Saknaden av de små

Igår blev en lyckad kväll. Borde antagligen inte gått ut, men hade en stor längtan av efter att göra något annat än att bara vara hemma och vara sjuk. Hade ingen feber och var allmänt piggare än i fredags, då jag definitivt inte trodde att jag skulle kunna gå ut. Körde runt med barnen, den ena till syster yster och den andra till mamma och pappa. Hem för en snabb fika och sedan in i badrummet och njuta lite av att få göra sig i ordning i fred. Nice! och lite tid bara jag och min Mr Right. Tänk vad lyxigt det kan kännas att man kan fika och bara prata som vuxna:-)

Hur som helst så var det kul på minimässan och modevisningen var skit kul! Modeller från samma stad som man känner igen, inte bara stela och trådsmala, utan naturliga sådana! Kul. Blev inte så sent för min del, men kul var det och idag har jag ännu mera ont i halsen:-(

Och snart ska vi hämta våra små. Även om det är underbart skönt att ha vuxentid så vet man knappt vart man ska göra av tiden och man saknar ju dem så mycket! De har skött sig bra enligt rapport. Sovit hela natten, precis som de ska!


ÄLSKAR ER MEST AV ALLT! Underbara älskade barn!
Tänk att man kan älska någon så mycket. Det är en helt obeskrivlig känsla och tänk att man har så mycket kärlek att ge till två personer (OK, tre om man räknar med Mr Right). Tänk att även min mamma och pappa måste älska oss lika mycket, en känsla som man inte riktigt kan förstå innan man själv har barn.


Den enkla vägen...



Ja, vad säger man!? Man måste prova olika vägar för att lära sig välja rätt...

Körtelfeber...

Tydligen kan man vara sjuk länge... Halsfluss som har övergått till Körtelfeber eller som varit det hela tiden... Kul. Skitkul vid närmare eftertanke...

Men allt det som läkaren sa stämde ju. Så jag antar att de har rätt...:-) Och tydligen kan man vara sjuk länge, känns som det också stämmer... Och man kan inte bota med penicillin eftersom det är en virussjukdom... Jippie!

Men annars då!?

Jo tack bara bra! Jag är vid gott mod och ska nu bara bli frisk så är allt på topp igen! Mår inte sämre idag, men inte heller bättre...

Ha en underbar fredagseftermiddag och kväll!

En av Moas simträningar

Ser ni skruttan i rosa och orange baddräkt, den lilla lilla människan står och värmer upp inför ett av sina första simpass... Lite kortare, lite yngre, lite mindre, men otroligt duktiga Moa!

 

Svårt att se, men här är hon in action, typ i mitten av bilden, precis vid linan...

Färdigtränad för denna gång. Pluttan!


Inte sant!

OBS!!! INGET POSITIVT INLÄGG....

Fy sjutton vad arg och bitter jag är idag. Sjuk igen. Trots proppad med penicillin så värker halsen och huvudet samt febern är betydligt högre än vad jag vill... Kul. Jävla kul liv alltså.

FFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN

Jag som sett fram mot denna helgen enormt mycket, länge, och trodde att jag skulle bli frisk nu när hela lilla familjen äter penicillin. Vad har jag gjort för att förtjäna detta som bara går runt runt här?

 

Hugo är fortfarande gnällig och vaknar otaliga gånger per natt och skriker. Antar att med hans halsmandlar så gör det väl ont. det positiva är att Moa verkar frisk liksom Mr Right. Kanske jag aldrig får vila ordentligt så att jag har en chans att bli frisk...? Men vaddå, jag mådde ju bra häromdagen. Vad är felet?

Hhade tänkt ge mig ut på gallej i helgen, men vet inte om det ser så ljust ut just nu för min del. Och antar att man inte kan lämna bort en sjuk krabat. Inte rätt mot honom och inte heller mot mamma och pappa. Så det är väl bara att ställa in igen då...

Gissa om jag är så arg, ledsen och besviken som man bara kan bli???

Dessutom är det tävling nästa helg. Det som kändes så bra i simningen är väl redan borta nu. Hur faen ska man kunna simma fort nu?

 

BESVIKELSEN ÄR STOTR ÖVER MYCKET JUST NU!!!

Tur är väl att jag har min underbara lilla familj!

 

Men lite mer galla så är den pissiga fibromyalgi inte nådig idag. Sov jag en timma i natt är det bra. Men å andra sidan, den värken är jag så van vid så det är bara att vara som en duracellkanin så hinner man inte känna efter... Jag vill ju partaja på lördag, ny klänning nya stövlar....

 

Ja ja, lugn och fin, vad kan man göra!?


Drygt 2 timmar senare

...sover min söta goa lilla tuss fortfarande. Jag har inte riktigt hajjat detta, men så fort Moa inte är hemma sover han som en stock. Precis som att han inte har tid att sova när hon är i huset. Igår sov han typ ingenting på hela dagen. Men så vips så har inte ett ljud hörts sedan kvart över nio... Konstigt. Men man kan väl gissa att han passar på. Eller också är han bara snäll mot mamma...



Jag kan inte heller förstå hur en så liten krabat kan lämna så mycket söta spår efter sig överallt!? För det första sätter han gärna just nu en snorloska på mig så fort jag satt på mig en ren tröja, drar med sig saker överallt, går med sin söta lilla gåvagn och liksom sprätter de saker som ligger på "flaket" efter sig. För att inte tala om när han äter. Då är det mat överallt minsann. Men vad gör det!? Hellre en liten buse som är pigg och glad än en liten parvel som inte mår bra.

Men ändå, dessa stunder då han sover och jag får en liten stund för mig själv är verkligen underbara. Jag kan göra vad jag vill. Ofta blir det ju städa och plocka undan alla hans små söta spår... men sedan blir det lite träning, plugg och surfa i lugn och ro. Nu väntar kaffet och jag ska göra ett försök till att skriva nästa tenta... Har läst det mesta för att börja på den, så vi får se hur det går. Har blivit avbruten tre kvällar i rad då jag bara öppnat boken av den lille mannen som vaknat och gallskrikit. men kanske inte så lätt om man är dålig... Så vågar jag göra ett försök!? Jag börjar i alla fall... med kaffet.

Ikväll blir det Mora Träsk! Ska faktiskt bli en mysig liten familjeutflykt!

Morning!

Då var Moa på dagis igen då. Måste erkänna att just idag, efter några jobbiga dagar och nätter, så känns det extra skönt. Hugo som alltid är glad har varit extremt gnällig tre dagar nu. Tyvärr verkar inte denna dag heller bli bättre. Suck och stön. Men fick ett råd att det vänder då de flyttar hemifrån... Något att se fram mot alltså...

