Lek och bus

Efter en dag med bad lekte vi i den nya äventyrsparken. Lite annorlunda saker gjorde det extra spännande! Har sedan avslutat med bullbak och tv-tittande på simning.


Bra start på dagarna!

Sedan vi kom hem har jag börjat dagen med lite träning. Löpning, simning och idag blev det cykling. Grymt skönt att väcka kroppen och återta träningen! Gillart, dessutom kan ban njuta av dagen och de ljumma sommarkvällarna som äntligen infunnit sig!


På andra sidan Sverige!

Ännu en underbar dag på stranden, denna gång har vi bytt västkusten mot östkusten, vilket går lika bra. Erkänner dock att jag saknar klipporna.


Längtar redan tillbaka

Bara ett ögonblick sedan, men längtar redan tillbaka. Västkusten har en särskild plats i mitt hjärta och detta kommer jag både drömma mig tillbaka till i vinter och sakna tills nästa gång. Tack kära faster för att ni är så gästvänliga och att vi får komma och får denna möjlighet till att uppleva detta! Alla borde fp göra det, bara för att upptäcka hur underbart livet är och att det är värt att ta tillvara på!


Trollhättan i mitt hjärta

Igår begav vi oss av hemåt, stannade i min barndomsstad Trollhättan för bus och bad på utebadet älvhögsborg. Hur fint som helst med Göta kanal precis utanför där båtarna så fint gled förbi. Ibland saknar jag denna stad sååå mycket. Mycket minnen, sådana där som man har innan livet tog fart på 'allvar'.


Fel

Verkar som det varit lite fel på blogg.se appen, ska ordna med de konstiga inläggen sedan, när ork och tillfälle till att sitta vid en dator infinner sig.


@SEA

Ännu en härlig dag på klipporna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b31667000307.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b31667000307.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b313f0000388.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b313f0000388.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1dee087c32fbb000278.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1e0e087c335da00024e.jpg" class="image">


@SEA

Ännu en härlig dag på klipporna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b31667000307.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/958161/images/2012/pic_5011d1a8ddf2b313f0000388.jpg" class="image">


@SEA

Ännu en härlig dag på klipporna!


...

Ord är överflödiga just nu!


Njuter!

Åhhh, jag skulle kunna bo på Smögen, och till skillnad från förra året får vi nu uppleva det med sol!!!


Lovely

Detta är livet!


Bored

Hoppas boken hjälper mot mitt uttråkande i bilen. Jag vill bara vara framme på underbara Smögen och hos min kära faster. Borde kanske se resan dit som en möjlighet att koppla av och njuta av en god bok. Kan man sola genom rutan tror ni....?! Daaaaaa.


En kall...

Moa tog en kall igår på den varma stranden!!!


Underbart!!!

Efter att ha slösat bort en massa pengar på Ullared njuter vi nu idolen på Skrea Strand! Hur underbart är inte det?!


Ont

Min kropp värker som aldrig förr. Blåsigt, regn som hänger i luften, ingen träning och de föregående veckornas simskola sätter sina spår. Galet att det ska vara så. Varje dag handlar om att acceptera värken, göra det bästa av situationen och försöka hålla humöret uppe. För min och för alla andras skull runt om mig. Idag vill jag bara lägga mig ner, vänta på en ny bättre dag. Låtsas att denna dag inte existerat, och klockan är inte ens åtta... Kan knappt hålla telefonen, orkar inte resa mig upp, men kan ändå inte sova för att det gör så ont. Kul, eller kanske inte alls...


Sele

Ja, vi har faktiskt sele på Hugo när vi är på språng. Hellre står vi ut med folks blickar och kommentarer än att han försvinner bort från oss.


