7:e januari imorgon

Imorgon är det sista dagen som jag måste ta det lugnt. Hmmm, om jag längtar, JJJJJAAAAAA! Har faktiskt redan tjuvstartat en del... Har åkt skidor några gånger, så jXklans kul. Det roligaste jag gjort sedan över en månad tillbaka. OK, Mr Right var lite sur, men hallå, jag har ju tagit det lugnt. Han ville inte att jag skulle ramla, men det kan man ju göra när som helst... OK, jag har en till att tänka på nu, men jag TAR DET FÖRSIKTIGT!

Imorgon ska vi även till Barnmorskan. Faktiskt ska det bli lite spännande. Ska bli kul att se om magen vuxit, jag tror det eftersom jag tycker den är gigantisk, men enligt Mr Right så är den liten... Ja ja, han slipper ju bära på den. Har gått upp sju kilo, inte så farligt och ungefär lika mycket som med Moa. Fatta att magen kommer att försvinna sedan, läskigt och konstigt. Vart tar den liksom vägen!?

Ännu mer konstigt om man tänker på det är att det lever en liten människa i min mage. Ganska Ailien... Fast man ska kanske inte tänka så mycket...

Hur som helst så har det gått mer än ett dygn sedan jag hade värkar. Har inte hänt sedan vecka 23-24 någonting. Jättekonstigt, men otroligt skönt!!! Fatta en hel natt utan att vakna och ligga vaken med värkar.

Så nu tror jag att den kommer stanna inne till mitten av februari... Jehaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0