Skenet bedrar! G'natt!

img_2054 (MMS)

Skenet bedrar! G'natt!


En underbar kväll! Vilken underbar sommard...

img_8706 (MMS)

En underbar kväll! Vilken underbar sommardag med sol och bad. Hann med lite vattenrutschbaneåkning med! Nu njuter jag i den ljumma kvällssolen med nymålade naglar och en kall öl till Mr Rights brummande på gräsklipparen.


En spexande liten Moa! Livet är bra härligt!

img_7123 (MMS)

En spexande liten Moa! Livet är bra härligt!


Hugo är galen, överallt...

img_4666 (MMS)

Hugo är galen, överallt...


SMS-inlägg

img_1357 (MMS)


Imorgon blir det läkarbesök

Ja, imorgon bär det av till farbror doktorn med ryggen igen. Skitrygg, men kanske finns det ett glädjande besked!?



Natti natt!

Tränat... igen

Ännu ett tisdagspass att lägga bakom sig. Inte så långt, men jobbigt. Huvudserien bestod av

16*50 frisim start 1´pricka samma tid alla 50:or. Låg på 35 varenda en. Nöjd med det eftersom det kändes ledigt och enkelt.

8*100 frisim start 2´pricka tid här med. 1.12 på alla var helt ok och även målet

en massa ben och insim och avbad så blev det cirka 3200 meter på en timma...

Faktiskt ganska nöjd med de tider jag låg på. Meningen med passet var inte att simma fort utan att kunna ta i lite men ändå orka alla på samma tid, vilket jag gjorde!

Ninna; det var Masters SM jag simmade, det gick 18-19 juni i Göteborg. Alltså för de som är över 25. Hittade ingen adress till dig, men var simmar du? Också masters? Och tusen tack för tipset, absolut värt att prova!


Glass i skuggan, sommar!

img_6024 (MMS)

Glass i skuggan, sommar!


I detta ögonblick... .. Badar jag hemma på...

img_0673 (MMS)

I detta ögonblick... .. Badar jag hemma på tomten med Moa medan Hugo sover middag. Sedan bär det av till en kompis för eftermiddagsfika innan det är dags att träna. Hoppas min lilla tuss sover länge idag, det behövs kan jag lova.


Bil! Hugo är helt galen i bilar, gjorde pr...

img_5477 (MMS)

Bil! Hugo är helt galen i bilar, gjorde precis klart för mig att detta inte var en bil utan en duppe, alltså en dumper. Ni blir det frukost på altanen. Sedan bär det av till min kära vän. Kram


Annars då!?

Har tillbringat dagen med att sola och bada och jaga Hugo mdans Moa hittade en kompis och hade nätt och jämt tid att ens äta en macka. Tackade till och med nej till en glass för att hinna leka så länge som möjligt... Herre säger jag. Fick i alla fall i henne en macka, men det var knappt och hon åt den typ i ett språng. Tror dock att hon hade riktigt roligt.

Jag är trött. Riktigt trött, så ska ta och krypa ner i sängen snart. Imorgon bär det av till en vän, ska bli trevligt och sedan en annan på efetrmiddagen och tänkte väl få Hugo att sova i sin säng mitt på dagen eftersom han sover bäst där och ibland behöver man faktiskt låte dem göra det. Så så får det bli. Som en siesta mitt på da´n...



Mannen som ÄÄÄÄlskar sin säng!


Mina armar är seeega

Idag var ett riktigt långt pass, inte så kul heller, men ändå på något sätt skönt att ligga i sitt eget tempo och försöka ta i lite mer dåman körde om någon... Idag körde vi som vanligt ett insim (vilket man alltid gör, kan liknas som en uppvärmning, ca 20 minuter)

Huvudserien var:

4*1500 frisim (sista arm) skiiiiit kul

och lite avbad på det.

That´s it!!!

I detta ögonblick...

img_0781 (MMS)

I detta ögonblick...


Sol, bad och lugn och ro och en massa trev...

img_4128 (MMS)

Sol, bad och lugn och ro och en massa trevliga människor!


