Underbara Smögen!

Helgen tillbringade vi, som ni vet, på Smögen hos min underbara Faster och hennes lika underbara man! Och för en gångs skull så var det strålande sol när jag och Mr Right var där. Så härligt. Hade riktigt lata dagar i solen. Åkte ut med deras båt och lade oss på klipporna. Gissa om det var härligt!? Klart det var! Alldeles ljuvligt. Tog så klart en sväng på bryggan, som alltid lika mysigt. Ett besök i den stora godisbutiken är ett måste, favorit i repris liksom.

Efter dusch hade de lagat till en supergod middag, grillat. Jag tror att vi alla var hungriga och det smakade ljuvligt särskilt när man har havet åt alla håll. Det spelar ingen roll vart man vänder huvudet, man ser havet ändå! Läckert och en sommar utan Smögen är ingen sommar, vare sig det är regn eller inte...

Moa svek sin Lukaz och var lite smått otrogen mot Hugo som hon nu är kär i. Det är så härligt, tänk att leva just för stunden utan bekymmer och bara göra det som faller en in...

Just ja, vi var på Liseberg i fredags och tog årets familjefoto! Lilla skruttan blev upplurad i Flumride och fick återigen men för livet. Galna föräldrar som vi är tror vi att vår lilla treåring ska tycka om precis samma saker som vi gör. Men här såg hon minst sagt skräckslagen ut. Ska försöka få in en bild på det snart!

Hur som helst så måste jag tacka min kära Faster och hennes man för en underbar helg! Ni är verkligen underbara båda två!!! Tusen tack, och vi kommer tillbaka:-) Det enda jag saknade var popcornen och sockerdrickan till frukost:-)

God natt och sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0