Igår var jag och simmade igen, dock inte i Täby, orkade inte åka så sent så simmade på egen hand. Inte lika kul, men ändå extremt skönta tt få bota skallen med någonting annat än barn. Blev ett ganska enkelt fartpass som jag känner sitter i idag. Snabbheten väntar jag på just nu. Undrar när den ska komma!? Åker ju om drygt en vecka för att tävla, inte mina distanser, bara 100-ingar och 50:ior. Ska i alla fall bli sjukt kul och framför allt festen på kvällen. Då ska väl den förvirrade småbarnsmamman ut på egena ben igen. Undra hur det ska gå när jag inte har mina små iglar att förlita mig på... Hur ska jag klara mig med bara en väska och bara mig själov att tänka på!? Vem ska jag mata under middagen!? Hoppas på en trevlig bordsgranne som inte slänger mat omkring sig och som inte gör konstiga prutt- och spottljud hela tiden.

Det låter som ljuv musik det va!?

Passet igår blev då sammanfattningsvis

4*50 frisim, fokus och max in och ut i vändningen

40*25 medley, 12,5 max 12,5 löst

ben och arm med fart

Sitter nu och funderar på om jag ska ta min värkande kropp och masa mig till crosstrainern... Jag vet ju att jag mår så mycket bättre efter ett tag där. Plugga kan jag göra samtidigt, men å andra sidan skulle det vara bra skönt att ligga på soffan och njuta lite istället... Men med värken spökande i kroppen så antar jag att det bara är att sätta fart och sedan kanske kunna njuta mer av vilan i soffan utan att behöva ha tårarna rinnande för att det gör så djävulskt ont. Avgjort alltså!

Världens sötaste tjej



Så här söt var Moa på dagiskortet! Idag är hon kanske inte fullt lika pigg. Har mest sett ut så här

Nu har vu i alla fall tagit en promenix upp till postlådan och hämtat den världelösa tidni9ngen man ändå så gärna vill bläddra i. Tänkte pyssla lite med Moa, hon får välja så jag antar att det blir pärlor som just nu är favoriten. Bra, för det blir inte så mycket kladd av det:-)


Datahacker...

Tänk att det kan vara så kul med datorer för små barn... Hugo hör direkt då jag sätter mig vid datorn. Det tar inte många sekunder innan han är där och blir helt galen av att bara få trycka på alla tangenter. Dock övergår snart tryckandet till slag...


(kolla in slaget med högerarmen... Ett under att datorn fortfarande funkar)


Igen...

Tro det eller ej, men nu ligger vi i halsfluss igen, hela stora lilla familjen. Mr Right började bli dålig ett dygn efter sista penicillinet och jag tre dagar efter och Moa fyra dagar efter... Så idag var det bara att packa in alla i bilen och åka till doktorn. Fasen, man blir ju ruinerad av att gå dit och sedan hämta ut penicillin... Stamkund snart då:-)

Hur som helst så var jag en sådan där jobbig mamma som stred för allt i världen för att de skulle ta ett prov på Hugo med. De ville inte det först eftersom han var så pigg så... Men tillslut när jag förklarat och blivit lite smått irriterad så gick de med på att göra ett halsprov på honom med. Om något lite motvilligt och surt...

Han var så duktig så, gapade och sa AAAHHH precis som när vi borstar tänderna. Och vet ni vad, hela tjocka bunten hade halsfluss igen. Så troligtvis är det Hugo, lilla tussen, som varit smittbäraren... Kunde de inte kollat honom typ i maj eller så!? Men man lägger ju hela sitt liv i läkarnas händer. Man är så maktlös när det gäller sådana saker.

Nu hoppas jag verkligen att vi blir friska. Jag orkar inte vara sjuk mer, det räcker med värken. Och dessutom drar jag snart till CPH och simtävlar. Ska bli jäkligt roligt och framför allt festen på kvällen. Hoppas hoppas hoppas bara att jag är pigg och frisk då det är dags!

Nu blir det en myseftermiddag med Moa i soffan och någon mysig Astrid Lindgren film. Gissa om hon är ynklig idag!? Dessutom tog det typ 15 minuter att få henne att gapa då de skulle ta halsprovet. Genomsvettig mamma med två ungar i knät, var av en galltjöt och vägrade gapa...


På allas läppar idag

Snö. Idag är det väl allt alla talar om. Men jag håller med om att det är superfint, men lite tidigt och jag HATAR snö och kallt väder. Kroppen vill inte heller ha kallt. Den mår inte alls bra och det värker som förbenat. Tur att det blir lite träning senare idag. Men tyvärr börjar jag få ont i halsen, igen....


Surpuppan....

Herregud, inte brås hon på mig, men jäklar vilken dålig förlorare Moa är... ha ha! Jag garvar ihjäl mig. Jag vann två gånger på "Memento" och hon blev förstörd över att inte få vinna. Hon vill nu spela tills hon vinner... Annars brukar hon oftast vinna, för jösses vilket minne damen har. Men jag har alltså bättre:-)

Hugo har ÄNTLIGEN somnat idag. Han har kört race här inne länge, men å andra sidan sov han väldigt länge i morse!


Dansar gärnet till musiken som spelar. Ser så gulligt ut med den stora blöjan som gungar...:-)



Plöjer fram med sin gåvagn. Går så fort att han får "släpas" en bit, och så upp igen. Men alltid lika glad.


Potträning för grabben. Han har dock inte fattat vad man ska göra. han sitter och diggar och hasar sig fram på pottan. Och kryper ganska snart av den...

 


BARNSAKER SÄLJES!

Pingu Babygym. Lite använt, bra skick, nypris 649:- nu 250:-.

Spelande mobil, lätta att sätta fast, nypris 399:- nu 150:-

Blå Bumbostol, ny pris 499:- Nu 200:-. Väldigt lite använd.


Acta Graco Babyskydd. Dock är den svart/beige. Nypris 1698:- Nu 500:- OBS! Ej krockskadad.

Vill ni köpa något kan ni maila mig på [email protected]


Myror i brallan


Vår lilla tuss sitter aldrig still. Inte ens när han äter och i morse var nya grejen att krama sönder mackan så mycket det gick tills det bara var smulor av det... Lite läskigt dock att han börjar ta sig ur barnstolen.

Ny dag - nya möjligheter!

Ännu en ny dag. Vaknade ännu tröttare i morse av Hugo, men jag borde nästan skämmas med tanke på att klcokan var halv åtta... Vi kan inte riktigt klaga på att våra barn inte sover, men varför jag är död som en sill på mornarna vet jag inte. Jag har alltid varit kvällstrött och morgonpigg, kanske börjar bli gammal...