Välkomnades av en fjäril på blommorna på k...

img_0068 (MMS)

Välkomnades av en fjäril på blommorna på köksbordet och en klarblå himmel och soooool ute! Idag blir det bad med mina små älsklingar innan det är dags för träning. Synd att Mr Right inte har semester än, han fattas liksom just nu...


Njutningsfullt



Jordgubbar och kiwi i lugn och ro utan att behöva dela med sig till sina små telningar.

Ohhhh shit



Ett litet missöde.... Eller så lekte bara jag och Mr Right med kameran då jag färgade håret...

Boffa

Hugo knallar omkring här hemma och skriker Boffa och Mommo hela dagarna. Tror det är hans idoler nu...

Igår var vi ju hos dem och åt supergod mat tillsammans med himla trevliga människor (släkten såklart då....). Blev en trevlig och mysig eftermiddag.


Städar

Haha, som ni kanske ser så filar jag lite på en ny design. Inte det lättaste när man inte är ett datafreak längre, men börjar lära mig nu och det är inte klart, men mer för idag på den fronten blir det inte.

Shit vad tid man har när inte pluggandet hänger över en hela tiden. Btw så klarade jag sista tentan om nu någon undrade. Inget betyg än, men det skulle komma i början av veckan, de har tydligen bara meddelat om man var tvungen att göra om den eller om man klarade sig.

 

SÅ JÄVLA SKÖNT!!!! Trodde verkligen inte det. Gjorde den på akuten dagen efter vi kom hem från Turkiet med en värkande rygg.

 

NU ÄR JAG LEEEEEEDIG! MAMMALEDIG!


Done! Så skönt och idag hade jag hjälp av ...

img_2179 (MMS)

Done! Så skönt och idag hade jag hjälp av Runkeeper, oslagbart som digitalträningsguide. Nu duschen, sen mat!


Nu ska jag ta en första runda i spåret på ...

img_6714 (MMS)

Nu ska jag ta en första runda i spåret på evigheter s snart ska joggingskorna på och jag hoppas ryggen inte ställer till det.


Midsommarklänning från Nelly.com. Supersöt...

1000000038 (MMS)

Midsommarklänning från Nelly.com. Supersöt. Glömde kameran, tyvärr, så det blev inte en enda bild tagen med kameran igår. Trist, men sant.


Midsommarklänning från Nelly.com. Supersöt...

1000000038 (MMS)

Midsommarklänning från Nelly.com. Supersöt. Glömde kameran, tyvärr, så det blev inte en enda bild tagen med kameran igår. Trist, men sant.


♥♥Midsommardagen♥♥

Önskar er alla en trevlig fortsättning på midsommarhelgen!

Hade en underbart trevlig och mysig dag igår med familj och vänner.

Idag fyller min Älskade pappa ännu ett år till och jag säger grattis med all kärlek jag har! Nu blir dte att fixa lite innan vi ska dit på middag och lite firande.

 


Underbart gott



Hitatde små minichokladbitar, som dessutom var laktosfria, och underbart goda till en kaffe!

Några sköna pass

Då har träningen rullat igång igen. Två pass avklarade och inte så många kvar innan sommaruppehållet. Ska bli bra skönt:-)

Igår simmade vi

4 (400, 300, 200, 100) frisim, medley, fenor, arm

Idag

6*400 frisim start 6 minuter
800 arm

Lite längre pass, men inte speciellt hårt. Perfekt just nu för mig.

Bäst att passa på!




Hugo lär sig snabbt. Här har han intagit syrrans favoritplats, vilket han gör så fort hon inte är hemma.

Morgonstund

Denna underbara kopp har jag fått i present av min tillika underbara syster. Koppen gör mig glad och på insidan står det "Have a Nice Day". Perfekt att börja dagen med denna fylld av en god kaffelatte.


Finaste



Min lilla söta Moa är ju för sjutton en stor tjej nu... Nu har hon på riktigt slutat dagis och väntar med spänning på att skolan ska börja. Svårt att förstå att man ska vänta tre månader på att få komma dit igen fter första besöket... Vi firade dagisavslutningen med present och tårta, med ett berg av jordgubbar på!

