Jaha, då var man här igen

Faktum är att Hugo kommer att få vakna upp på sin efterlängtade femårsdag i en sjukhussäng på avdelning Q82... Kan bara meddela att han är bedrövad. Och jag förstår honom. Som han har sett fram mot denna dag. Räknat ner dag för dag. Att han inte får sin bricka med frukost och taggballe på sängen imorgonbitti är för honom en sorg. Detta löser vi Dick med att pappa tar med sig detta hemifrån!

I alla fall så har vi efter sex timmar på akuten på Astrid Lindgrens barnsjukhus 


Välkomnats 


Och gjort oss hemmastadda


Och jag har fått stoppa något i munnen! Detta smakade faktiskt fantastiskt bra om man inte ätit sedan halv sju imorse...


Ett samtal in till onkologmpttagningen för att höra att det ff var ok att åka utomlands trots att Hugos symptom och mående blivit sämre sedan igår resulterade i att vi nu befinner oss här. Ont i huvud, rygg, nacke och händer (?!), orkar inte röra sina händer, äter inte, ljudkänslig, orkar inte gå, kissar inte, feber, olika stora pupiller samt högt crp och en del annat kräver utredning och observation. Förmodligen Mr imorgon, dock senast på måndag vilket innebär att resan som då är planerad känns väldigt avlägsen. Men ärligt; jag vill iaf inte åka om han inte mår bra. För en vecka sedan mådde han hyffsat bra, pigg och glad även om han var trött och hade ont efter dagis. Men jag håller med personalen på dagis, han var inte riktigt sig lik idag. Och det ska mycket till om han säger att han inte mår bra, vilket han sa idag. 

Hela familjen såg fram mot en härlig resa, nu fortsätter vi denna resa istället. Tillbaka på Q82, i en säng, lika orkeslös som sist. Hugo har klart och tydligt klargjort att alla är dumma och att han ALDRIG kommer att säga till när han inte mår som vanligt igen. De som undersöker honom har tidigare haft det svårt, gissar på att det kommer vara ännu svårare i framtiden.

❤️❤️❤️

Kommentarer
Postat av: Vera

Neeeeeeej! Jag lider med er 😞😞😞. Stor cyberkram uppifrån Norrland och krya på Hugo ❤️

2015-01-24 @ 01:14:16
URL: http://ursviksmamman.blogspot.se
Postat av: Ann-Helen

Nej! Stackare där, hoppas Hugo piggnar på sig lite fort. Vilken kämpe han är! Och den där matbrickan och rummet känns alltför väl igen..

2015-01-24 @ 01:30:13
Postat av: Linda

Stackars stackars lilla killen 😢 fy sjutton va livet kan va orättvist!! 💕 kramar

2015-01-24 @ 14:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0