Västkusten i mitt hjärta

Liksom varje år, ungefär samma tid, befinner vi oss nere på västkusten och hos min älskade farmor! Så tråkigt att det är så långt till henne, men också mysigt att komma hit. Igår tillbringade vi dagen på ett ganska kallt och blåsigt Liseberg. Och en miljon andra människor gjorde samma sak. Jisses, låååång kö till allt men mysigt var det. Om några år är barnen dessutom så stora att de kan åka samma saker som vi vill och inte enbart barnattraktionerna. Oj vad det ska bli kul. Både jag och mr Right blir som barn, tyvärr får man ju hejda sig några år till och ägna sig åt favoriterna som Farfars bilar, flygande elefanterna osv... Idag blir det en tur till Ullared, för inhandling av diverse nödvändigheter och sedan styr vi ut mot kusten för bad!


Efter regn kommer sol!

Kvällen igår avslutades med grillmiddag tillsammans med vänner i varmt och skönt väder. Dock tog det inte många minuter efter att middagen var intagen innan regnet stod som spön i backen och åskan rullade fram och tillbaka. En film i soffan ersatte utekvällen, men det var mysigt! Vaknade i morse av spöregn, men dagens träningspass blev av. 1 timmes Intervallträning och 1 timmes cykling tillsammans med bästa träningskompisarna gjorde att det blev ett riktigt bra pass! Sedan klarnade det upp till en klarblå himmel!!!


Simskoleavslutning

Sista dagen, bästa vädret!


Så trevligt!

Vilken trevlig och mysig kväll jag hade med mina fina vänner igår! Mysigt att ses och äta god mat i lugn och ro! Inte lika kul att gå och lägga sig halv två för att vara i kallt äckligt sjö arten kvart i nio för att kolla botten... Men imorgon är sista dagen, vemodigt, men ack så skönt! Hoppas hoppas att min älskade mr Right får lite semester då. Ikväll väntar simborgarkväll och korvgrillning samt en massa fix inför imorgon. Badar gör vi nu med, i mulet och regn... Kallt.


Hugoboy

Min lilla biltokiga prins!


Sol!!!

Härligt! Imorse vaknade jag till strålande solsken och en blå himmel, när kände det sist? Hur skönt som helst. Planen var att åka till utomhusbadet efter simskolan, men en kompis till Moa följde med hem så därför passar jag nu på att njuta lite i solen med en tidning under tiden Hugo sover. Ett bra sätt att ladda för dagens träning och middag med de bästa!!! Kan bara meddela att gårdagens helvetiska backträning sitter i idag. Härligt, då vet man att det tog!


Belöningen

Efter många km löpning, cykling och ett backpass var vi väl värda detta! Ett fantastiskt gäng som käkade plockmat och samtidigt planerade för årets bravader blandat med skitsnack förgyllde min kväll! Tack! Att Mr Right sedan ramlade in lagom rund under fötterna får mig att undra hur den där takläggningen blev...


Training all night

Idag blir det ett megapass, så himla kul och taggad till Max. Utrustad med regnkläder och allt. Sedan tjejkväll med gänget!


Grilltajm!!!

Middag idag blev en mycket god sallad den egna landet, 3 olika sorter, samt stoooora gröna oliver samt lite tomat och gurka toppat med parmesan samt nygrillad kyckling! Supergott!!!


Min fina

Min fina söta docka!!! Detta var kul!


Simskola

Första veckan avklarad, räknar ner och inleder andra veckan med SOL!!! En eloge till alla duktiga barn som faktiskt simmar trots det kalla vattnet! Men idag fick vi i alla fall njuta av solens strålar!


Egen kvalitetstid!

Moa är hos en kompis och leker och Hugo sover fortfarande. Trött efter helgens äventyr, som bara var såååå roligt! Sedan jag kom hem från simskolan har jag duschat (bort allt äckligt vatten och för att värma mig), ätit lunch med min lilla tuss, tvättat, tränat och duschat igen (bort äcklig svett) och sitter nu med en kaffe och väntar på att han ska vakna så att vi kan dra och handla. Mat. Bara så tråkigt eftersom man bara äter upp pengarna, men å andra sidan så är mat viktigt för mig, bra mat och god mat. Tycker att jag varit effektiv och även lyckats få bort lite värk från kroppen.