 


Sista dagen

Tänk att vara fem pår och ha avslutningslunch på dagis... Moa var såååå fin imorse när vi för sista gången styrde bilen till dagis för att lämna henne. Nu har hon på riktigt slutat dagis. Stora fina tjejen. (Bild kommer senare) Vi fick med oss två kompisar till henne hem så nu leker de som aldrig förr och Hugo sover.

Jag vill ha lite sol, men det ser inte ut så just nu så ska ta tillfället i akt att baka avslutningstårta till Moa och trixa med iPhonen. Jag kan verkligen ingenting om den så det är väl på tiden att jag lär mig och kanske dags att lägga in alla nr från gamla mobilen... Daaaa.

Längesedan...

Då var man hemma igen, kommit på fötter och internet fungerar igen... Alltså känns det som att allt som bara pekade och gick rätt nedåt förra veckan börjar plana ut sig lite... Summerat kan man säga att det blev en massa läkarbesök för ryggen, utan nåra egentliga resultat än. Det enda jag vet är att det i alla fall inte är någon fraktur, inte heller någon stressfraktur, MEN att det finns någonting i närheten av min ryggrad som trycker mot just ryggraden, men än vet de alltså inte exakt vad det är. JAG däremot vet att det gör sjukt ont. Däremot så kände jag mig väldigt orolig innan, eller i förra veckan, men skulle det vara något jättefarligt så hade de ju tagit in mig. Antar jag. Nu blir det lite väntan innan jag ska in igen. Jobbigt, men det värsta är att det gör så ont och att det hämmar mig i det mesta, både fysiskt och psykiskt. Inte lätt att ha ett topphumör när oron finns där samtidigt som det gör ont hela tiden. En helt annan värk än den jag har med fibromyalgin och som jag har lärt mig acceptera och leva med, men detta är något nytt som jag inte behöver just nu.

Internet, Tv och telefon blev utslaget av åskan förra veckan. Perfekt när jag hade en massa saker att fixa, eller inte... Men nu är det årgärdat och det fungerar igen. Skönt.

Kunde inte träna fullt ut innan SM, men vann 2 guld och 2 silver, även om det satt hårt inne och jag är inte jättenöjd med tiderna efetrsom det gått fortare på träning, men ändå snabbare än vid VM förra sommaren. Så det får väl bli ett OK.

Bet av en tand första dagen på SM. Varför skulle jag käka den där kolan... Men i alla fall så var jag hos tandläkaren igår (herremingud... dog nästan... ) och fick klart för mig att det inte var så farligt. Inga hål och roten såg bra ut så han fixade till det på ett kick, trots att hela rummet snurrade runt av rädsla för mig...

Blev att vänta på flyget i fem timmar från Göteborg, kul på en flygplats som inte kunde erbjuda någonting att äta som var laktosfritt... Jippie!!! Inte ett dugg hungrig sedan va!? Hur som helst så kom jag till Arlanda och nio minuter efter att flyget landat satt jag i bilen på väg hem! Tack Lindskrogsgarageservice för att det alltid funkar så enormt bra med er!!!!

Köpte en iPhone (!!!jag???) i Göteborg som jag inte fick igång trots försök på försök. Åkte ner till stan idag för att kolla om det var något fel (på mig som inte fattade...) men faktum var att 3 missat att aktivera mitt sim-kort... (Ja, jag har försökt även via nätet, men det har inte gått...) så nu är även den igång!

Fick reda på två tentor och fick högsta betyg i båda två!!! Jehoooooo! Bara en kvar. Hoppas, ber och vill klara den med!

Så just nu känns livet lite ljusare, precis som att ljuset börjar skymta där framme...

Kanske någon mer som haft en alldeles underbar vecka!? Men snart är det midsommar, åh, härligt. Det är en av de bästa högtider jag vet och det bästa av allt så firas den alltid med min kära familj!!!



Resultat av shopping en dag i juni

Moas nya bikini, 129:- från Stadium (suddig bild, fotograf: Moa)

Två bikini till mig, 79:- per del, Stadium. Observera den svarta, den första någonsin i svart!!!

Söt sommarklänning från HM på rea, 100:-!

Linne i grönt från HM, rea 50:-!

