Herregud vad trött jag är!

Imorse vaknade jag helt slut. Trots att jag ändå sovit ok tycker jag. Men det känns som en ångvält kört upp och ner för min kropp hela natten. Dasen, vill inte ha skiten nu. Men jag är positiv och tror att detbara är något positiv.
 
Min lilla ängel tassade in till mig redan strax efter sju och viskade i mitt öra

"Godmorgon mamma, nu är det dags att vaaaaakna!"

Mmmmm, inte riktigt än va!? Oftast brukar hon sova till halv nio cirka. Men inte idag alltså. Hur som helst så hade jag lovat att vi skulle gå upp och lägga oss och mysa i soffan med täcke och kudde och kolla på Bolibompa. det måste varit i ett svagt skede jag lovade det. JAG HATAR BOLIBOMPA... men vad gör man inte för sina kära!?

Tro det eller ej, i söndags var jag in och köpte lite blommor. Jag var så klart tvungen att fråga vilka som är lämpliga att ha nu under höstens början. Och tjejen malde på om olika sorter... Det är bara det att jag har verkligen ingen aning om hur blomsorter/arter ser ut... Men gav mig sjutton på att leta upp Aster och silverek själv... Det gick så där. Så till slut fick jag fråga hur de ser ut.... Ha ha. Ljungen visste jag i alla fall hur den såg ut, men inte att det fanns lila och vit... Hur som helst så blev det även murgröna. Så nu har jag tänkt att plantera dem. När andan faller på. jag tycker det är fint med blommor, men kan inte/orkar inte/har inget intresse för att sköta dem... Så de brukar som ni säkert förstår inte leva så länge i min ägo...

Igår simmade jag igen, ett ganksa jobbigt pass faktiskt. Lite åt konditionshållet till vilket jag föredrar, men det var för det inga långa sträckor, men kul. Idag blir det bara vila av, har en hel del ärenden under dagen, men ikväll blir det bara en myskväll med Bacheleroette! Ha ha ha ha ! Fatta att jag redan nu tänker på att jag se det i kväll...

Till sist denna morgon, grattis Sverige till vinsten igår över Ryssland! Helt klart satt jag bänkad för att se matchen! Lycka till på fredag mot Italien! Jag håller tummarna!



Jag hoppas ni alla får en mysig dag! Jag gillar att det är mulet och riktigt ruskigt ute!

Lite nytt

Nu har vi äntligen fått tummen ur och köpt ett överkast till Moas säng. Bättre sent än aldrig... Jag tycker det känns väldigt ofräscht när hon och hennes kompisar leker i hennes rum och jämt ska de vara i sängen och gärna bädda om varandra... Sedan ska hon liksom sova där... Njae, inte så mysigt så jag fick nog och tog med Moa in för att shoppa överkast. Hon fick välja och valde detta


Tycker hon har riktigt bra smak den lilla fröken, och billigt var det också vilket ju inte gör så jättemycket...
Allt är köpt på Rusta för ca 150:-.

Fruktstund...

Ha ha, ja det har jag faktiskt haft nu. Fick ett våldsamt sug efter frukt och gjorde därför en supergod fruktsallad mav i stort sett all frukt vi hade hemma... Och det är ju bara såååå gott!

Hur som helst så hoppas jag ni haft en underbar start på veckan. Jag har haft en stressig dag på jobbet, igen. Mycket att göra vilket gjorde att jag inte hann med hur fort dygnets timmar försvann. Helt plötsligt var det dags för lunch och alldeles efter det var det dags att gå hem... Eller inte hem, men till träningen. Ett riktigt jobbigt pass körde jag. Så nu känner jag mig riktigt nyttig, tränat och vräkt i mig en massa frukt, konstigt nog är jag fortfarande hungrig men får liksom inte ner mer... Jobbig kombination...

Åhhhh, idag betalade jag vår resa som blir av framåt hösten, i oktober. Nu känns det mer verkligt och det ska bli så skönt. Ser fram mot det lika mycket som jag alltid gör inför resor!!!
Bilder på
Bilder på
Åhhh, vad jag ska lata mig i solen!

Färdiga "lampskärmar"

Tack tack tack snälla underbara, älskade vän för att du sydde dessa fina lampskärmsöverdag till oss! Två lila och två turkosa som vi kan ha att byta med. De passade verkligen perfekt och vi är så nöjda. Som vi letat efter lila och turkosa stööre skärmar och så kunde du sy dom så fint! Helt otroligt! Jag är överväldigande och vi tackar så hemskt mycket, men undrar hur vi ska kunna gottgöra dig!?

