Hoppas på en underbar onsdag!

I natt fick jag sova bra mycket mer än förra natten. Gud så sjukt skönt och att man kan känna sig pigg efter ca tre timmars total sömn är ett under. Visst är kroppen bra vissen idag med, men mil ifrån hur jag mådde igår. Det blev ett träningspass under tiden Hugo sov (trodde jag, men han lekte tittut i sängen...) så nu känns det ganska ok. Fan vad skönt! Många tårar blev det igår. Värken går inte att tänka bort och det går inte att ligga längre en någon minut i en och samma ställning. Jag kunde inte ens ha strumpbyxor på migigår för att de gjorde ont mot huden. Då är det något som är extremt fel... Strumpbyxor är liksom inte hårda direkt...

Jag vet och inser attd etta kommer jag få leva med resten av livet (antagligen) och då gäller det att göra det bästa av situationen. Jag är oerhört tacksam att jag fick Moa innan jag visste vad jag led av. Hade jag mått som igår och inte haft min underbara familj hade jag aldrig skaffat barn. Hade inte vågat utsätta mig för det och jag tror att jag själv hade trott att det var en omöjlighet. Nu vet jag att allt går. Jag MÅSTE ta hand om dem, jag kan inte dra en filt över huvudet och bara dö, vilket jag säkert hade gjort om de inte fanns i mitt liv. De ska inte se mig må dåligt och att kämpa får mig att bli stark, hur hårt och svårt det än må vara. Jag vägrar att den hemska fibromyalgin får makten om min kropp, men min vilja kan den aldrig komma åt, jag besegrar den där tack vare min familj:-)

MEN, icke att förglömma, ibland (ganska ofta) kommer jag inte upp ur sängen. Men skriker Hugo så måste jag. Det gör förbaskat ont och bara tanken på att lyfta upp honom och bära och att han ska dra och slita i mig får mig att må illa av smärta.

Nåja, då har jag spytt lite galla idag med...

Nu har jag förberett för min kusins och familjs ankomst och ska hämta Moa och sedan ha en underbar eftermiddag och kväll med dem!

Ta hand om er, och ge aldrig upp det ni vill! Det finns inga hinder, bara olika sätt att ta sig runt dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0