Vädret är skit. Såg ut som om det skulle klarna upp, men det är spöregn nu. Kunde visst bli lite snö framåt kvällningen med. Och vet ni!? VÅR GRANNES MAMMA ÄR HÄR OCH PUTSAR DERAS FÖNSTER.... DAAAAAAAAAAA!? I DETTA VÄDER!? HA HA HA, jag dör. Hon måste ju vara sjöblt vid detta laget.

Har i alla fall hunnit träna och duscha, är nu hur pigg som helst och "väntar" på att Hugo ska vakna. Han har sovit snart två timmar. Blir väl lite lunch sedan och kanske ett power nap för honom innan vi hämtar skrotan på dagis och beger oss för en fika med underbara vännen! Nu var det ett tag sedan vi träffades igen, varför så sällan... Men tiden räcker liksom inte till. I och för sig ses vi nästan varje dag på dagis, men det är inte samma sak... Så jag längtar dit. Och säkert Moa med, det är ju hennes fästman och de är så söta. Tyvärr har han en annan tjej med...

Grattis vännen (en annan) till ditt nya jobb! Åhhhh vad jag är glad för din skull. Vilken tur att du verkligen har följt ditt hjärta och jag visste attd et skulle lösa sig å bästa sätt för dig! Grattis!

Urk

Idag har varit en dag i dimman av Fibromyalgin. Inget kul och antar att det har med vädret att göra. Tyvärr går det mer och mer åt det hållet och jag bävar för varenda natt. Trots det tycker jag att jag lärt mig hantera det hela på ett mycket bättre sätt, men fXn vad ont det gör. Inte blev det bättre av läkarbesöket igår heller. Finns det något vidrigare än att bli utsatt för när de trycker och klämmer på en!? Det är inte så att smärtan försvinner på någon minut som för friska utan den sitter ju för sjutton i flera dygn. Alldeles öm, precis som någon hade stått och bankat som en vettvilling på mig. Första gången visste jag inte vad jag hade att vänta mig, men man blir van och varför det ska göras flera gånger fattar jag inte. Tydligen så ska jag tillbaka till doktorn i november. Han, som i och för sig är bra, på smärtkliniken, men vad han vill tillföra just nu vet jag inte.

Han har ju redan talat om för mig att jag kommer att få leva med det, hur jag kan lindra det värsta, knapra tabletter (inget för mig) eller bara lägga mig ner och dö typ... Så varför jag ska ta en hel dag för att någon ytterliggare ska klämma och trycka så det svartnar för ögonen fattar jag inte.

Vad är meningen med det?


Hemma igen!

Tyst i huset, alltså bnorde alla sova... Fattar inte, men jag har blivit en nattuggla. Har aldrig varit det, men helt plötsligt är jag väldigt produktiv den här tiden på dygnet. Särskilt när det gäller studierna, precis som hjärnan registrerar allt. Och shit vad nervös jag är att jag inte klarat tentan. Men skit samma egentligen. Livet är mer än så och ibland är det galet att det kan ryckas bort ifrån en bara så där... (ja ja, ni behöver inte veta allt...).

Har precis kommit hem från ett skönt träningspass. Inte så jobbigt utan alldeles lagom.

Simmade bland annat

20*50 (50 teknik + 25 max/teknik + 50 teknik + 12,5 max/37,5 teknik)

400+300+200+100 arm med paddel och dolme

Så vad ska jag hitta på nu!? Väcka alla andra... Ingen bra idée, men kanske ta tag i nästa tenta!? Känns som jag läst massor och kanske lika bra att börja skriva ner... Orkar inte läsa mer om Helhetssyn och hur man ska förklara och förstå människan ur flera olika perspektiv för att inte tala om den kära psykoanalysen... Känns som jag tragglat det massor av gånger och av någon anledning så dyker det upp hela tiden.


Busfrö i handfatet!


Nu har Hugo fått "flytta in" i sitt eget badrum tillsammans med Moa. Nu ska det fixas iordning lite där så det känns lite mer mysigt! Han trivs dock bäst i handfatet där han kan plaska och titta på sig själv i spegeln!

Nyfikad och mätta barn!

Härlig och mysig tisdag trots det hemska vädret. Men med lite tända ljus och varmt och skönt inne blir det ju riktigt bra ändå.

Vaknade i morse av att Hugo lät som ett tåg... Det var så mörkt inne att jag inte hade en aaaaning om vad klockan var. Trodde den var typ halv fyra eller något och tänkte bara låt mig sova lite till. Men så kikade jag på klockan, över sju visade det sig att den var. Kändes inte som att jag sovit någonting. Kanske tabletterna på kvällen är effektiva just för sömnen, men blir ju alldeles konstigt trött av dem.

Iväg in till "stan" och medan Moa var på Krykans Barntimme" så passade jag på att hälsa på bästase vännen och hennes son. Hugo och "sonen" verkar faktiskt trivas i varandras sällskap om man kan säga så om "bebisar" på 7-9 månader!? Men de samspelar liksom och verkar nästan förstå varandra. Tog sedan den sjukt trötta Hugo och hämtade Moa för att sedan äta lunch med goa vännen och hennes dotter på stan. Lite Kinamat satt fint i magen kan jag lova.

Väl hemma har vi hunnit äta mellis och Hugo har rivit ut allt i hans väg. Middagen är förberedd och jag har hunnit fika. Eventuellt lite middagsbesök och sedan träning ikväll. Värsta bara att jag är hemma så sent, men det är ju så kul att vara fler på träningen så det är liksom en bisak, sova kan man göra senare.


Ha ha! Jag vet allt vad det finns i skafferiet:-)



Jag och Moa festade loss på var sitt wienerbröd. Hon äter bra stumpan. Först Mjölk och flingor, frukt och så ett wienerbröd... Trots att det bara är tisdag. Men hon uppskattar verkligen mysstunder. Dock fick detta stå låååååååååångt från Hugo, vars armar verkar ha vuxit något enormt den senaste tiden.


Lilla gumman cyklar utan stödhjul


I maj såg det ut så här, men nu några månader senare så har vi äntligen fått hennes medgivande att ta bort stödhjulen. Och vet ni vad ungen gör, jo hon cyklar som FAAAN! Jätteduktig och de där stödhjulen är ett minne blott.

Hon är rolig den lilla damen. Ingenting provar hon innan hon vet eller känner på sig att hon kan. Det var ju likadant när hon lärde sig simma, skriva bokstäver, göra kullerbyttor eller vad det nu kan vara. Hon måste liksom ha kontroll över situationen innan hon gör det. Iakttar en stund för att sedan träna då ingen ser och vips så kommer hon och visar att hon kan.