Visst är de perfekta!?


Min underbara vän Kristina Norden har sytt dessa överdrag som man liksom trär på den ordinarie lampskärmen. Jag tycker att hon ska starta ett företag, för detta skulle hon kunna tjäna pengar på! Hon är enormt duktig på att sy och fixar det mesta! Men just denna ide skulle hon helt klart kunna tjäna massor på! Jag kan vara med på ett hörn och bidra med att inhandla tyget... Så mycket mer än så kan jag inte om just textil och att sy... Därför hade jag träslöjd och fick repa upp mina fina stygn på den enda handduk jag sydde i syslöjden. De var inte rätt utförda... Ha ha!

Tack igen!

Söndag=simning

Yes, imorse startade de berömda simträningarna igen, men ack så kul och skönt. Simmade ett ganska tufft pass, även om det lät lätt innan, men jag var verkligen trött men det gick ändå bra! Känns ok, men än behövs det mycket träning för att komma i VM-form om inte ens ett år.... Whuiiiiiiiiiiiiiha!

Väl hemma från träningen så fick jag för mig att baka kladdkakemuffins. Oj så goda de blev. Helt perfekta. Mamma och pappa kom förbi och fikade, men den egentliga orsaken var ju att de skulle hjälpa till att MÅLA!!!!! Tack snälla underbara mamma och pappa. Det var verkligen guld värt!

Nu är det inte mycket kvar och jag hoppas till tusen att vi hinner klart det nästa helg!

Mamma och pappa bjöds som sagt på fika och jag gjorde en smarrig kaffelatte som jag njöt av!


Helgens uppdatering...

Oj vips så var helgen slut! Men hur som helst så har jag haft en superbra och mysig helg trots en stressig dag på jobbet igår där vi inte ens hann med någon lunch...
Kvällen bjöd på taccomiddag här hemma med våra underbara grannar. Moa hade hur kul som helst, somnade vid elva, men idag somnade hon sju... Gumman då...


Nu är det helg!

Som varje torsdag har vi nu städat och gjort fint hemma. Hunnit med en löprunda och en middag bestående av potatisbullar och baccon. Jag tror det var ungefär tre år sedan jag åt det sist, men det var fruktansvärt gott!!

Så härligt att sk´junka ner i soffan och veta att allt är nystädat och skinande rent! Jag jobbar imorgon och även lördag, sedan får jag ta helg jag med. Vi ska ha lite roliga middagsgäster på lördag och tänkte bjuda på taccos!

Ok, en liten outfit idag med...


Hoppas ni alla haft en trevlig dag och att morgobdagen blir underbar!

Kram och god natt!

Tv-kväll

Japp, så har då Mr Right kommit hem, han har jobbat över idag, trist, men å andra sidan ganska skönt att vara ensam ibland då Moa somnat. Om man får säga sånt, men jag tycker det är skönt att ibland, bara för ett litet slag, få gå och pyssla eller bara göra det jag själv vill utan någon annan runt omkring mig.

Hur som helst så ska vi dricka te (i alla fall jag) och kolla på Friidrott, men kl 21.00 ska jag kika på The Bachelorette. Fråga mig inte varför. Jag har "råkat" titta på det av en ren slump tre onsdagar i rad och nu är jag fatt. Borde väl vara final snart så nu bara måste jag se slutet!

Ha en trevlig kväll så länge!

Eftermiddag med bildbevis...!?


Moa ute och cyklar. Jag hann inte riktigt med. det går undan kan jag lova. Ser så jäkla coolt ut när de små benen pinnar på.


ha ha, det har kommit upp gräs även på framsidan!!! Alla frön hade inte regnat bort!
Bildbevis!


Tro det eller ej, men just nu har vi denna moderiktiga och trendmetvetna container som förråd... Och till råga på allt så står den dessutom på vår tomt. Det ser ut som tykon, men den har varit otroligt bra att ha och förvara saker och ting i. Och vad har vi inte där... Säg det. I väntan på garage som ska på börjas snart. Sedan ska denna BORT FÖR ALLTID. Jag vill ha ordning och reda, rent och fint även på tomten!

Dagens klädsel

Ovanligt för att vara jag, men idag kände jag för en dagens outfit och här har ni den!


Randig tröja från Bikbok, vitt linne från Bikbok och Chinos från Gina Tricot.
Faktiskt nytt allting, inhandlades i söndags på min lilla shoppingtur med mamma!