Dagarna är tråkiga utan Mr Right. Särskilt på sommaren, den missade tiden tillsammans får tas igen mer effektivt då vi ses. Inte alltid så lätt med barn och måsten, men ack så viktigt.

Tänkte även försöka hinna med lite administrativt arbete innan yrvädret vaknar så det är bara att sätta fart!

Dagens racerförare!!!

Trafikstaden dagens höjdpunkt!


Appen verkar fungera

Kanske kan få till det där med lite mer spontana inlägg nu... Kunde i alla fall logga in på blogg.se-appen, vilket inte gått på läääänge. Blir ju inte direkt att man tillbringar jättemycket tid vid datorn nu. Tillbringade några timmar i en svinkall 50-ia häromdagen, på slutet gick det faktiskt inte att simma tekniskt rätt, huttrade och var stel dom en pinne. Hur som,G-night!


Konstigt mående...

Trött som ett as, konstig i kroppen, eksem på hela magen av dypölens vatten, slut i varenda del som går att rör, trött i skallen, men i alla fall ett renstädat hus!!! Det ni!!! Så nu tror jag att jag kan besöka sängen med gott samvete!
En bild då vi åkte hem från Möja, dagen som startade med spöregn för att sedan bjuda på ett strålande vackert kvällsväder!

Mer än halva tiden har gått...

... inte av en graviditet utan av årets upplaga av simskola... Jag verkligen älskar det, men det kalla vattnet tar kål på mig och min kropp. Långa stunder i duschen bli det. Sitter nu och väntar på att den lilla trollungen ska vakna så att vi kan fara in till stan och shoppa lite nödvändigheter och plocka upp Moa samt ta en mys pys fika med mamma. Lovely!

Kom på hur mycket jag saknat att bara vara med mina barn under året som gått. Hur mycket mammaledigheten än tär på en efter ett och ett halvt år så är det helt klart en stor previlegie vi har här. Att spendera tid med sina barn och kunna njuta av den är det bästa som finns. Snart är den över igen, sex veckor kvar, skolan börjar redan om fem (räknar med en lugn första vecka... ha ha), men redan idag kommer antagningsbeskedet. Lite nervöst, även om man kan tycka att man BORDE komma in på avancerad nivå, så är det liksom ingen garanti... Än så länge saknar jag inte skolböckerna det minsta, våren var krävande, och hösten lär bli likaså, och än så länge har jag inte fått tillbaka suget efter att få proppa huvudet fullt. Åhhh, så skönt det är att det är tomt!!!

Sådär ja...

Simskolan igång i år igen då... Liknande väder som förra året, men tack och lov ingen blåst än. Satan i gatan vad jag frös efter nästan 2 timmar i gyttjepölen. Dock är ju barnen såååå söta och jag gillar det verkligen! Duschade så länge så att varmvattnet till och med tog slut här hemma, då är man frusen...
 
Snart kommer mina älskade päron hit på lite fika,
 
annars gör jag inte så mycket mer än att lyssnar på Moa och hennes goa kompis som leker, bakar och väntar på att Hugo ska vakna. Ska ta tag i det administrativa vad det gäller simskolan, men det får vänta tills ikväll då barnen har somnat.
 
Saknar även min andra hälft som tvingas jobba trots semester... Så trist, men ibland är det bara att acceptera!
 
 

Klagan

Min kropp mår inte bra... Igår, med strålande sol och effektiv träning, kändes det riktigt bra på kvällen. För att imorse vakna med en hejdundrandes värk som inte är att leka med. Det är så tråkigt, den förlamar mig totalt ibland. Men ändå är det så mycket som ska göras och det är liksom bara att bita ihop, hur skulle min vardag annars se ut? Som jag skrivit förr, barn och träning räddar mig från att dra täcket över huvudet. Ibland vill jag bara skrika, skrika ur all smärta, men det blir liksom inte bättre för det heller.
 
För att lindra det värsta blev det ett lätt simpass även idag. Kändes bra, flytet är på min sida och det känns som jag får tag i vattnet precis som jag vill!!! Kul med sällskap till och från träningen, och såklart i bassängen med!
 
