Fräsch shopping!

Hej på er!

Jag hoppas att ni haft en underbar dag.
Jag har haft en kanondag tillsammans med Moa och min mamma! Åkte ju till mamma och pappa igår för att mysa med dem. Vi satt uppe och pratade ända till ett nästan. Sååå mysigt!

Imorse bar det av till Junibacken. Moa tyckte det var hur kul som helst, mamma med, jag tyckte det var måttligt kul, men drack en mycket god caffelatte!!! Visst var det mysigt, men mina sammandragningar gillar inte en hel dag på benen och de blev värre och värre. Imorgon blir det en dag hemma med nada att göra.

Hur som helst så var vi bara tvugna att stanna i Täby Centrum på vägen hem... Vad vore en dag utan shopping!?  HA HA!

Har tänkt hur länge som helst att jag ska städa bland gammalt smink och borstar, ansiktskrämer osv, men av någon anledning så blir det aldrig av. Därför var detta ett mycket bra tillfälle att inhandla nytt (bara väldigt dyrt...). Jag hatar egentligen att handla smink. Tycker att det är skittråkigt och är inte ett dugg intresserad av det egentligen. Men som sagt, mitt smink hemma var gammalt, möjligtvis mascaran som förnyas då den tar slut. För att inte tala om borstar... Rouge borsten är nog, håll i er, ca fem år gammal... Fräscht...


En massa roliga saker! Och fick dessutom mycket prover!!! Min favorit mascara är Masterpiece, Max Factor. Har provat många och dyra, men denna gillar jag bäst! Rimmel är ett annat märke jag tycker om, finns tyvärr inte på så många ställen, men hittade det idag! Köpte som ni ser också nya produkter från Clinique, åhhh, vad fräscht det känns!
Tack mamma för tålamodet då jag samlade ihop allt detta!


Fint på hyllan i badrummet!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0