Its me!

Resultat av sommarens målning


Nu är denna sida klar! Tre strykningar på allt trä.... Vilken tid det tagit och jag tänker inte göra om det innan det är dags igen... Dvs om ca 15 år...


Lervälling runt huset... Tur att gräset är klart på baksidan och att plattorna är lagda närmast huset! Vi har faktiskt sått framför huset, men av det senaste dagarnas regnväder så antar jag att gräsfröna flutit någon annanstans...


Härlig eftermiddagssol!

Fasen vad vi har kämpat med målningen! Framsidan och vinkeln bak vid altanen är helt färdigt, gissa om det känns som en ren befrielse!



Pannkaksgräddning


Full färd med att få klart pankisarna tills middagen bör intas. Konstigt att jag alltid lyckas ta sådan tid på mig just med att grädda pannkakor...

Laddar batteri

Tji fick jag när jag tänkte greppa kameran och ta lite kort på huset, plattor, mat och en dagens outfit... Batteriet var nämligen tvärtomt så det gick inget vidare. Nu laddas det för fullt medan jag tar en supermysig fika på egen hand framför Friidrotts VM. Nice

Vilken vacker morgon!

Regnet har dragit över och bort och utanför ser jag en klarblå himmel och inte ett enda moln. Luften känns så där härligt frisk som den gör efter ett öväder.

För mig innebär denna lediga dag några drag drag med penseln...
Alcro Logo Alcro Bestå är den färg jag nu ska kladda på huset!

Ha en underbar dag så länge!

PS. för den som undrar så mår jag INTE bra i kroppen idag, antagligen på grund av kallare väder och det känns trist, men jag kommer säga till käkaren att jag mår prima idag... Wish me luck! DS.

Nytt läkarbesök

Hmmm, imorgon är jag ledig, onsdagsledig! Love it! Så mysigt att ha en dag mitt i veckan tillsammans med Moa och bara njuta. Nu ska det ju bli fint väder imorgon och blir det det ska jag ta tag i målarpenseln och måla! Inte mycket kvar nu...

Är det lika regnigt imorgon som det är idag tror jag att vi stannar under täcket hela dagen! Kanske kollar på Madicken i soffan och äter bullar. Helt enkelt bara mysa!

Mitt på dagen är det dags att besöka min läkre igen. Nu är det ett tag sedan jag träffade henne så det känns bra att gå dit. Och framför allt eftersom jag faktiskt fortfarande känner mig någorlunda bra och framför allt stark i kroppen. Några dagar har jag behövt ta värktabletter, men ändå klarat mig mycket bra under sommaren. Jag vet varför jag just nu mår bra i kroppen, men det kommer jag berätta mer om vid ett senare tillfälle. Jag hoppas nu bara att läkaren håller med mig och att hon ser det lika positivt som jag gör.

Jag vill verkligen inte tillbaka till träsket där jag befann mig för inte alls så länge sedan. Som jag skrivit flera gånger så njuter jag av att inte leva i en dimma av värk och att klara av en vardag utan att i stort sett svimma av värk. För ca tre fyra månader sedan sov jag ca 1 timme per natt. Så här i efterhand fattar jag inte att jag ens klarade av att ta mig igenom en hel dag. Eller det gjorde jag ju inte heller, men att jag inte dog av utmattning. Jag var verkligen vaken natten igenom på grund av värken som naglade sig fast och gjorde att jag inte kunde ligga på något sätt.

Gissa om jag njuter just nu och bara vill göra ALLT som jag inte hade någon möjlighet till då och fick försaka på grund av min elake vän Fibromyalgin.

Jag hatar min elake "vän" och önskar inte min värsta fiende (om jag hade någon...) att drabbas av det. Ingen är värd att drabbas av Fibromyalgi och all den förakt som man kan mötas av av människor runt omkring. Till och med av människor i ens närhet som man trodde visste bättre än att vara spydig och oförstående. Jag begär definitivt inte att någon ens ska försöka förstå för det kan man inte om man inte varit där själv, men att få frågan 100 gånger vad man gjort en helg är inte så kul att svara på då svaret alltid är INGET. Hallå¨, man kan inte ens stå utan att gå upp i limningen och kroppen kan och orkar inte göra annat än att leva i ett töcken av värk som är så stark att det ibland svartnar för ögonen. Att tappa saker här och där kan verka lustigt till en början, men det är inget kul utan både jobbigt och förnedrande samtidigt som det är ytterliggare ett bevis på att man inte kan/duger att göra vissa saker. Kroppen lyder inte. Att inte ens kunna styra eller växla bilen är ju rent livsfarligt och vid sådana tillfällen blir man lite smått rädd för sig själv...