Igår visade hon mig att hon kunde dyka på simträningen. Då har hon en stund stått och studeratde andra (förra veckan gjorde hon det och skyllde på att hon frös...) och vips igår dök hon jättefint och kom upp som en glad liten fis. Visade hur man skulle göra treamline också. Hon är underbar denna lilla tös, men ändå vill jag att hon ska släppa lite på kontrollen och jag försöker få henne att göra det, men det är inte lätt. Allt har hon koll på hela tiden och vilket minne.

Igår skulle hon spela något på datorn som hon inte spelat sedan i vintras och jag sa att jag inte kom ihåg koden för att komma åt spelet, men det gjorde hon... Otroligt.

Annat är det med Hugo, han bara kör fast att han inte kan. Det får liksom bära eller brista och går det inte på det ena sättet prövar han snart något nytt, tills det går.

Dom är så himlans roliga och bara för underbara! Det är verkligen det finaste jag har. Dock luktar det just nu misstänkt mycket skit... Jag trodde Hugo sov, men kanske ändå inte... Ska kanske kika efter, måste ändå väcka honom snart för hämtning av Moa och ett obehagligt besök hos doktorn. Hatar undersökningar och det kommer göra ont... Men jag har på något sätt förträngt det:-(.






Tentan inskickad!

Jag gjorde det! Jag hann skriva klart i tid, men då satt jag också uppe till två i natt. Jag vet inte om jag är supernöjd, om ens nöjd, men den var inne i tid och får jag komplettera så är det så. Jag hade antagligen inte skrivit den bättre om jag väntat med att skicka in den tills imorgon. Så nu är det gjort, och man kan liksom slappna av! Skönt!!! Nästa uppgift står på tur, ska börja med den omgående så att det inte blir sådan panik.

Just nu sover Hugo (igen) Mr Right är på möte och Moa är med. Vad sjutton ska jag göra då!? Vila, nej nej nej, det kan man inte om man är jag. Men hur som helst så ska jag fira med en god kaffe latte och bullar. Ännu en gång i tysthet! Nice!

Bullarna är dock redan uppätna, tre stycken. Goda var dom och jag tycker att jag var värd dem!

 

 


Frukost utan mamma!



Moa och Hugo äter frukost! Jag var inte hemma utan tillbringade denna tid i bassängen. Faktiskt ganska skönt att få gå upp alldeles själv, sitta ner och äta sin frukost i lugn och ro och det är tyst runt omkring! Jag njöt verkligen av det i morse.

Upptäcktsfärd

Igår var Hugo snabbare än mig och jag hittade honom fullt sysselsatt med att äta upp ett paket Marie-kex... Nu finns de inte längre i nedersta lådan utan lite högre upp!



Jag tror att han tyckte det var riktigt gott... Det kan man ju förstå med tanke på att hans mat är sockerfri... Ha ha!

Färdig tränad för idag

Tungt. Så kan passet beskrivas. Det kändes mycket mycket tungt, men tiderna vittnar om att det ändå var ok.

Lite olika serier som bestod av

4 (4*50) frisim 12,5 max, 25, max, 37,5 max, 50 max

10*75 fjäril/frisim fart 3-4

400+300+200+100 frisims arm

200+150+100+50 ben

Ingen mer simning idag. Inte träning heller för den delen. Nu blir det plugg plugg och ännu mera plugg. Satt uppe till två i natt för att skriva klart. Känner mig nästan färdig, men måste slipa på lite saker innan jag kan skicka iväg det.


Dagen

Vilket underbart väder det är ute! Solen skiner från en klarblå himmel. Men det är kallt som 17. -1 stod termometern på då jag klev in i bilen efter träningen.

Moa är iväg på Handbollslekis (så söta!) och Hugo sover.

I eftermiddag ska vi hem till mina kära föräldrar. Mer kan jag inte skriva angående det just nu så det får bli senare. Men lite kalas blir det i alla fall! Kul!!!

Nej, kaffe och kanske en bulle och sedan plugg.

Tjohoiooo!

Teknikpass

Tänk att man kan gå från sängen med ett leende för att få åka och simma en lördagmorgon... Men så är det när man vet innan att det "bara" är ett teknikpass. Fast ska jag vara ärlig så är oftast teknik passen jobbiga på ett annat sätt, så det är ju inte direkt så att man slappar, men det är oftast inte så långa sträckor utan med fokus på det man gör. Skönt efter att det sista man gör en fredagskväll är att simma liksom det första man gör en lördagsmorgon... Frivilligt.

Hur som helst så var det en massa teknikövningar. Kräver starka lungor!!! Mycket fjäril, rygg och bröst. Inser att jag är riktigt kass på ryggsims- och bröstsimsteknik. Därför kanske man tränar det... Nu är det gjort och helgen kan börja njutas av. Fast jag har som sagt en tenta som ska in på måndag, har skrivt en hel del nu. Satt uppe länge i natt och ska försöka ta tag i det lite nu.

Men först kaffe! Mmmmmm.

Klockor

Lilla söta pappa köpte för ett tag sedan två fina klockor till mig. Kommer inte ihåg var de är ifrån, men skulle kunna tänka mig att de kommer från Kina.



Den svarta gillar jag skarpt! Och tänk att klockor är så roligt. Liksom väskor och skor. Tack tack pappa!

Med fokus i blicken



Ja, han tar sig upp överallt och vet vart han ska och vad han vill ha. Här var det lampan. Ganska kul faktiskt att följa honom och riktigt se hur han tänker och försöker med ALLT.

Men mamam blir tokig!!!:-)

 


Fredag igen!

Gud vad veckorna rusar iväg. Redan fredag och idag har det snöat. Tidigt, mysigt och alldeles för kallt för att jag ska gilla det... Nu sitter jag inne och kurar efter att ha tillbringat lite tid i bassängen framför Tv:n och väntar på upplösningen av Idol medans brasan sprakar så där lagom mysigt. Upp imorgonbitti igen för att simma. Men faktiskt så ska det bli kul. Vet ju typ att det är ett teknikpass imorgon. Passet idag var inte heller så hårt, men eftersom jag varit sjuk så är det lite tungt just nu. Passet var riktigt roligt och tiden gick fort.

Huvudserien idag

200 frisim + 8*50 special + 4*25 12,5 max 12,5 löst
150 frisim + 6*50 special + 3*25 12,5 max 12,5 löst
100 frisim + 4*50 special + 2*25 12,5 max 12,5 löst
50 frisim + 2*50 special * 25 12,5 max 12,5 löst

12*75 arm st 1.05´

10*50 ben 12,5 max rullande

Känner mig inte speciellt trött så jag antar att jag tar itu med första hemtentan som ska vara inne på måndag. Bra nöje en fredagskväll, men alla andra har gått och lagt sig så varför inte!?