Klänning från HM och även den på rea, 100:-. Perfekt, dock lite missvisande bild.

Top från Gina Tricot i blått, 149:-. Tror den blir kanon till svarta tighta jeans!

Shorts från Bikbok, halva priset för dessa idag!

Vitt linne även det från BikBok och halva priset idag! Har ett likadant i svart och det är superskönt och passar perfekt till jeans! Gillar knapparna i fram!

Lite nytt till mig alltså, perfekt när man hittar en massa bra grejer som dessutom är till bra pris!


Egen tid!

Tack kära vän för att vi fick våldgästa er ikväll!!!

Hugo satt och sa HOO HOO hela vägen hem... Och Moa var kär... Mohahhahah.

Nu är de båda två i säng och jag ska njuta av lite egentid i soffan. Tyvärr inte så mycket bra på Tv, men jag ska lyxa med lite jordgubbar och blåbär!


Spontanshopping

Alltid lika kul, eller vad säger ni!? Vädret var mulet och grått när vi vaknade så jag fick för mig att packa in två ivriga barn (trodde säkert attd et var dags att åka och bada igen....) i bilen och drog till Täby Centrum för att spendera lite pengar... igen. Ringde en kompis som inte hade något planerat och vips hade vi en bokad dag med trevligheter!!! Sån´t gillas!

Blev lite shopping av bland annat bikini, linne och klänning samt trevlig fikalunch. Tyvärr gick klockan alldeles för fort och vips var vi på väg hem igen. Fick Hugo att somna en stund nu (tror jag) och jag fick min dagliga dos av kaffe och bulle. Snart dags att börja med middagen för att sedan dra vidare till en kompis och hennes barn efter maten. Mr Right ska bort ikväll så jag hoppas på en skön kväll i soffan med lite godis och förhoppningsvis finns det något att vila ögonen på på Tv:n.

Kanske bjuds det på lite bilder av shoppingen senare, den som kikar in får se...

Och förresten, jag verkligen njuter av att bara vara mamamledig just nu och inte ha pluggandet hängande över mig. Shit, det är ju så här det ska vara. Dessutom tittar solen fram nu och vi har även köpt jordgubbar... Det går verkligen ingen nöd på mig kan jag lova!


Dada!

Sådär, ännu ett pass närmare SM... Inte så jobbigt idag, känns riktigt bra, utom det onda i ryggen då. Skit att det skulle komma nu. Men det är livets gång och jag får göra det bästa av det.

Tror passet hamnade på runt 4000 meter idag med väldigt blandad kompott. En hel del i fart 2 och sedan lite maxat.

Har till och med fått tummen ur och beställt en baddräkt...

Yingfa 925-1

Om den hinner komma till på torsdag vet jag inte, men det löser sig och jag hoppas verkligen det.

Godmorgon världen

Ja, tro inte att jag vaknade först nu... Nejdå, har varit vaken sedan halv åtta då Hugo låg och ropade på MMMAAAAMMMMMMMMMAAAAAAA! Lilla plutten hade fastnat med foten mellan spjälorna. Strålande sol medförde att vi fixade matsäck och drog iväg. Dock blev himlen mörkare och mörkare så vi vände hemåt igen. Trist, men faktum är att solen är framme nu men det blåser väldigt kallt. Hade säkert kunna ligga vid badet, men åt det hållet ser det inte så ljust ut. Hur som helst så ligger jag på altanen (känns som jag alltid gör det just nu) och Moa har gått till grannbarnen för att leka lite innan hennes mormor och morfar kommer. Tillika min underbara mami och papi! Det var längesedan vi sågs nu så det ska bli kul. Hugo sover och vaknar nog lagom tills de kommer. Men jag är så trööööött. Skulle gärna sova en stund, men det blir ikväll.

Ikväll är det näst sista träningen innan SM. Antar att det blir ett lugnt pass med inslag av lite explosivitet. Sedan är det några veckors träning innan det är dags för vila. Sjukt skönt. Är ganska less på att träna just simning nu. Antar attd et har med ryggen att göra och att jag inte riktigt kan ta i som jag vill. Men hur som helst så ska det bli underbart med några veckors uppehåll.

