Dagarna passerar

Dagarna rullar på. Fyllda med jobb, träning och inte allra minst läkarbesök. Många rent onödiga med tanke på var vi står i och med operationen. Fortfarande gäller att vi när som helst kan få en tid. Cirka 1 1/2 h på oss att ta oss till sjukhuset för operation dagen efter.

Lite som att leva med en packad BB-väska, redo att bege sig när tiden är inne.

Men ändå är det 29/6 vi siktar på. Konstigt, för jag tror verkligen inte att det kommer ske innan. Och såklart är det Hugo som blir drabbad.

Läkarbesöken har bland annat skett på onkologavdelningen (som vanligt) där det enda som sas var att remiss ska skickas till öron- näsa halsmottagnibg för bedömning av cystan i halsen som mäter 2x2x2 cm. Vi diskuterade återigen Hugos framtid. Skola på heltid, ja!!! Jippi! Kanske är vårdbidrag att föredra nu när tumören ändå varit så stabil som den ändå är?! Istället för vård av allvarligt sjukt barn. Enligt läkarna ska det inte vara något problem att återgå till vård av allvarligt sjukt barn det visar sig att behandling behövs om han försämras. För mig skulle det kännas grymt bra om det fungerade med vårdbidrag, rent mentalt, som att manär  en bit på rätt vag. Dock med rädslan av att det ännu en gång ska strula till sig med försäkringskassan. Och en liten fråga återstår som ingen riktigt kunde svara på; vad händer under de perioder då han opereras och måste vara hemma  en längre tid?! Då är inte vårdbidrag direkt gynnande. Vi får se, vi gnuggar tankeknölarna lite mer...


Passade på att fira att det bara var en vanlig måndag och avklarat onkologbesök med en stor skål marängswiss!!!!


Världens finaste tjej, efterlängtad och välkomnas med marängswiss efter skoldagen!

Idag väntar jobb, promenad, träning, pappersgöra och telefonsamtal, sedan tror jag bestämt att dagen passerat, ännu en dag närmare em...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan välja när man ansöker om vårdbidrag ifall man ska kunna ta vab för de man har bidrag för eller om de ska ligga inne i bidraget.
Ex vi har vårdbidrag för EP. Alla extra tid de tar och alla extra pengar de kostar. Men kan fortfarande vabba vid tex anfall.

Svar: Tack! Ja jag har förstått det så. Dick blir det långa perioder vid operationerna i ett sträck, men vi kommer föra den diskussionen med handläggaren då hon/han ringer. Samt att vid vård av allvarligt sjukt barn så får ju båda föräldrarna vabba samtidigt i obegränsat antal dagar (eller beror ju på vad som står på läkarintyget).
Joseharaton

2016-05-18 @ 10:16:28
Postat av: Anonym

Ta hjälp av någon av alb kuratorer vid ansökan de är experter.

2016-05-18 @ 10:17:16
Postat av: Anonym

Åh va bra att Hugo kommer gå i skolan!! Jag är så glad För hans skull

2016-05-18 @ 15:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0