Måndag och snön yr överallt

Då har ännu en ny vecka startat, med snö och riktigt mysväder. Ingen vanlig måndag då dagis är stängt och jag har huset fullt av ungar. Var en sväng till Öppna Förskolan med alla kidsen. Hem och laga lunch och nu sover en trött liten kille i sin säng medan tjejerna är ute i snön och leker. Har fixat i ordning lite fruktsallad som blir mellis. Faktiskt mysigt att alla här en hel dag och de leker så himlans bra tillsammans!

Sedan blir det middag och sist men inte minst jobbigt, träning i bassäng. Och appropå träning så avverkade min lilla Moa sin första simtävling igår. Hur jag skrattade. Och hon är såååå duktig. Kan allt i starten och gör som hon ska. Dyker i och simmar och tittar på allt runt omkring... Låg och pratade med bandomaren för fulla muggar... Tänk om hon simmade istället... Men hon hade fruktansvärt kul och ville bara simma mer och mer. Hela tiden med världens största leende på läpparna. Roligast av allt var när hon frågade mig om hon såg cool ut då hon simmade...:-)

Mohahhahahh!

Annars var gårdagen en dag i soffan. Sååååå bakis men mest trött som 17. Var ändå uppe och tränade efter att ha gått och lagt mig halv fem upp vid sju och blev hämtat vid halv åtta. Och det frivilligt för att få simma... Ändå tycker ajg att jag genomförde passet med bravur! Inte så jobbigt och ionte så långt, utan alldeles lagom.

 

Kaffe, jag måste ha kaffe nu! Så ha en skön måndag så länge!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Vad SÖT hon är ;)

Ha en jätte bra tisdag!

STOR KRAM

2010-11-23 @ 06:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0