Nu kom Moa och kompisen hit så jag ska väl ta och snacka lite med dem!

Ha en bra dag!


En underbar helg



Vilken enastående helg jag haft med min underbara familj. Alldeles lagom, trots feber på Moa så har den varit fantastisk. Träffat vänner, fikat, badat, tränat, lekt, fixat i trädgården och allt möjligt som hör en slapparhelg till. Det slår mig då hur lycklig jag är med mina nära och kära. Vad som betyder något här i livet. Ibland springer vi bara förbi, utan att se, utan att tänka efter rusar vi fram alldeles för fort. Dessutom är vi så ofta missnöjda med våra dagar. Tänker om, om jag bara gjort det eller det istället. Varför!? Vi borde ta vara på våra dagar, se möjligheterna istället för det vi inte gjorde. Inte gräma oss över att vi inte hann just det, kanske gavs en möjlighet till något annat just då?

Jag är i alla fall oerhört tacksam över allt jag har, den jag är och dit livet bär mig. Inte alltid lätt, mentänk så fort det kan ändras.

Hoppas ni alla haft en strålande dag, solen har varit framme större delen av dagen, och jag hoppas på det även imorgon, för då blir det utomhusbadet!


En sväng i bassängen igen då

Efter en middag bestående av Taccos och passionsfruktsoda (hallå, jag gillar ju inte ens sådan läsk...) så bar det av till badhuset för att avverka ytterliggare några längder.

Skitjobbigt.

8*25 frisim max
4*100 medley st 1.45
8*20 sek vattentramp max, vila 10
4*100 special, st 1.40
8*25 ben 12,5 max 12,5 löst
4*100 frisim st 1.30
8*25 max med fenor st ´25
4*100 frisimsarm st 1.25

Done!

Nu

Idag blev det en lååångfrukost md alla dess tillbehör ute på altanen. Efteråt satt vi och läste i varsin tidning och barnen lullade omkring. Lite prat med grannar och lite rens av ogräs och sedan åkte vi in och köpte lite blommor och träd. Så nu ska det fixas, men tänkte faktiskt njuta av lite kaffe och bulle medans Hugo sover. Det är varmt, men solen verkar inte riktigt ha bestämt sig för att stanna framme, men idag känns det ändå ok med moln, ganska skönt efter alla soldagar (ohhh, trodde aldrig jag skulle känna så...).

Ska luta mig tillbaka och bara njuta nu. Ha en underbar dag så länge!


Lördagens pass

Hoppas att simma inne och drog till utomhusbadet och körde ett relativt lugnt och avslappnat pass i solgasset. Inget kunde få mig att tillbringa 1 1/2 timma inomhus när det faktiskt finns ett utomhusbad inom räckhåll. Så enormt härligt. Besöket resulterade i ett sässongskort och jag antar att vi kommer tillbringa en hel del tid där. Tyvärr blev det till att åka hem direkt efter passet efetrsom Moa låg hemma i hög feber, 40 grader. Synd, annars hade vi mer än gärna spenderat dagen där.

Simmade i alla fall ett väldigt långt insim sedan

20*25 medley, 12,5 max

10*100 start 1.30

100 meter arm, glida igenom och hitta draget

8*25 skovel

Passet belv ganska långt, men det var verkligen inte hårt så det kändes riktigt ok faktiskt. Bara ryggen inte blir värre nu, men den har inte blivit det av de pass jag simmat hittills så det borde ju inte bli det kan man tycka. Dock vågar jag inte riktigt ta i, men det kommer...

Åkte i alla fall hem och möttes av ett sovande hus. Hugo sov nästan i fyra timmar, Mr Right sov och Moa slumrade så det blev till att börja putsa fönstren. Phuuuu, vilken värme och ryggen mår inte bra av det, men är man envis så är man. Har liiiite svårt att bara ta det lugnt.

På kvällen kom lite grannar över och avnjöt en och annan öl på altanen i solnedgången. Riktigt härligt!

Fredagens pass

Jobbigt värre. Men har hittat flytet och om det inte vore för ryggen så skulle jag vilja påstå att det känns riktigt bra med vattenläge och simdragen.

