Försvann...

Inlägget till bilden försvann och orkar inte skriva ett långt inlägg igen.

Hur som så ÄLSKAR jag lediga lördagar. Kräftskiva stod på dagordningen liksom storhandling, inflyttning av kanin, väskköp. Tyvärr blev allt utom kräftskivan av eftersom sambon är sjuk. Så trist. Men lika bra det, ett besök på vårdcentralen med Hugo visade att han har svinkoppor. Alltså inget umgänge med små barn idag... Blä. Den ungen har då haft allt, precis allt som Moa inte haft...

Jag laddar för triathlon imorgon. Ska bli galet kul. Aldrig kört en triathlontävling tidigare, vilket innebär att jag inte har några förväntningar att leva upp till. Ingen aning hur det kommer bli, inte lönt att vara nervös, men galet kul ska det bli! Lär väl ändå bli lite smått nervös imorgon...

Nä, kanske blir det lite matlagning, godisätande och film ikväll.


Ny lördag!


Riddarfjärdssimningen

Igår gick riddarfjärdssimningen i Stockholm av stapeln. En regnig, blåsig och kall dag spenderades i vårdräkt... En andra plats blev det även denna gång. Med en aning bättre navigation så att jag inte simmar in i piren nästa gång så kan det bli riktigt bra! Ett rejält skavsår på halsen fick jag dock. Svider satan.

Idag blev det cykling och löpning inför triathlon nästa vecka. Shit vad kul det ska bli!


Hon kunde inte hålla tassarna i styr...

Tänkte ta en glass och njuta lite medan kaninen var ute och skuttade. Vera tycker tydligen oxå om piggelin...


It's still there

Fortfarande har jag en hjälm och dimma av huvudvärk. Inget hjälper. Varken tabletter, sömn, mat, vatten eller något annat. Irriterande.

Solen tycker jag kan ta och titta fram, det vore trevligt så här på semestern:-)


S.J.U.K.T J.Ä.V.L.A O.N.T

Jag har svin ont i huvudet och så har det varit i snart en vecka. Går inte ens att sova, och är dessutom livrädd för att jag ska få lika ont som i höstas/vintras. Inte långt ifrån nu, men jag härdar ut tills jag ska till läkaren nästa vecka, hoppas jag i alla fall att jag gör.

Hatar.

Var ut och sprang en sväng tänkte att det kunde lindra lite... Men nej. Och ja, jag har ätit, druckit, vilat, inte stressat, sovit tidigare... Inget hjälper dock. Fuck.


Gofika

Blåbär, jordgubbar, glass, grädde och chokladsås, hur gott är inte det?! Jättegott!


Drömkåken

Igår blev det ett besök på café Drömkåken! Så mysigt och gott. Väl värt ett besök, synd bara att regnet öste ner och åskan mullrade och dundrade. Hade varit mysigt att sitta ute och njuta, men nu blev det inne istället och det gick lika bra det!


Triathlon

Igår blev det ett härligt träningspass, ett riktigt triathlonpass. Endast två veckor kvar till min första triathlontävling. Ska bli kul. Kul att se vad jag kan prestera. Har verkligen ingen aning alls. Men simningen kändes extremt bra igår, liksom både cykling och löpning gjorde. På bara några månader har jag gått från att snitta milen på 5.30 ca till 4.35. Vilket med mina egna mått är bra. Hur det sedan ter sig i en triathlon återstår att se.


Semester!

Efter ännu en underbar helg är det det dags för semester, igen! Hur underbart är inte det? Alldeles alldeles underbart! Veckan kickas kickas igång med ett besök i huvudstaden med älskade och finaste Moa. Lite shopping och date med syster. Resten av veckan ska spenderas med barnen och diverse mys!


Bästa helgen någonsin!

Denna helg har vi fått äran att låna svärfars båt. Hur underbart har det inte varit?! Gav oss iväg direkt efter att jag slutat jobba i fredags eftermiddag. Puttrade iväg till Hillö. Satt på klipporna i solnedgång och smuttade på vitt vin och bara var. Vaknade upp till årets varmaste dag och klar blå himmel. Njöt i fulla drag hela dagen som inleddes med ett simpass i klart, fräscht och kallt vatten. Badade och slappade hela dagen innan det vankades grillmiddag. Puttrade vidare mot vätö då det ryktades om dåligt väder. Vaknade i natt av åska och regn men vaknade sedan till klarblå himmel igen! Avverkade ännu ett simpass innan vi begav oss till lidö för bad och lunch. Det bästa av allt är att jag gjort allt detta tillsammans med min familj!


Underbart

Förra fredagen tillbringade jag så här, och sämre kan man ju ha det... Idag hoppas jag på att få återuppleva det, men med havet runt mig...


En vecka till

Om en ynka vecka är det semester igen! Fem arbetsdagar kvar. Sen så! Då ska jag njuta av mina bedårande ( eller vad de nu är ) barn i fulla drag! Hoppas på sol och mys!

Idag är det varmt, nästan glad att jag är inne och jobbar... Pft... Måste vara himla varmt att behöva vara ute idag...

Hur som så får jag snart njuta av havet jag med!


Ovanligt

För ovanlighets skull slänger jag in en bild... På träning. Eller avslutad sådan. Nice var det i alla fall att gå upp sex, äta en lätt frukost, springa en mil, köra styrketräning, duscha, äta frukost nr 2 och vara på jobbet till kl åtta! Effektivt!!! Och så underbart i morgonsol!


RSS 2.0