Regn och rusk!



Längtar tillbaka till sol, bad och VÄRME!
Fy, viken trist dag vädermässigt det har varit! Kändes nästan som höst, men så vill jag inte ens tänka, sommaren har ju knappt börjat och regn är bra för gräset:-)

I alla fall så vaknade jag OK i morse! Så skönt! Och idag jobbade jag till 16, det var längesedan jag jobbade så länge. Var nästan lite nervös att jag inte skulle palla dagen ut, men eftersom jag kände mig ganska ok så fick det mig att se positivt på vad som komma skulle! Jag orkade dagen ut, även om sista timmen började slita lite på mig. Det var hur skönt som helst att palla och se att jag verkligen klarade av det. Tänk om alla dagar kunde vara så... Mådde dock ganska risigt när jag kom hem och kände att får jag inte röra på mig nu så kommer jag ha otroligt ont snart. Gav mig därför ut på en löprunda i skogen. I ÖSREGNET! Nu har grannarna något att prata om... Tokfia som ger sig ut i detta väder...
Men jag vet ju att jag gör det för att må lite bättre. Inser dock nu att ikväll blir det värktabletter, men imorgon är en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0