Körde ett litet uppladdningspass inför tävling, långt insim, en massa teknik och en jobbigare serie som såg ut så här:

8*25 frisim, start uppifrån, vila 5 sek och max. Start 1 min på en femtia

125 bad

8*25 löst, 25 max start uppifrån

125 bad

och samma sak som ovan en gång till.

Det ser verkligen inte jobbigt ut, men det är det. Dock körde jag ingen start uppifrån, vågade inte på grund av ryggen.


Nice Day



Idag har Hugo, Moa och Moas gulliga kusin och jag slappat på altanen med många dopp i poolen. Avslutade det hela med jordgubbar och glass när min Älskade Mr Right kom hem. Nu ska vi mysa med Moa på altanen medans Hugo sover, sedan bär det av på 18-årsfest med ett avbrott mitt i för ett simpass (Ja, jag vet, booooring, men SM stundar och eftersom jag inte simmat någonting i stort sett på två veckor samt hur ryggen mår så får det bli så). Men jag kommer tillbaka och skålar då!

Och, ja, jag har ringt om ryggen. Fick en tid nästa vecka hos en sjukgymnast och ev magnetröntgen. Hon verkade verkligen bra i alla fall. Och den gör bövelen ont, men lätt träning ett måste för att man inte ska bli stel och kompensera fel tydligen.

Ha en underbar kväll!

Bad och ännu mera bad



Min lilla badanka! Älskar Dig av hela mitt hjärta♥

Nu drar vi

Idag blir det utomhusbadet! Matsäck packad och två ivriga barn!


Hoppas solen håller sig framme, ser lite osäkertt ut, men det är ju hur varmt och klibbigt som helst så nu drar vi!

Bara en aning trångt...



Wieeee!


Moa och jag åker vattenruschen!

Wonderful!


Allén ner till stranden. Rent, fräscht, varmt och skönt! Inte helt fel att trava ner till stranden för sol och bad eller till strandbaren för mat och god dryck!

Hoppas på bad och sol imorgon



Vädergudarna ordar om fint väder, hoppas på det!

Hippo



Denna lilla sköldpadda travade sakta omkring på hotellområdet. Coolt!

För en stund sedan


Oliver, gott!

AJ Aj aj

Trodde in i det sista att jag inte skulle plita ner detta inlägg, men vad sjutton, just nu har jag ONT, ont som fasen, i ryggen. Inte min vanliga fibromyalgi, nej tack och lov har den lämnat mig för en sekund. Eller ja, den finns där, men den påverkar mig just nu inte som den gjorde för två veckor sedan. tack och lov. Jag hoppas att den låter mig vara ett tag, det är en befrielse.

Ryggen.
Ja, drygt tre veckor sedan vaknade jag upp med lite konstig värk på ett specifikt ställe. Sa till Mr Right att vi nog behövde köpa nya madrasser till sängen, för nu började jag också känna av att de är gamla... (till hans stora glädje!). Men så har denna smärta ökat och ökat och verkligen eskalerat. En specifik kota, samt området på höger sida samt under den gör så fruktansvärt ont. Det bränner som satan hela tiden, då jag rör mig i vissa lägen eller tar där sticker det som knivar.

I söndags hade jag sjukt ont så det blev en tur till akuten, lika bra att kolla upp liksom. Efter två timmars väntan får jag komma in. Väntar en dryg halvtimme till och in kommer världens drygaste doktor. Tittar på mig och säger att de faktiskt har viktigare saker för sig, att akuten är till för de som brutit ett ben eller håller på att dö... Ställer frågan varför jag just kom idag?

Ja du, gissa det du om du kan!?

Ber mig gå några steg, sedan dra upp tröjan och klämmer till där jag visar att det gör ont. Tårarna sprutar ut, jävlar så ont det gjorde.

Oj, förlåt, kommer om några minuter, säger den trevliga lilla doktorn.

Några minuter blir till 55 minuter och jag hör hur de säger att de ska gå och fika. Tack tack tack!