Trevlig kväll och helg!

Liten gubbe...



Ha ha! Han ser ut som en liten gubbe!!!

Första gången







Häromdagen åt Moa chokladpudding för första gången och Hugo fick smaka lite lite glass. Gissa om de gillade sina respektive efterrätter!?


Tack pappa!

Min Älskade söta rara pappa har varit i Kina (dock missade han World Cup i simning som just nu går av stapeln...) och inhandlat lite roliga saker. Moa fick en jättefin docka som just nu är hennes lilla bebis... Hugo fick en leksakstelefon som de pratar Kinesiska på. Säger alla djuren och dess läte, så jag antar att han kommer prata kinesiska vid 10 månaderskontrollen... Ha ha! Dao...

Skor! Och denna gång åker inga par ut! Mr Right brukar säga ett par in, två par ut. Men icke nu!

Sötaste skorna till Hugo och ett par till mig och ett par till Moa! Tack tack pappa!

 


Igång igen!

Så, då var det avklarat två simpass. Dock mycket lätta. Det känns att man varit sjuk och inte är riktigt 100 än. Men ändå så skönt att få röra på fläsket! Är egentligen astrött, men sjönk ner i soffan när jag kom hem efter att ha sövt en vaken och ledsen Hugo. Nu HOPPAS JAG ATT HAN SOVER HELA NATTEN... Han har inte sovit i stort sett på hela dagen. Grrrrrr.

Hade ju tänkt plugga, ligger efter eftersom jag hoppade in i kursen sent, och det är något jag hatar. Men har ändå lyckats läsa en hel del sedan igår. Först uppgiften ska vara inne på måndag... HJÄLP!!! Och faktiskt tycker jag att den verkar riktigt svår. Etik är svårt och framför allt ganska flummigt. Men det är ju jag med ibland och kan flumma på ganska bra med mina tankar... I PM-form ska det vara, vilket inte gör mig någonting då omfånget ska vara på 4-5 sidor så jag tror inte att det blir så svårt att få ihop det direkt. Men vi får väl se.



Härligt höstväder har det varit idag! Det blev en tur till en kär vän och hennes barn där mina barn lyckades ha ner och göra sönder det mesta... Skämdes en aning kan man säga. Moa hade sönder en jättefin stor ljuslykta/stake. Spillde mat och tjatade hela tiden. Hugo var på allt som var i hans höjd. Ställde sig upp överallt och krälade på bord och stolar. Inte en enda sak gick att ha kvar där de från början stod. Hön hade alltså ganska mycket att plocka tillbaka när vi åkt... Så man kan väl säga att jag idag varit en sådan där mamma som jag tidigare tittat på och tänkt "Stackars henne som har sådana där ungar som bara röjer och är överallt..." Men nu är jag själv där...

Vad ska det bli av min lille man? Han ger mig så mycket. Kärlek, bus, lek, ömhet, skratt, upptäcktsfärder och MOTION... Moa ger mig också en massa, men helt andra saker. Självklart kärlek, ömhet och skratt, men också stillhet, mys, och framför allt ett lugn i kroppen. Hon känns så stabil och trygg i sig själv och skulle aldrig (än så länge) falla för grupptryck. Hon vet vad hon vill och bryr sig inte vad andra tycker. Till exempel så var hon enda stjärngossen i luciatåget trots att alla tjejr var lucior och killarna var tomtar. Skönt att våga vara sig själv. Och så klart världens sötaste stjärngosse!

Nej, faktiskt så tror jag att jag byter Paradise Hotell (vilken skit!!!!) mot Det psykiska jagets integritet....

Plugg!!!

Japp, kommer ni ihåg att jag för ett litet tag skrev att jag behövde aktivera min hjärna lite!? Jag lovar, det behöver jag. Blir tokig annars. Tyvärr hade ju ansökningarna för hösten stängt för länge sedan. Typ i april eller så... Gäller att vara ute i god tid. Men jag chansade och kom in på de jag valde. Vissa kanske mer lockande än andra. Men nu har jag valt två stycken. Det blir ännu en kurs i Etik- och människosyn och sedan en helt ny grej för mig, Kriminologi. Spännande.

Det dumma är att jag har endast 30 hp kvar (före detta 20 poäng innan de gjorde om systemet) till en kandidatexamen i Beteendevetenskap. Vad dum man egentligen är som inte läser klart det...

Jag har läst Pedagogik A och B, Sociologi A och B, samt Psykologi A. Så alltså fattas C-kursen i Pedagogik eller Sociologi. Men jag vill ha kandidatexamen med full poäng i Psykologi. Tanken är att jag då ska läsa B och C kursen där, men då tar det längre tid. Vilket är mest värt, att satsa på det jag vill eller att få examen så snart jag kan!? För mig det första alternativet. Eftersom jag har ett jobb jag älskar och inte måste bli klar och jag gör alltid det jag själv tycker känns bäst... Men jag får se vad det blir för kurs i vår. Måste fundera lite.

Jag har även läst en massa inom etik, organisation och ledarskap, människosyn osv... Bra komplement till Beteendevetenskap tycker jag!

Och jag har ju min kära turismutbildning att luta mig mot... Den läste jag efter gymnasiet och det andra har jag läst samtidigt som jag jobbat eller då jag varit mammaledig.

Jag vill jobba med resor, just nu det roligaste som finns, men jag är oerhört intresserad av möten mellan människor, relationer och hur man kan utveckla det, vad som får männsikor att göra si och så, få mäsnniskor att växa och utveckla sig själva, inte vara så enkelspåriga osv. Detta vill jag kombinera med resebranchen i någon form... Just nu lite kaos inom mig och det finns en sak som utlöst det, men kan inte gå in på det just nu.

Ja ja, vi får se vad det blir.

Nu måste jag väcka min lilla skrutt, han har sovit i över två och en halv timme... Galet efter att ha sovit 12 timmar i natt, men jag måste in till stan och träffa min underbara vän och sedan blir det bibblan för att se om jag kan få tag på diverse böcker.

Yehooooooooooooooahhhhhhhhhhhhh!

Allt som låter är kul!!!

Hugo satt lääääääääääääänge och tittade på pappa, tillika Mr Right, som var ute och använde sig av den brummande "paddan" för att platta gruset på vår gång (som blir klar så fort som möjligt...). Mycket intressant, ända till han började dra sig upp i fönstret och stod upp i stolen...

 

Hmmm, vad var detta.... De var mycket roligare att pilla och bita i!


Nyvaken men väldigt glad!



