Bilder och press

För några veckor sedan var svenska Dagbladet här med anledning av de inställda operationer Hugo varit med om. Även lokaltidningen var här. Två bra reportage som belyser vården och situationen på sjukhusen. Bra respons har vi fått från läkarna. De tackar för att deras situation och om kaoset tas upp. Sedan dess har det varit en rad artiklar i olika tidningar. Alla är samstämmiga, det är kaotiskt. Väldigt många operationer ställs in och det handlar ofta om allvarliga sjukdomar, främst hjärntumörer. Patienter får vänta upp till över ett halvår. Då snackar vi om elakartade hjärntumörer. De växer fort, har en utgång ingen vill kännas vid, och läkarna kan inte utföra sitt jobb pga av för lite vårdplatser och sköterskor. 

Ett ämne jag skulle kunna skriva länge om, men det var inte det som var tanken nu, det var att visa upp se fina bilder vi fick av fotografen, Magnus Neideman,

Svenska Dagbladet kommer att dölja Hugo och även vara med under sjukhusvistelser etc. Spännande. Och jag lovar, Hugo blev väldigt bra kompis med fotografen! 

Kommentarer
Postat av: Tina

Jättefina bilder och rörande reportage och artiklar att läsa främst om Hugo och Er. Vård situationen för alla sjuka i främst cancer är en gammal surdeg- och jag hoppas att våra politiker läser, tar till sig och agerar.

Svar: 💣😉😘
Joseharaton

2016-06-29 @ 08:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0