Ja, det gäller att lära sig leva med skiten på ett eller annat sätt. Man kan också välja att acceptera och gå vidare och leva efter sina begränsningar, dö helt, dvs låta sjukdomen ta över eller också ignorera det. Jag föredrar alternativ 1. Även om det inte är lätt, men så är det och då får man helt enkelt prioritera vad man värdesätter. Jag tror att jag kommit en bit på väg, men har fortfarande inte accepterat det helt, men jag lär mig hela tiden av vad som får mig att klara av en dag så bra som möjligt!

Jag lever fortfarande på hoppet att det ska försvinna helt, men innerst inne vet jag att så kommer det inte att bli, men hoppet är det sista som överger en!

OK, inte så glatt inlägg, men vill man inte så behöver man inte läsa:-)

Världens sötaste son...

... har min underbara jobbarkompis ått. Vi var där en snabbis på en underbart god fika och fick träffa det lilla underverket. Åhhhh, så söt han var! Alldeles perfekt och faktiskt den sötaste lilla parvel jag skådat!

Ett stort grattis till er! Njut av varandra och ta vara på tiden, det vet jag att ni gör!

Mysväder!

Ja, faktiskt, jag gillar att vara hemma och tända en massa ljus och höra regnet vräka ner. Det är ju det minsta man kan säga att det gjort idag. Shit alltså. Men jag njuter, så länge jag slipper vara ute och frysa i sånt väder så är jag nöjd!



Jag har simmat två pass, igår och idag! Så jxxxa kul! Verkligen, tänk att det kan vara det efter så många år av kajkande fram och tillbaka i olika bassänger. Men jag trivs som fisken i vattnet. Just nu har det varit extremt lätt träning och mycket teknik som i och för sig är bra, men jag gillar att ta ut mig och verkligen kämpa. I och för sig så tror jag inte att jag behöver oroa mig för att det inte kommer bli jobbigt fram över, det är bara uppstart och kom igång just nu... Vet att på fredag kommer det bli distans så då kör vi på. Innan dess är det bara ett en timmas pass på torsdagen.

Vad jag vet kommer det inte bli någon tävling för mig innan året är slut. Hoppas kunna delta i SM i mars/april men framför allt VM i augusti nästa år. Innan dess ska jag tvinga mig till ett Vansbro till. Mouhhhahhha...


Det ni!


I´m here

Hej  mina vänner!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har vi. Om än en hel del att göra. Har passat på att fixa en hel del så det känns som jag dels spemderat en hel massa pengar denna helg samt fått massor av saker ordnade. En mycket bra kombination tycker jag:-)

I fredags hade jag min sista semesterdag. Målade en hel del... (Vad annars...) sedan åkte jag och Moa in och verkligen storhandlade. Urk... trist att lägga ut pengar på nödvändigheter som mat, särskilt när man inte ens är sugen på mat... Men otroligt skönt att ha kylen och frysen fylld med läckerheter (eller nödvändiga saker om man hellre ser det så...)

Tog mig ner på stan med vår buse för att fixa lite presenter till gud och alla människor. Nyfödda parvlar ska ha sitt och det har varit mycket av den varan på sista två veckorna och alla har fler barn så det blir ju X antal presenter. Väl ordnat det gick vi och fikade och hade så otroligt mysigt. Satt och pratade och bara mös...! Frågade sedan om hon ville ha en ny cykel och gissa vad svaret blev... såklart ett JA och ett strålande leende. Vi har tänkt köpa det länge, men det har liksom inte blivit av.

Efter det började det spöregna ochMr Right stod ute och skulle precis tända grillen... Vi stekte de tänkta grillade hamburgarna, men det var lika gott för det!

Igår var det lördag och jag var ledig. NICE! Begav mig utpå en skön löprunda och högg tag i penseln och målade och målade och målade.

Skulle egentligen på 30-års fest, men mådde så dåligt att det inte ens var tänkbart. Så jag åkte hem till mamma och pappa, vågade faktiskt inte sova hemma själv om det skulle hända något. Moa somnade halv åtta och jag nio.... snacka om trött. Vaknade vid halv åtta och så många timmar har jag inte sovit sedan innan Moa föddes, men säkert välbehövligt.

