Morning Guys!

Halloj allihopa!

En lördagmorgon som startas av Bolibompa och Nicke Nyfiken tillsammans med Moa i soffan. Ungefär som den slutade igår, men då var det Mr Right istället för Moa och Let´s Dance istället för Nicke Nyfiken.

Baguette med brie

Känner att jag börjar bli lite hungrig. Ägg skulle sitta finfint! Kanske ta upp några av de goda bullarna jag bakade och en massa goda grönskaer på smörgåsen, mmmmm, kan knappt vänta.

Vad ska ni hitta på idag då? Vi tänkte faktiskt åka till Fyrishov i Uppsala och bada igen. Det är ganska trist väder ute, inte regn och definitivt ingen sol så långt ögat kan nå. Bara grått och mulet. Lite mysigt att göra iordning matsäck att ta med. Blir nog en pastasallad och mackor. Lite frukt och givetvis en och annan kanelbulle.

      Crawlkurs med Kroons Simcenter

Det bästa av allt, jag kan nog övertala Mr Right att vi ska slinka in på IKEA och bara titta lite när vi ändå har vägarna förbi... Vad tror ni om det? Undrar om man kan vara på IKEA utan att handla någonting. Jag tvivlar på det.

Ingenting är omöjligt!

Var faktiskt och tränade igår medans Mr Right och hans kompis kollade på hockey. Så extremt roligt pass. Vi simmade ca 6000 meter. Och det känns i kroppen idag. När jag tränade som mest blev det upp mot 10000 meter på eftermiddagarna och ca 4-6000 meter på mornarna. Lite skillnad, men det är kul just nu. Även om det inte blir så många pass så känns det ändå ok och som att jag hittat vattenläget igen. Synd att jag missar SM i år. Men har ju haft och har extremt ont i kroppen så det är inte att tänka på. Ska dock försöka kunna simma SM nästa år och förhoppningsvis VM.

       undefined

På tal om ont i kroppen så ska jag ju äntligen till läkaren på tisdag. Så skönt.

Ha en bra dag så länge, för det ska jag har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0