Ny vecka - nya möjligheter

Tiden rusar iväg. En helg hemma i lugn och ro behövdes. Det innebar dock att inplanerade trevligheter med bästa damerna bokdes av för min del. Vemodigt och ledsamt, men faktiskt det enda rätta för mig just nu. Jag gjorde ett rätt val, för min egen del och för barnens del. Sista helgen hemma alla tillsammans innebar istället bara lugn och ro!

Började lördagen med en härlig springtur i perfekt temperatur! Underbart! Sedan soft hemma och hela familjen iväg till stallet. Lagade mat, kollade på film från bröllopet med godisskål i högsta hugg. Den byttes sedan ut mot ost och kex och tillhörande vin! Me like. Och sällskapsspel med stora ❤️!

Igår var en innedag som avslutades med simtävling för Moas del, för hela familjen faktiskt!

Helt enkelt en familhehelg. Och så värt det. Ingen aning när nästa tillfälle för det  kommer.

Imorgon, sista riktiga dagen kvar på jobbet innan vab på heltid igen. Pisstrist. Betar av och jobbar undan som en dåre. Och tror att jag har läget under kontroll... Åh, kommer sakna det grymt mycket, för att inte tala om kollegorna!

Träningen flyter på i den mån det går. Serie igår med start på 1.20 på 100-ingar. Gick galant! 👍

Hoppas att SM går att genomföra!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Tur att vi hann pratas vid en stund igår om du inte ska vara på jobbet på ett tag. ❤️ Alltid så fullt upp där... Lycka till med vab och allt framöver. Förresten skulle du haft en stor bukett för resegruppjobbet, så fint ställe i Calella som jag förstår att du bidrog med!

2014-11-18 @ 06:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0