Idag bar det av till Täby Centrum för att spendera lite pengar! Blev lite tröjor och ett par chinos...
 Tycker faktiskt att det är riktigt snyggt särskilt med en vit tröja eller skjorta till och det är ju till och med tillåtet på jobbet!
Blev även en randig tight tröja och ett vitt linne från Bikbok! Jag gillar vissa av deras kläder medan jag inte alls kan med vissa plagg... Men alltid kul att kolla på kläder.-)


Ville verkligen haft en vit kofta, men inte någonstans hittade jag någon som föll mig i smaken. Däremot en vit skjot/klänning/tunika från Indiska...
Bohemisk spets vintage look klänning/tunika INDISKA SMALL
Har aldrig inhandlat någonting på Indiska tidiagre i klädväg, men jag tror den kan bli bra i höst både till jenas och leggins.

Min kära mamma var med och såklart var vi tvugna att glo på lite böcker, blev tre betala för fyra... eller tvärtom menade jag:-)

Nu kan vi låna av varandra och njuta av lite kvällsläsning!

Har hunnit med att umgås med våra kära vänner och ätit lite middag ihop. Det blev bakad potatis med röror.
1) avokado och keso
2) soltorkade tomater, rödlök kryddor och creme fraiche
4) fetaost, tomat och rödlök
4) skinka och creme fraiche till barnen och Mr Right

Det var riktigt smarrigt och länge sedan jag åt bakad potatis.
 Fast å andra sidan tror jag att det trevlig sällskapet utgjorde att det blev gott! Det är alltid så trevligt att träffa dem och bara umgås. Tyvärr blir det lite för sällan men jag gillar dem skarpt så det måste helt enkelt bli lite oftare. Sedan gör ju inte deras lilltjej saken sämre! Så söt och bara två och en halv månad och en liten kopia av sin söta stora syster!

Efter de åkt hem blev det sängläge och lite hulkande, men nu har jag fått i mig lite piller och börjar få lite färg i ansiktet. Jag ska verkligen försöka glo lite på Friidrotts VM nu. Snart är det 100 meters finalen. Men vi får se hur det blir. De senaste kvällarna har inneburit liggande i sängen i ett kolsvart rum med hinken bredvid... Men jag är envis... Vill ju se finalen!

Ha en trevlig kväll så länge!

Kram

Mysig dag med mamma och pappa

Idag var jag med min kära mor och far ut till Fejan och åt lunch! Smaskens och en mysig dag! Vi hade tur med vädret, även om det blåste en del och vi klarade oss ganska precis ifrån regnet som stod som spön i backen då jag parkerade bilen hemma.

Hur som helst så var det en mysig utflykt som tog hela dagen. Men trevligt sällskap och god mat förgyller det mesta!



Nu ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller trots att det är semester...

Godnatt och sov gott alla underbara själar!


Träning igen efter sommaruppehåll!

Japp, igår var det så åter igen dags för att dra på sig baddräkten och hoppa i bassängen efter ca 2 veckors uppehåll av simningen. Det har endast blivit lite löpning då och då. Gissa om det var kul!? Åhhh, det var verkligen superkul. Det är så skönt att simma och man märker inte av värken i vattnet. OK, om jag tar i max så kommer den elaka mjölksyran direkt. Men jag har lärt mig att anpassa min träning efter vad kroppen klarar av. Inte kul alla gånger eftersom jag verkligen inte gillar att inte få ta i. Jag älskar att verkligen få kämpa och ta i tills det inte går mer, men det priset jag får betala för min fibromyalgi är liksominte värt den känslan som endast vara ett kort tag. Jag vet att jag blir väldigt dålig om jag anstränger mig på det viset.  Det får istället sparas till viktiga tillfällen, som kommande VM i augusti nästa år. Ja, det är faktiskt precis ett år kvar. Fasen vad sugen jag är på det.

Innan dess ska jag dock klara av ett par mål på vägen.

Appropå värken i kroppen är den inte så snäll mot mig just nu... Kan bero på vädret, det har blåst och varit sämre idag än tidigare och jag var återigen tvungen att ta medicin innan jag kom upp ur sängen imorse. Men strunt samma just nu...

Skansen 10/8-09

Igår var jag och Moa på Skansen. Vi hade en underbart mysig dag och tittade så klart på ALLA djuren!



Mor och dotter har alltid lika kul ihop! Hon är en kopia av mig i sättet och ibland år jag liksom lite flash back och hör mig själv i hnne. redan nu kan vi gå i en klädesaffär och hon håller upp ett plagg framför sig och säger

- Mamma, den här var riktigt snygg. Kanske kan vi köpa den!? Jag vill så gärna ha den...