Mammas lilla kille är ALLTID glad när han vaknar! Tänk att han fortfarande sover så mycket. En normal dag så vaknar han runt halv åtta, somnar igen vid ca kvart över nio-halv tio. Sover då fram till strax före tolv och vill gärna sova igen vid ett, men då får jag alltid väcka honom vid två eftersom vi hämtar Moa från dagis då. Men sedan hem och äta mellis och leka, sedan vill han sova igen. Somnar oftast strax innan halv fyra och till ca kvart i fem. Somnar för natten vid sju och sover oftast ända till morgonen.

Tycker det är ganska mycket sömn för en snart 9-månader gammal bebis, men också mycket skönt för mig...
Kanske är det så att han verkligen tröttar ut sig med allt vad han gör när han är vaken för han är verkligen inte still två sekunder då. Och nu allra helst när han kommit på att man kan resa sig överallt och till och med gå. Och så ner och så upp. Och om igen... osv.

Eller så har vi helt enkelt bara råkat uppfostra honom väldigt bra:-)

Fast förmodligen har vi haft en enorm tur att han är så snäll!


Moa är liiiite mer still


Hugo är ganska rörliga av sig!




Kolla in kalufsen på vissa av bilderna!

Var med i tävling du också!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



 

"Jag är med och tävlar om en stor goodiebag värd minst 8000 kr hos Lindet. Tävlingen hittar du här! Var med du också!"




Goodiebagen innehåller:

Canvastavlan.se sponsrar med ett presentkort på 600 kr att köpa canvastavlor för. Dessutom bjuder de på frakten!

♦ 
Karin Herzog sponsrar med en lyxig Oxygen Foot Cream.

Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 500 kr att shoppa kalasprylar för.

Cb kids sponsrar med ett presentkort på 200 kr.

Namnnappen sponsrar med en motivnapp.

Barntyger.se sponsrar med en stor och en liten textilkorg från Nyblom o Kollén.

Spöket Laban sponsrar med Tummen badcapé och Tummen reflex till vagnen.

Bambino Mam AB sponsrar med ett On-the-Go –kit ( picnicbox, sportflaska, bestick osv ) från Bambino's sortiment.

Darling Express sponsrar med ett presentkort på 250 kr. Darling Express, som har perfekta presenter till nyfödd baby, levererar gärna vinsten presentinslagen.

Pappaprylar sponsrar med en valfri vara till ett värde av upp till 500 kr från Pappaprylar.se - babymonitorer, skötväskor, barnsäkerhet och mycket mer!

Studio Nele, som bland annat säljer fina doppresenter, sponsrar med en valfri grafisk tavla (21 * 30 cm).

Önskefoto sponsrar med en Fotokalender Klassisk med ett lyxomslag.

Kalasform sponsrar med 8 paket Mumim bakformar (tryffel och muffin).

Pledd.net sponsrar med en personlig Baby filt i valfri färg. En babyfilt med barnets namn, födelsedatum, födelsetid, vikt, längd och dedikation.

KidMix sponsrar med en halsduk från Fransa Kids.

My Own Style sponsrar med en almanacka i plåt med praktiska magneter att flytta på för att välja datum.

myHeart sponsrar med par örngott/Kuddfodral, Mitt hjärta tillhör dig.

Barnkalaset sponsrar med en valfri tårtbild (oblat).

Leklandet sponsrar med ett presentkort på 300kr att köpa leksaker för.

Living and room sponsrar med två kökshanddukar.

Lindblom of Sweden sponsrar med fyra valfria tavlor (15 x 15 cm). Lindblom of Sweden har en barntavla för alla.

MyKidoo sponsrar med ett matset och bestick.

Familjesmycken är med och sponsrar med ett presentkort på 500 kr. Familjesmycken har underbara namnsmycken för hela familjen.

Ecoloco sponsrar med en ekologisk shoppingväska från Katvig, som går att göra om till en barntunika.

Bokstavsboden sponsrar med en valfri bokstavskudde.

Snutten.se sponsrar med ett 3-pack snuttefiltar.

Bioform sponsrar med Broncilan och Flurival som är perfekt mot höstens förkylningar.

Royaltstick.se sponsrar med en Royal T-Stick.


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



Älsklingar!


Nu kan jag stå här med! Och jag kan busa med dig!

Lugnt utan syrran hemma

Jag tror att vår lilla man njöt i fulla drag i morse av att vara ensam och få all uppmärksamhet av oss. Han lekte en stund efter frukosten. Och har nu sovit i över två timmar. Perfekt eftersom jag inte orkar göra någonting. Och faktiskt så njöt vi lika mycket av att bara busa med honom. Är det fel att säga så!? Nä, jag tycker inte det. Vi Älskar ju Moa-gumman, mest av allt på hela jorden, men ibland behöver man lite andrum. Och jag tror man glömt hur "enkelt" det är att ha ett barn att ägna uppmärksamheten åt än två. Och jag lovar att nu längtar jag efter Moa igen och vill att det lilla yrvädret ska komma hem! Det blir ju även väldigt tomt och saknaden efter hennes eviga prat finns ju så klart hela tiden. Men nu har öronen fått vila så hon får gärna komma snart!

 


Snart får du inte ha dina saker i fred grabben...


Fredagsmys

Igår ville mormor ha vår lilla tjej hos sig eftersom morfar skulle och jobba. Kina stod nosen riktad på, skulle med vilja följa med:-). Hur som helst så var Moa där från igår eftermiddag. Och faktiskt måste jag säga att det var sjukt skönt. Även om hon är snäll och lugn så var det bara känslan som var himmelsk. Vi sket i att laga middag, Hugo fick mat och sedan blev det lite lek med honom (jag låg på golvet och han lekte i sitt rum... social jag var...). Sedan skickade vi honom i sänge vid sju. Då var det dags för oss och bestämma vad vi skulle äta. Jag tror att både jag och Mr Right struntade i vad det skulle vara, bara vi fick sitta i soffan och äta framför Tv:n!!! Ha ha!

Så klart ville han ha pizza så jag tog en kebabtallrik. Sjukt god, men alldeles för mycket mat. Har ju typ inte ätit något på flera dagar och så trycker jag ner en kebabtallrik, konstigt om magen inte orkade allt...



Så skönt att äta framför Tv:n och sedan bara ligga kvar och slappa framför Idol! En riktig guldkväll.

Att äta framför Tv:n är underskattat!!!! (något vi i och för sig gjorde en del innan vi fick barn, men inte sedan dess, och nu insåg jag att jag verkligen längtat efter det!) Guldkant i vardagen!

På banan igen - nästan

Hej på er!

Hoppas att ni mår betydligt bättre än vad jag gör och verkligen än vad jag gjort. Har legat nerbäddad, eller ja, så gott det går med två småbarn hemma. Inte lätt.

