Maktlöshet...

Jag vill bara sända en stor tanke till en envis tjej som de senaste dagarna kanske inte mått så bra. Jag skulle sååå gärna vilja hjälpa till, men jag vet hur envis hon är och hon är en stålkvinna ut i fingerspetsarna. Men ibland måste man ta emot hjälp... Hon är på sätt och vis väldigt lik mig när det gäller att vilja och kunna klara sig själv. Många gånger igår och idag har tanken slagit mig att jag ska köpa en bunt tidningar (så hon kan gotta sig i andra människors sorger och olyckor...) och slå in dem fint och gå hem till henne genom att ta reda på adressen via hitta.se, men hon vill klara sig själv och på ett sätt förstår jag det, men är man dålig så kan man inte hjälpa det. Jag har i alla fall avstått eftersom jag inte vet om besöket skulle vara uppskattat. Därför sänder jag så mycket krya på dig, bli starkare tankar jag bara kan!!!

Kommentarer
Postat av: U

Tack snälla rara du, jag blev aldeles rörd när jag läste dessa rader!!! Känns jätte bra att veta att du verkligen vill finnas och hjälpa. Så vem vet, det kanske kommer ett pling när du minst anar det ;) Givetvis vill jag att du göt det samma mot mig.

Kämpa på Johanna, det gör jag också men nu är det tungt... Kan iaf andas bättre idag och hjärtat slår lugnare. Det känns skönt iaf, den andra sk**ten läker förhoppningsvis ut snart... Berätta gärna sen om du vill hur det gick hos läkaren!!!

KRAM

2009-06-18 @ 00:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0