Hur ska detta sluta!? En 3-åring som redan nu är på G...

Många goa skratt blir det.

Några bilder från ett superfint bröllop!


Sedvanliga valsen med ett superfint par!


Så här mycket njöt jag av min egen lilla bröllopstårta! Åhhh, tänk vad vacker man kan vara!


En alldeles egen tårta som inte innehöll mjölk! Underbart god och enbart till mig!


Vackra fåglar... inga riktiga dock, om det var någon som nu rodde det!?


Ser mycket smarrig ut...


Såklart måste tårtan vara med på bild!

Alla bilder i omvänd ordning!

Grattis Älskade Mamma

Jag hoppas att du haft en underbar födelsedag och ätit en supergod middag tillsammans med pappa!

Grattis grattis och ännu mera grattis!

Jag Älskar Dig världens bästa mamma!

http://etthemutanbocker.blogspot.com/2008_03_01_archive.html 

http://sotsaker.blogspot.com/2007_11_01_archive.html

http://sotsaker.blogspot.com/2007_11_01_archive.html

Jag är ett litet tårtmonster och desa såg ju lite spännande ut!

Tröttare än vanligt!

Japp, idag är jag trött och lite halv risig. I fredags avslutade jag en underbar dag med feber och sjukt ont i huvudet. Tog två alvedon och stupade i säng. Jobbade i lördags med ett huvud som höll på att sprängas i bitar flera gånger om.

Hann precis hem från jobbet för att dressa om till klänning och bege mig till kyrkan där det vankades bröllop och tillhörande fest. Våra närmaste vänner gifte sig efter mer än tio år ihop. Åhh, det var riktigt vackert och vilket underbart väder det var. Jag klarade mig genom middagen med hjälp av alvedon och nässpray. Efter ett tag på dansgolvet insåg jag att jag inte gör någon en tjänst om jag är kvar, mest bara mig själv en otjänst. Så jag gick faktiskt hem och var hemma redan halv tolv. Kändes lite taskigt, men inte så kul med feber i kroppen.


Var i alla fall uppe i morse och hjälpte dem att städa och fick äran att hämta hem brudparet (förmodligen var jag den enda som var körduglig...). Sedan var det dags att hämta hem vårt lilla troll och vi tog med kusinen för att åka och bada (inget att rekomendera med huvudvärk...). Det gick väl så där. Vi hade väl varit på standen i ca 5 minuter när vårt kära lilla charmtroll fick ett härligt utbrott och det var fel på ALLT. Inget hjälpte och det blev bara med och mer fel. Så vi packade in oss i bilen igen och åkte hem. Hon skrek och gapade  HELA vägen hem. Tänk att man kan vara så envis. Detta resulterade i utegångsförbud... Och jag kände mig som världens sämsta förälder. Det finns inget som är mer hemst än att vara arg på sitt barn som man älskar mest över allt annat... Men faktiskt så tror jag att detta bet. Hon sa till och med själv till grannbarnet när hon kom och knakcade på att hon inte fick gå ut och leka mer idag utan att de fick ses en annan dag. Hon ifrågasatte det inte ens och jag fick ett styng av "att ska jag ge efter"-sug i hjärtat. Men det kan man liksom inte göra. Så jag hoppas att det dröjer LÄNGE innan jag/vi måste vara så hårda mot henne igen.

Hon var i alla fall trött, somnade som sn stock redan vid sju. Jag passade på att gå ut och måla. Åhhh jippie, verkligen super kul.... NOT. Men nu har jag målat två varv med det beigea och har nu börjat fin putsa på de vita knutarna. Tänk att man i alla fall kan börja se slutet... Inte än, men det är inte lika avlägset som förut.

Ja, sammanfattningsvis så kan man säga att jag är ganska trött nu. Ska borsta mina tänder och krypa ner i sängen och läsa lite. Ska försöka lägga upp lite bilder från det underbara bröllopet imorgon.

Hoppas ni alla haft en underbar helg!

http://metrobloggen.se/elona
Kram

Mindre än 2 månader kvar till nästa resa!