Kommer så in igen och säger att det finns ett recept på apoteket som skickas elektroniskt på diklofenak, mot smärta och lite inflammationshämmande (som man alltid får, eller voltaren, på denna akutmottagning). Talar ännu en gång om för mig att akuten är för akut sjuka och att jag kanske borde kolla med en sjukgymnast om det nte går över om ett par veckor...

Jag frågar såklart vad det kan tänkas vara och får till svar att han kan inte säga det, utan han är bättre på att tala om för mig vad det inte är, det vill säga att jag hade ju i alla fall inte brutit ryggen...

Tror att jag nog hade en aning om att ryggen inte var bruten innan jag gick till dit...

Blir så trött på en del läkare. Socialkompetens lika med noll. Dessutom borde han sett att ryggraden, eller den kotan och området runt om, ligger utanför de andra kotorna... Kanske inte är någon fara, men det gör verkligen ont och det kändes väldigt mycket då jag simmade, men han hävdade att det var bra för mig med träning om jag var van.

En träningskompis sa att det verkade som diskbråk av min beskrivning, då han haft det för ett tag sedan... Hoppas jag verkligen inte. Ja ja, vi får se. Tyvärr är jag alldeles för mesig när det gäller sjukvården. Har föga tillit till läkare efter många års omkringskickande hit och dit, livrädd för sjukhusmiljön, och alldeles för godtrogen och man sätter sig liksom inte emot en läkare som har status i allas ögon...

Är det inte bättre imorgon så får det väl bli ett besök hos napprapat eller husläkaren.

Sorry för ett trist och klagande inlägg, men som ni vet, ni behöver inte läsa...

Över en vecka sedan

Oj, vad jobbigt det är att simma det första passet efter en ledighet. Simmade i och för sig 4 korta pass i Turkland, men de räknas knappt. Flåset var helt borta, formen som kändes begynnande har försvunnit, vattenläget var uruselt och sist men inte minst så kändes det som att jag sjönk mot botten varenda armtag... Lovande med en vecka kvar till SM... Ja, men då kör vi då....

Det var ett låååångt insim idag, jippie för mig! Sedan blev det att simma:

4 (4*50 fart 1-4)

10*75 arm bra tryck och ökande fart för varje 25

12*25 max fenben under vattnet sedan glid


I detta ögonblick...

Äter jag och Moa jordgubbar, blåbär och lite grädde till det. SOMMAR! Alldeles nyinköpt och den lilla mannen sover en eftermiddagslur (tror och hoppas jag). Vädret är konstigt, varmt som 17, klibbigt, mulet och sol. Till och med några regnstänk, men ingen åska än. Laddar inför ett träningspass, inser i samma stund att jag är sjukt trött och måste hinka i mig ytterliggare en kopp kaffe.


Jaha, och nu då?

Vaknade strax efetr sju till ännu en dag med klarblå himmel och sol. Bestämde mig för att fixa lite matsäck så att vi kunde dra iväg till utomhusbadet. Under tiden som vi senare sitter och äter frukost så drar det in en massa mörka moln och solen lyser nu med sin frånvaro. Trist.

Hallstavik utomhusbad

Hade tänkt tillbringa dagen här... Men icke. Ja ja, det är väl antagligen det där åskovädret som drar in. Lunchen kirrad i alla fall. Nu får vi se vad dagen erbjuder.

Hugo är bättre, lite gnällig, så det är väl inte så långsökt att det är tänderna.


Morning

Tänk att ytterliggare en dag få vakna upp till strålande sol och en alldeles underbart blå himmel! Är inte det sommar så säg!?

Igår hade vi en riktigt effektiv dag här hemma. Började dagen med bullbak, tidigt eftersom jag inte kunde sova. Ganska skönt att få fixa lite i lugn och ro. De andra sjusovarna kom upp vid nio-tiden. Helt perfekt.  Sedan var vi ute större delen av dagen och fixade med poolen som ska fyllas med vatten, men än återstår lite pooltvätt.

Rensade i grönsakslandet och ska ta itu med vårt yttepyttelilla hallonland idag. Var också och köpte lite blommor och kryddor som jag och Moa planterade igår kväll. Där emellan hann vi med lite besök av goda vänner.