Har alltså återigen fått ont i halsen, började i måndags, sedan feber och ännu mer feber. Och denna gång gick det inte ens att svälja. Spottade ut saliven för att det gjorde så ont och tänkte först inte gå till läkaren eftersom de aldrig hittar något utan säger ju bara att det är virus.

Men gjorde det i alla fall. Jag bad att de skulle kolla Moa med efetrsom hon sagt då och då att det gör ont när hon sväljer. Och ÄNTLIGEN tog de ordentliga prov. Inte bara snabbprov. Och både jag och Moa hade halsfluss. Mr Right fick order av mig att bums åka och kolla sin egen hals, och visst, där fanns det halsfluss med... Så antagligen har Moa eller Mr Right gått med bakterien och inte varit sjuka, utan det är jag som varit dåligt till och från... Nu käkar vi alla penicilin och jag hoppas verkligen att det försvinner snart. Mår betydligt bättre, inte över 40 graders feber längre, men halsen är inte riktigt bra än. Och lite "sjukig" i kroppen.

Men nu ska det väl bara bli bättre hoppas jag! Och TACK kära kollega och vän som jobbar åt mig idag! Guldvärt och du får en kram via cyberrymden, hade inte orkat idag. TACK!!!!

På banan igen - nästan

Hej på er!

Hoppas att ni mår betydligt bättre än vad jag gör och verkligen än vad jag gjort. Har legat nerbäddad, eller ja, så gott det går med två småbarn hemma. Inte lätt.

Har alltså återigen fått ont i halsen, började i måndags, sedan feber och ännu mer feber. Och denna gång gick det inte ens att svälja. Spottade ut saliven för att det gjorde så ont och tänkte först inte gå till läkaren eftersom de aldrig hittar något utan säger ju bara att det är virus.

Men gjorde det i alla fall. Jag bad att de skulle kolla Moa med efetrsom hon sagt då och då att det gör ont när hon sväljer. Och ÄNTLIGEN tog de ordentliga prov. Inte bara snabbprov. Och både jag och Moa hade halsfluss. Mr Right fick order av mig att bums åka och kolla sin egen hals, och visst, där fanns det halsfluss med... Så antagligen har Moa eller Mr Right gått med bakterien och inte varit sjuka, utan det är jag som varit dåligt till och från... Nu käkar vi alla penicilin och jag hoppas verkligen att det försvinner snart. Mår betydligt bättre, inte över 40 graders feber längre, men halsen är inte riktigt bra än. Och lite "sjukig" i kroppen.

Men nu ska det väl bara bli bättre hoppas jag! Och TACK kära kollega och vän som jobbar åt mig idag! Guldvärt och du får en kram via cyberrymden, hade inte orkat idag. TACK!!!!

Buzzador

Jag har blivit en Buzzador... Vilket innebär att man "Buzzar" nya produkter. Att vara en Buzzador är ungefär som att vara en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter och tjänster.  . Man testar en produkt eller en tjänst och sprider det vidare med hjälpa av "mun mot munmetoden".

Och vad första uppdraget förväntas bli kommer snart att meddelas...

Vill just du vara med och vara en BUZZADOR så gå in på www.buzzador.com och ange mitt användarnamn som är JOSEHARATON.

Lycka till!

Lite paj

Bakade lite paj idag, Hallon- och rabarberpaj, och bjöd in grannarna med deras barn. Fullt hus och stoj överallt. Men alltid lika trevligt! Och den var faktiskt riktigt god!


Dagens...

MIDDAG

Hamburgertallrik fast det bara är måndag!

 


Dagen har bestått av

ATT STÄLLA SIG UPP ÖVERALLT!!!

Nu blir det ett himla passande kan jag lova eftersom herrn inte riktigt förstår att han fortfarande är ganska liten och inte borde släppa taget, för då ramlar man...

Men han blir så glad och stolt när han helt plötsligt inser att han står upp och har klarat av det själv:-)


Ont som 17

Japp då har träningsvärken smugit sig på, men vet ni vad, det gör liksom sjukt ont i armvecken... Har ALDRIG haft ont där tidigare. Har i och för sig ont överallt, men det går inte att räta ut armarna och gör bövelens ont då jag tvingar mig att göra det. Men ärligt talat så tror jag att värken är en kombination av Fibromyalgin (äckel) och träningsvärk. Antar att det bara är att inse att CrossFit är för tuff träning för min kropp och att jag kör på som en dåre gör att jag får lida enormt efteråt. Det strålar från triggerpunkterna och trycker jag där gör det ont i flera minuter... Inte bra inte bra alls.. Så jag får väl inse att det får bli lugnare tag nu...

Led i alla fall igenom dagens simmpass som jag hittade på själ och det var så kul som

4*800 frisim/fenor/arm utan dolme/arm med dolme

Simmade i 1 timma och hann 4000 meter. Ganska bra för att vara ett trist pass.

Så när jag kom hem och högg tag i chipspåsen fick jag för mig att jag skulle smörja in mig med lite tigerbalsam. Jag hade dock inte tänkt ta ögonen i farten, men det kliade just preis då i mitt öga och handen åkte upp. Vitt tigerbalsam dessutom, ganska starkt kan jag lova. Ett bra sätt om man vill framkalla tårar... Men dock inte det minsta skönt.

Nu ska jag glida ner i sängen bredvid min Mr Right, hoppas han är vaken:-) Men det tror jag inte. Han brukar däcka på 1 sekund.

Hoppas ni haft en skön söndag!

Pastasås av lax, räkor och sparris!

Idag består maten av en pastasås gjord av färsk lax, räkor och grönsparris i grädde... Lite citronpeppar, salt och vitpeppar tillsammans med lime fick vara smaksättare. Får väl se hur det kommer att smaka. Hoppas det blir gott, kommer att ha bandspaghetti till det!

Och ja, jag vet att jag inte tål räkor, men jag måste ju prova då och då. Förhoppningsvis klarar magen av det nu...


Fixat i landet!

Nu mina vänner ska ni få höra! Jag som är så fruktansvärt ointresserad av blommor och ni alla vet ju att mina blommor dör på ett kick, har lyckats odla allt möjligt i vårt lilla land. Trots att vi sådde på tok för sent så har det ändå växt och frodats där!

Salladen har vi ätit upp undan för undan. Idag var det dags att ta itu med spenat, persilja, morötter, rödbetor, rädisor och rabarber.

 

Morötterna som vi inte trodde skulle bli någonting av kom i alla fall. Även om de är små, mycket små, men vi kan väl kalla dem för babymorötter...

Gjorde stuvad spenat av spenaten (nähä???) och har fryst in det andra. Jag ÄLSKAR stuvad spenat! Mumma!

 


Godmorgon, för ett tag sedan...