Japp, idag betalde jag handpenningen för en liten tripp i oktober. Då ska jag för tredje gången besöka Egypten. Denna gång blir det dock ingen tur till pyramiderna. Nej, det blir sol och bad och en massa vila. Moa ska få vara med i Bamseklubben. Åhhh, herregud, jag trodde aldrig att jag skulle bo på ett sådant hotell... Är egentligen fullkomligt emot allt som har med stora familje- hotellanläggningar att göra. Men just i detta fallet känns det skönt. Jag ska åka själv med Moa och då känns det extra tryggt att ha allt inom räckhåll. Dessutom kommer jag att kunna vila och mysa under de ca tre timmarna hon är med i Bamseklubben varje dag! Hon kommer bli så nöjd med att deltaga där.

Till min förtjusning finns det vattenrutschkanor på hotellet och det är all inclusive (är egentligen inget fan av det heller, men va fan, alla kan väl ändra sig). Gud, jag kommer bara att ligga där och jäsa!

Visa stora bilder

Jag tror ärligt talat att jag kommer att trivas sjukt bra här. Moa jag och lilla magen...
Ingen Mr Right tyvärr, han måste vara hemma och jobba så att vi kan resa igen i maj... Ha ha, är inte det mannens uppgift ibland?!


(Skojade bara, klart vi vill åka tillsammans, men just under hösten ser det inte ut som att det kommer att gå, då han inte har någon möjlighet att ta ledigt, men jag hoppas som vanligt in i det sista på att han ska kunna ta ledigt och åka med...)


Var tar tiden vägen?

Japp, då var det söndag kväll igen och bara en vecka kvar till semestern är slut. Men jag jobbar onsdag och torsdag nu i veckan och på torsdag ska jag äntligen äta lunch med min kära vän! Ska bli så kul! Tänk att det kan vara så svårt att få ihop en träff trots att man bor i samma stad... Det är inte klokt.

Inte nog med det, på onsdag ska jag ut och ta en fika efter jobbet med ann annan kär vän. Den fikan har varit på tal i månader, men nu hoppas vi på att äntligen komma till skott. Kul ska det i alla fall bli!

Ibland undrar jag var timmarna, dagarna, veckorna och månaderna tar vägen. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Man tycker att man borde ha precis lika mycket tid till allt som man hade förut, dygnet har ju liksom fortfarande 24 timmar, men ändå hinner man inte med hälften av det man tänkt att man ska göra. Och till råga på allt så slösar man ju inte heller bort tiden på att bara vara som man kanske gjorde innan man fick barn...

Kanske handlar det egentligen bara om att prioritera? Och att man gör det, prioriterar, på ett annat sätt när man har barn?! Jag umgås hellre med min dotter än ligger på soffan och slöar en dag jag är ledig. Men var tar tiden som jag tidigare tillbringade med mina vänner  vägen? Säkert samma ska där, man har inte tid på grund av att jag lägger tiden på annat och då har jag väl egentligen prioriterat att göra annat än att umgås med mina vänner...

Någon som hänger med i resonemanget....

Grattis Stina!

Oj, vad är detta tänker ni väl, och bara en vecka försent grattar jag tjejen som slog svenskt rekord under Sim-VM i rom förra söndagen. Nu har hon det svenska rekordet på både 200 m medley och 400 m medley! Och som hon gjorde det. Vilket lopp!

Hejja Stina!


Bra jobbat vännen!

Mera bad!

Vi kom hem precis i samma ögonblick som Mr Right kom hem. Vi bestämde oss för att packa oss in i bilen igen, dock utan granntjejen, och bege oss till en urmysig liten badplats i närheten av Furusund. Vi brukar åka dit och ta med oss middag och bara mysa ibland. Idag beställde vi sallad som smakade kanon!



Vi hade en underbart mysig middag med sol, bad och många skratt!

Vår lilla tjej badar i stort sett hela tiden och kommer bara upp för att kramas och tanka lite kärlek då och då! 
Det är inte svårt att Älska denna lilla tjej, men å andra sidan så älskar väl alla föräldrar sina barn!? Jag hoppas det i alla fall.

Nu har vi städat hela huset, så skönt inför helgen. Då vankas det bröllop! Ohhhh vad kul det ska bli. Nej inte mitt men våra vänners. Jag tror det kommer bli så lyckat! Och roliga människor är det på festen! Riktigt längtar dit, dock är det jobb på lördag innan man får gå till kyrkan!

Tvätten väntar på att hängas och sedan kommmer jag stupa i säng, redo för ytterliggare en dag på stranden hoppas jag:-)

Kram på er!

