofta kan man ta bort stagen, låta kroppen läka i ca 6 månader och sedan sätta tillbaka dem utan att det händer alltför mycket. Det hår inte i detta fall. För mycket ben har tagits bort då de ville få bort så mycket som möjligt av tumören och den trycker liksom på så att han inte är så stabil. Lovande... Eller inte.

Om det är för stor tumörpåverkan vet de inte heller vad de ska göra. De vill inte försöka ge sig på och ta bort mer av tumören då det innebär på tok förstora risker... 

Så ja. Vi väntar lite till... Får kanske mer info efter imorgon.

Gillar inte ovissheten. Just nu finns det mycket av det. Vet ju typ ingenting, om någonting. Imorgon kanske vi vet någonting om ingenting... 😝


Kommentarer
Postat av: Fam Carstad

❤️ hoppas det gått bra idag för Hugo och Moa fått en mys em.. Kram kram

2015-11-16 @ 19:56:26
Postat av: Jessica

Alltid så roligt att se dig på jobbet som idag! ☺️ Önskar allt det bästa för Hugo och er med alla undersökningar och läkarbesök i veckan!

2015-11-16 @ 20:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0