Hugo var tydligen mycket hungrig när han vaknade vid halöv åtta i morse...

Röjde ut det msta i hans höjd... Vet inte vad det är, men alla ungar verkar gilla kylskåp... Stackarn hade super ont i tänderna i natt. Vaknade mest hela tiden, eller skrek i sömnen så jag fick inte sova så mycket. Peppar peppar att kroppen kändes ganska ok i alla fall. Men nu är den pest och pina, ska iväg och träna sedan, skönt. Men gillar nog bättre att köra söndag morgon, då är det liksom gjort och inga tider att passa under dagen...


Soffläge

Efter middag blev det lite lek med Hugo ochnu är det soffläge med vin och en massa godsaker. Mumma. Tyvärr verkar det som vanligt bara vara skit på tv så vi får väl planera resa istället:-)


Så gott! Magen stod i åtta kanter men nu finns det åter plats för lite till!


Kladd kladd och åter kladd är just nu melodin här hemma. Hugo ÄLSKAR mat och äter allt och väldigt mycket. Det är faktiskt inte så mycket som hamnar på golvet men han själv och bordet är alltid nerkladdat. Därav trist plastduk på bordet...



Är man åtta månader kan man minsann borsta själv:-) Har ju tre, snart fyra (om den inte kommit upp, glömde kolla) tänder.

 

Det bästa av allt, ingen träning imorgon bitti! Yehoooooo!

 


Träningslördag...

Japp, upp i morse och simmade ett lugnt teknikpass. Fast teknik är ganska jobbigt, men det var i alla fall ingen speciell fart direkt, skönt.

Hem och hämta Moa för att skjutsa henne till handbollsskolan och direkt efter det upp för att köra CrossFit. Träningsvärken som precis har släppt lär ju komma tillbaka. Helt slut. Men sjukt kul! Alla tar i som sjutton, ingen ger upp och framför allt alla kämpar.

Vi körde en serie idag som började så här

200 meter löpning
20 pullUps
100 knäböj
60 hopprep
200 meter löpning

Och slutade så här, med enda haken att det var på tid...


1 km löpning
100 pullUps
200 knäböj
300 hopprep
1 km löpning

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!

Men jag körde hårt och jag vann:-) Ha ha! Som den tävlingsmänniska man är. Men å andra sidan är det inte tävling utan man gör det för sin egen skull och utefter sina egna förutsättningar. CrossFit bygger ju på intensiteten. Inte vanlig styrketräning där man gör långsamma rörelser utan där man gör rörelserna korrekt men snabbt. Fan vad jobbigt det var! Men en helt annan typ av träning för mig.

Så nu är min största utmaning att få med mig Mr Right upp dit, men det är nog något jag inte kommer att gå segrande ur...

Efter det upp och handla bland en miljon andra människor som också vill handla. Moa var i lekrummet så det var skönt att gå och finurla lite själv och prata i lugn och ro med alla man träffade:-)

Hem och packa upp och möttes av en underbart glad Hugo. Men oj så ont han har i tänderna. Plutten!

Nu ska vi bara softa resten av lördagen med en god middag (hoppas jag) bestående av potatisgratäng och entrecote med en sallad till. Och sås, en massa sås som den såsoman jag är!

Ha nu en underbar lördag allihop!

Återhämtningspass

Ett ganska långt pass för att vara återhämtningspass, men det var skönt med lite fart 2.

Huvudserien jag körde såg ut så här

3 (400 + 300 + 200 + 100)

Varv 1 frisim
Varv 2 fenom
Varv 3 arm

Lite ben, insim och avbad så var passet en bit över 4000 meter.

Inväntar morgonens simpass och sedan ett crossfit-pass. Bara för att det var så kul. Och jag fick ju en fruktansvärd träningsvärk som faktiskt först idag gett med sig. Första dagen jag kan sätta mig på toan utan att vara tvungen att hålla i mig. Ha ha!


Racing

Vet inte riktigt vad han höll på med, men han hade i alla fall fått tag på en kudde från klädkammaren och låg och "åkte" på den imorse...



Han verkade tycka att det var kul i alla fall.

Så skönt att jag slapp gnället från honom i eftermiddags/kväll. För gnällig hade han varit... Men han sov när jag kom hem från jobb och träning. Nice.


Höstpromenad till brevlådorna

Syskonkärlek!

 

Undra vem som bor här?

Det är verkligen höst nu, men otroligt vackra färger!

När vi flyttade hit fanns det tre brevlådor... Något fler nu!

Hugo tyckte hästarna var mycket intressanta!

 


Trött trött trött och ännu mera trött

Urk vad trött jag är. Nätterna har verkligen varit en pina denna veckan. Dels är det betydligt kallare ute och det gynnar inte direkt min kropp... Trots träning så har det inte hjälpt så mycket, men träningen bidrar till en liten bättring i alla fall. Men igår orkade jag verkligen inte träna och därför blev sömnen utebliven och natten var full av värk. Dessutom har vår lilla man hållt oss vakna en massa nätter denna vecka. Fem tänder på G och han har så ont så ont. Lilla tussen. Nappen kastar han över hela rummet sover en stund och vaknar alldeles förtvivlad och drar och sliter i sin lilla mun. Men idag såg jag en tand till, övre framtanden och den bredvid kommer nog dyka upp under dagen eller imorgon. Och faktiskt så verkar han lite gladare idag. Han har inte bara ålat efter mig och gnällt "memma". Trodde aldrig att jag skulle ledsna på att höra honom säga det, men det har jag...

Så det är skönt att se att han verkar mer tillfreds idag.



Den lille mannen som inte är stilla en sekund...

Igår hade vi en späckad dag, även om det kändes som jag gick runt i ett töcken. Men Moa hade sin söta lilla kusin här och de ville så gärna åka och bada. Sagt och gjort slog vi ihjäl några timmar på badhuset (nähä???). Hem och fixa mat och sedan körde vi städrace här. Moa var så duktig med sin trasa. Hugo plockade mest fram allt... Och stack vidare till nästa ställe för att göra likadant...

Men vi var klara redan strax efter åtta och då hade vi städat och fått barnen i säng. Skönt. Vi tycker verkligen om att sjunka ner i soffan på torsdagskvällen när allt är rent och fint. Dessutom så tvättade jag täcken och kuddar och bäddade rent. Synd att jag inte sov så gott som jag hade förväntat mig...

Idag blir det jobb i eftermiddag, lite träning och hem för mys.

Imorgon väntar ännu mer träning och sedan en lugn och skön lördagskväll. Skulle gått på 80-tals fest, men det finte en chans till att jag orkar det.

Och om en månad är det simtävling i Köpenhamn. Whiiieieiiehi!

Ha en underbar dag!

RSS 2.0