Ytlighet

Jag känner att jag den sista tiden skrivit ganksa ytliga inlägg, men just nu är det en sådan period för mig. Jag är inte en ytlig person (om jag får säga det själv) men på något sätt så orkar jag just nu inte gräva ner mig i mig själv utan jag vill bara njuta av att jag lyckats och fått må så bra som jag gjort i min arma kropp den senaste tiden. Det betyder så fruktansvärt mycket. Men ska jag vara ärlig så börjar det komma ikapp. Jag känner för varje dag att jag får mer och mer ont, men än så länge har jag lyckats skjuta bort det från att känna...

Därför blir det ytterliggare ett inlägg om det vackra vädret. Jag antar att jag är en typisk svensk semesterfirare som bara måste till stranden så fort solen lyser. Så har det varit hela veckan. Idag (för tredje dagen i rad) fick vi med oss granntjejen till badet. Så det var bara att ta en sväng in till köket igen för att pqacka ner matsäck så att det säkert skulle räcka till henne med... Hmmm, jag skriver inte mina tankar men ibland blir man förvånad över hur en del tänker... In med allt i bilen och vips var vi åter på stranden!



Både jag och Moa älskar verkligen att bada och sola. Riktiga livsnjutare. Vad ni inte vet är att jag varje morgon tillbringat två timmar (minst) med att måla huset. Nu är det snart klart och det känns underbart!

Vilken underbar dag vi haft!

Åhhh, just nu känns det som jag vill ha sommar och sol och SEMESTER året runt... Ha ha! Min dag har i stort sett varit perfekt. Målade klart huset andra varvet på förmiddagen och drog till stranden med Moa Älsklingen och hennes kompis. Där badade de och åt såväl lunch som glass som fika och som mellis. Var väl hemma vid fyra och satte fart med middagen.

När vi åt kom jag med den briljanta ideén att åka in till Lommarn och åka vattenrutschkana! Åhhh, det är ju så kul! Så sagt och gjort, packade åter badkläderna och cyklade in. Shit vad kul vi hade. Vi är alla tre likadana, vattengalna!

Nu vill vi bara ha fint väder imorgon med, jag ÄLSKAR verkligen solen!

Vattenrutschbanor på fun city


Upptagna kvinna...

Japp, som jag skrev har det varit fullt up.

Möhippa, jobb, middagar, jobb, trevliga släktbesök, jobb, träning, jobb, svensexa, planering, jobb¨, målning av hus, jobb, barnvakt...

You name it...

Men det bäösta av allt är att jag hela tiden haft fantastiskt roligt.

Idag väntar först målning iett par timmar och sedan stranden. Tänkte sedan måla lite igen och äta middag innan jag förhoppningsvis tar en skön löprunda igen!

Ha en underbar dag alla sköna människor!


Mysmorgon!



I söndags morse var Mr Right en aning bakis så jag och Moa busade lite. Vi fixade ordning frukost och dukade fram på hennes lilla bord. Hon satt alltså framför Tv:n och åt. Ajjabajja!

Ska jag vara ärlig så var det för att jag ville sitta i soffan och glo på sista dagen på Sim-VM. Och på detta sätt fick jag en skön stund för mig själv då hon satt och kikade tpå Bolibompa. OK, det har inte hänt tidigare... men händer kanske igen...



Moas frukost bricka. Te... hur vanligt är det att en 3-åring dricker te!?

Världens sämsta uppdatering...

Förlåt förlåt och ännu mer förlåt. Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera den senaste tiden. Men för att komma med en massa bortförklaringar så har det varit jobb jobb och ännu mera jobb. Trots det har det varit kul. Jag gillar ju som ni vet mitt jobb och att jag har klarat av att jobba heltid i fyra veckor (ännu mer om man räknar lördagarna) är så hmlans befriande att det inte går att beskriva. Om jag ska sammanfatta det lite kort så har jag absolut känt av min värk, men jag har inte besväörats av den.

Så härligt! Och det var ungefär sedan i september förra året jag kunde ta mig upp på morgonen utan att först ta X antal tabletter! Men nu har jag lyckats i tre veckor och det är en segerviss känsla. Det negativa är att jag vet att det snart börjar igen, men jag försöker att inte tänka på det utan tar tacksamt emot varje dag jag bslipper bli lamslagen av smärta! Det är som ett litet barn som bara måste göra allt på en och samma gång för att liksom hinna ta igen förlorad tid...

Nu har jag i alla fall semester. Gissa om jag har haft tur med vädret!? Kommer ni ihåg mina förra två veckor när vi konstant låg på stranden!? Igår var en sådan dag igen! Så härligt! Jag hoppas så klart på samma väder idag! Love it! I Love the Sun very much! 

För er som inte visste det, menar jag!

RSS 2.0