Nu vill jag bara ha lite sol och värme, halva juli har snart gått och än har det inte blivit så där underbart sommarvarmt. Snälla, låt det vända nu, sol sol sol vill vi ha!
 

Pilot

Hugo är precis som morfar, galen i flygplan, eller egentligen allt som drivs av en motor...
Lycka att få köra ett eget flygplan, på Skansen i en karusell för visso, men det spelar mindre roll.
 

Pilot

Hugo är precis som morfar, galen i flygplan, eller egentligen allt som drivs av en motor...
Lycka att få köra ett eget flygplan, på Skansen i en karusell för visso, men det spelar mindre roll.
 

Perfekta träningsdagar

Tackar alla ina u8nderbara träningskompisar för att vi får ihop så bra pass. I fredags blev det en cykeltur på närmare 4 mil, första gången jag ens sätter mig på cykeln för att räkna det som träning.
 
Igår blev det ett mega pass med simning, löpning, simning, löpning, simning, löpning, simning. 2 1/2 timma. Död, men underbart härligt.
 
Hem och baka kaka, fina vänner här på fika som blv till middag och som senare slutade med en kul tjejkväll med en massa skitsnack och vin!
 

Moas första springlopp

I torsdags begav vi oss med en förväntansfull liten tjej i till centrum och parken för att Moa skulle delta i sitt första lopp. Hon är kaxig vår lilla tjej. Inte bang för något och vill prova på det mesta, oavsett vad hennes kompisar säger och gör, vilket givetvis är en stooor och bra egenskap hon har.
800 meter, ganska långt för dessa små ben. Men oj vad hon pinnade på. Ett leende banan runt och stolt efter målgång med medalj, banan och godispåse.
 

Underbara Österlen

Tack kära vän för några fantastiska dagar i Skåne. Jag har, hör och häpna, aldrig varit i Skåne "på riktigt" tidigare. En upplevelse, underbar natur och stränder i världsklass! Lite eller ganska mycket kallt i vattnet gjorde att en dag tillbringades på ett utomhusbad, vilket gillades av barnen. Besök på Kiviks musteri resulterade i många inhandlade och goda drycker. Imponerande är att alla barn klarade av bilresan både dit och hem med bravur!!! Vilka barn vi har!
 
Som ni ser en liten semestertripp bestående av sol, bad och ännu mera bad!!!!

En dag på Skansen

En dag bar det iväg med dubbeldäckare till Skansen. En alldeles perfekt dag för det. Lagom varmt, lagom mycket folk och glada barn. Matsäck packades och vi såg många roliga djur. Björnarna var favoriterna!
 

Mysdag med Hugo

Då Moa var hos en kompis passade jag på att ta en mysdag med min lilla tuss. varmt väder innebar att bad stod på schemat! Mys mys myyyys!
 
 
Jag är glad att mina barn gillar att bada och inte är rädda för vatten, respekt ska man ha, men rädd bör man inte vara. Så börja bada med era barn, en mysig stund en gång i veckan är guld värt. Men ack så skönt det är då de somnar alldeles trötta efter många härliga skutt i badet!

Dålig uppdatering

Jag vet, grymt dålig uppdatering, men blogg.se - appen suger och jag tycker även att blogg.se gör det. Vet inte om deras uppdatering blivit till det bättre....
 
Hur som så har jag haft en underbar vecka som tillbringats på Österlen i Skåne med sol och bad, träff med goda är det vänner och en massa ganska hård träning.
 
Uppdatering om ALLT kommer att komma, med början här och nu till Vansbrosimningen på Tv. Lite flash-backs får jag av att se på detta, vädret är det samma som det år då jag simmade, det vill säga regn och kallt, men faktiskt varmare i vattnet. Det var dryga 14 grader då jag simmade, nu är det i alla fall dryga 17... Brrrr. Inget för mig, bassäng ska det vara!
 
 

RSS 2.0