Tacksamhet

God Morgon idag igen!

Vaknade upp idag och det kändes inte som jag sovit en blund på hela natten. Var om möjligt dubbelt så trött som när jag lade mig. Det känns som en elefant och en flodhäst travat upp och ner för min kropp. Främst på baksidan av kroppen och över mina ben... Fick vila tre gångher under tiden jag borstade tänderna, men ändå är jag tacksam!

Tacksam över allt jag faktiskt har. Brukar ha nyhetsmorgon på undertiden vi äter frukost och det är ju bara elände. Överallt i världen. Så idag tänkte jag att jag ska känna mig mer tacksam över att jag har familj, hus och hem, ett jobb jag älskar och en lön som kommer varje månad! Det känns som att det är otroligt tuffa tider för de som inte får behålla sitt jobb eller för de som inte har något jobb. Inte heller lätt att hitta ett nytt jobb i dessa tider. Hörde nyss på Tv4-nyheterna att SAAB nu på fredag blir av med 700 personer. Fy. Inte lätt. Många i min närhet har blivit av med sina jobb eller tvingats gå ner till 80%. De flesta som är sambor tycker att det är ok med tanke på att de hellre har kvar sitt jobb än att tvingas sluta. Däremot de som lever ensamma har inte möjligheten med två inkomster vilket gör att det blir ganska knapert i kassan.

Allt man gör kostar ju dessvärre också pengar. Det är dyrt att vara ledig en dag... Ska man till exempel bara ta en fika så är ju det nästan 100 spänn om man tar en kaffelatte och en macka.

På tal om mat och pengar så får det mig att inse att vi behöver åka och handla lite frukt och grönsaker. Det är det som först tar slut här hemma. Det kommer kanske växa ut lite morotsblast i håret på oss snart! Men det är i alla fall bra mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0