En perfekt söndag med andra ord.

Enda orosmolnet är min lilla Hugo som haft nästan 40 graders feber sedan i söndagskväll. Han har varit alldeles utslagen (lite skönt efetrsom han i alla fall sitter still mer än två sekunder). Stackars liten alldeles het och matt. Men han dricker en massa och får glass i stora lass så jag antar attd et inte är så farligt. Bara febern kan ta och släppa så.

 

Nej, nu är han ledsen så nu ska vi ta tag i dagen!


Nu: Big Brother-final



Till det supergoda och fräscha bigaråer och lite nachochips och dipp! Och underbart att veta att Mr Right inte ska upp och jobba imorgon!

Ha en trevlig kväll!

Älskade Underbara Änglar

Åhhhh, vad jag Älskar Er!!! Villkorslös kärlek vill jag lova!


Vill tillbaka!



Åhhh, vad jag längtar tillbaka, redan nu. Skulle mer än gärna vakna upp i morgon och befinna mig i ett hotellrum, gå ner till en underbar frukostbuffe, vidare till poolen eller stranden där jag skulle tillbringa dagen med bus och lek med mina älsklingar och i denna position som ovan...

Syskonkärlek








Ibland finns den där och Moaq blir mer och mer beskyddande mot sin lillebror...

Happy Hour!



Finns det Happy Hour på All Inclusive Hotell????? Skål!

Partytjejer!



Oj oj, vad kul de hade!

Strandhäng


Underbart väder och hur härligt är det inte med vågor och strand!?

Poolhäng



Ett fantastiskt bra hotell med flera underbara poolområden! Rekommenderas varmt, Seven Sea´s Side Resort med Fritidsresor, Blue Village!

Nu bär det av!



Liiite trångt! Men snart är parveln två år (OK, åtta månader kvar, men snqart så) och då får han ett eget säte vilket kommer bli som en dröm när man ska iväg!

Underbar morgon!



Första dagen efter en underbar resa möttes man av strålande sol och fick vackert fixa sin egen frukost. Men det blev gott det med!

Vatten är kul






Och så fort badrumsdörren är öppen springer Hugo och hämtar vattenflaskan och direkt in i badrummet för att busa med vattnet!

Mammas pussgurka



Moa är just nu inne i en fas där hon varken vill vara med på kort eller kramas och pussas. Tur att man har en till som just nu är världens lilla linslus och världens pussgurka!

Pastasallad



En urgod pastasallad blev det i picknick-korgen till Moas utekväll med dagis! Hittade på en dressing med olivolja och ruccola samt en hel del örter och kryddor. Recept kommer, måste testa igen!!!

Tentaplugg före resan

i kombination med sol och kaffe funkar... (och bulle såklart, som för övrigt är slut så imorgon ska det bakas igen!)


Välkommen tillbaka!

Kul att se att ni läser, eller tror att ni ska få läsa något nytt, men att det inte står något...

Över en vecka sedan jag skrev och vi har haft en underbar vecka där vi har solat, badat, ätit och druckit gott och bara njutit. En av de bästa veckorna i mitt liv med min underbara lilla familj. Vi har jagat Hugo också, så tro inte att vi legat på latsidan inte.... Wiiiehahhha. Trots All Inclusive så har vi nog inte gått upp ett enda gram av allt springande. Men nu är vi hemma och bilder kommer, för nu är även sladden återfunnen.

Ett litet mörkt moln på himlen har dock funnits där, min tenta. Det har hängt över mig hela veckan, men nu är den klar, inskickad och jag hoppas genom högre makter att den är godkänd. Är inte speciellt nöjd, vet inte ens om jag berört kärnan i ämnet utan det kändes mest som att jag flummade runt, men det enda jag ber om är ett godkänt, inte mer än så. Enkelt va!? Så nu lägger jag pluggandet på hyllan och tar sommarlov!!! Mammaledigheten som jag har kvar ska det njutas av varenda minut nu! Hoppas nu bara inte att jag behöver göra någon omtenta.

Nu blir dte att grilla lite hambrurgare för att sedan åka och köra ett lugnt vattenflytpass...


RSS 2.0